top of page

Vajda Miklós: Biden új világrendje és UkrajnaAmit a hazai sajtó sem mond el nekünkAz Új Világrend ügynökei az Övúton belül mindkét párt politikusainak jelentős százalékát lefizették – beleértve Bident is.


Az olyan prominens globalistákhoz csatlakozva, mint George Herbert Walker Bush, Tony Blair, Henry Kissinger, Walter Cronkite, Bill Gates, Soros György, Barack Obama és társai, Joe Biden ismét a virágzó Új Világrendet hirdeti.

Biden a Business Roundtable vezérigazgatói negyedéves találkozóján elhangzott beszédében ezt mondta: „Új világrend lesz, és nekünk kell vezetnünk azt, és össze kell fognunk a szabad világ többi részét ebben..”

Biden visszaszorítja azt, amit a Külkapcsolatok Tanácsában (CFR) be és kilépő globalisták évtizedek óta mondanak. Az Új Világrend ügynökei az Övúton belül mindkét párt politikusainak jelentős százalékát lefizették – beleértve Bident is.

Az Új Világrend globalistái leginkább Nyugaton koncentrálódnak, ahol a központi bankokon keresztül irányítják a vagyont – és így a politikusokat is. A politikusok jönnek-mennek, de a megrögzött globalista elit megmarad.

Az Új Világrendet pedig nem lehet megérteni anélkül, hogy meg ne értsük a Vatikán és a cionista elit – különösen az utóbbi – domináns szerepét.

Ami elvezet minket Ukrajnába.

Ian Greenhalgh bátran írt egy nagyon éleslátó (és többnyire figyelmen kívül hagyott) értekezést a nemzetközi cionista elit Ukrajnában betöltött szerepéről. De ezt a betekintést figyelmen kívül hagyjuk saját kárunkra.

Annak érdekében, hogy megértsük a jelenlegi ukrajnai helyzetet, tanulmányozni kell a vezető ukrán oligarchákat, kezdve Igor Kolomojskyvel, és néhány oroszt is, például Mihail Fridmant.

Mindannyian zsidók, mind izraeli állampolgársággal, valamint ukrán/orosz állampolgársággal rendelkeznek.

Nagyon egyszerű, minden a pénzről szól – Ukrajna messze a leggazdagabb és legiparosodottabb volt a szovjet köztársaságok közül, volt néhány világszínvonalú iparága, mint például a hatalmas harkovi vasúti művek, a Kijev melletti Antonov repülőgépgyár, a vasérc és alumíniumkohók. Donbasz, a déli gabonaövezet mezőgazdasága, hogy csak néhányat említsünk.

Ma Ukrajna Európa 2. legnagyobb országa, (Oroszország után), de a 2. legszegényebb is (Moldova után), és az összes iparág megszűnt. Az oligarchák megfosztották az eszközeitől és csődbe ment, Ukrajna GDP-je 2 évtizede stagnál, a munkanélküliség növekszik – milliók költöztek külföldre dolgozni, a Szovjetunió felbomlása óta keveset építettek vagy újítottak fel,

ez a legtöbb szempontból visszafelé haladó ország, amelyet egy maroknyi zsidó oligarcha kirabolt.

Ami a náci dolgot illeti, amiről Putyin beszél, de a Nyugat lekicsinyli vagy határozottan elutasítja, hát az eredeti nácik is a zsidó magas pénzügyek teremtményei voltak, de ez egy másik és meglehetősen hosszú történet.

A nácik Németországban, a mai Ukrajnában, az Egyesült Államokban és mindenhol máshol a zsidó pénzes elit teremtményei voltak és vannak. Még a paraguayi Stroessner, az argentin Peron és a chilei Pinochet, a harmadrangú Hitler-wannabes is az ő alkotásaik voltak.

Most már érthető, hogy az ukrán parlament miért azonosította magát – a mai Ukrajnát – a náci Németországgal?

A Moszkva-barát Janukovicson kívül minden ukrán elnököt és miniszterelnököt az első színes forradalom (2004) óta óta az oligarchák választottak ki.

Kolomojszkij és néhány más oligarcha, felelős azoknak a fegyveres náci bandáknak a létrehozásáért és finanszírozásáért,

amelyek állítólag önkéntesként védik Ukrajnát a megszálló orosz hordáktól a 2014-es mitikus invázió óta, de valójában legalább 14 000 ukrán civil meggyilkolásáért felelősek. Például a Janukovics-párti tüntetők elleni állati támadás Odesszában, amelynek során terhes nőket erőszakoltak meg és gyilkoltak meg, míg másokat halálra égettek. Az elmúlt 8 évben folyamatosan ágyúzták a Donbász lakosságát, miközben a világ médiája úgy tesz, mintha nem is léteznének, vagy ha elismerik is a létezésüket, hősies keresztes lovagoknak festik le őket, akik visszatartják a gonosz orosz imperializmus áradatát.

Olyan nevük van, mint az Azov és Dnipro zászlóalj, és a pénzért megvehető legrosszabb bűnözők, gengszterek, szociopaták, pszichopaták, nemi erőszakolók és gyilkosok, nem csak Európa, hanem Amerika, Közel-Kelet, Afrika és Ázsia söpredéke.

A világ minden tájáról érkeznek, hogy állítólag keresztes hadjáratot vívjanak a gonosz oroszok ellen, de valójában ők nem mások, mint az oligarchák izomzata, valamint az erőszak és a halál eszköze, amelyet aljas programjuk eléréséhez használnak.

Vitathatatlan tehát, hogy nácik-e vagy sem, az ideológia csak színjáték. Valójában ők az izom a bűnözés főnökei számára, akik kifosztották Ukrajnát, és azt tervezik, hogy ugyanezt tegyék Oroszországgal, hacsak nem az a bosszantó Putyin állna az útjukban.

Most már jobban megértheti, hogy Ukrajnában Volodimir Zelenszkij cionista bábelnök néhány napja miért tiltott be 11 politikai pártot Ukrajnában, és konszolidálta az összes médiacsatornát a kormány propagandaközpontjába?

És ha már Putyinról beszélünk: Mivel most úgy döntött, hogy háborút üzen a cionista bankároknak (az igazi hatalomnak) Ukrajnában, az orosz elit (gazdag cionisták) közül sokan már azt tervezik, hogy elmozdítják hivatalából. Ez NEM véletlen!

Rabid War Hawk/cionista/globalista, Lindsey Graham dél-karolinai szenátor többször is Putyin úr meggyilkolására szólított fel. Kétségtelen, hogy Graham közvetlenül az oroszországi cionista elittel beszélt, amikor Putyin meggyilkolására szólított fel, és Putyin eltávolítására irányuló terveik a válasz erre a felhívásra.

Ez egyébként ugyanaz a Lindsey Graham, aki azt mondta, hogy Joe Biden „olyan jó ember, amilyet Isten valaha is teremtett”.

Aztán ott van a dühöngő War Hawk/cionista/globalista, Liz Cheney Wyomingból, aki nemrég azt mondta, hogy a vegyi fegyvereket „vörös vonalnak” kell tekinteni, amely Washingtont közvetlen katonai konfrontációba hozza Oroszországgal.

Ukrajnában az egyetlen vegyi fegyver az AMERIKAI.

A Pentagon több mint egy tucat katonai biolaboratóriumot helyezett el Ukrajnában Oroszország elleni potenciális felhasználás céljából. Putyin tudja ezt, és kétségtelenül ezek a biolaborok nagy szerepet játszottak Putyin azon döntésében, hogy elindítja katonai műveleteit.

Kétségtelenül Cheney-t választották az NWO szóvivőjének, hogy elmondja, hogy az amerikai emberek tudatában elültesse egy orosz vegyi támadás lehetőségét, és ezzel előkészítse az utat egy hamis zászló esemény előtt, amelyet Oroszország hibáztathat. .

A korrupt politikusok és üzletemberek idegesek az ukrán bankokba fektetett több milliárd illegálisan, tisztára mosott dollárjaik miatt, az evangélikusok pedig Ukrajnát használják fel Oroszország elleni harcra, mert azt hiszik, hogy Oroszország Ezékiel és a Jelenések könyvének Gógja és Magóga

A háborús láz Lindsey Graham, Nancy Pelosi és társaiknak köszönhető, annak, hogy mindannyian a cionizmus varangyai.

Sok egyéb mellett Ukrajna a cionista tolvajlás és rablások melegágya. Bármikor, amikor azt látja, hogy a demokraták és a republikánusok, a hollywoodi elit és az evangélikus vezetők egyesülnek, tudhatja, hogy a közös ügy a cionista menetrend támogatása.

Ráadásul nem véletlen, hogy amint a hamis Covid-csalás kezd elhalványulni, egy új háború veszi át a helyét. Milyen kényelmes! Tehát a politikusok most Oroszországot hibáztathatják Amerika megbénító gazdaságáért és az általuk okozott hiperinflációért.

Egyáltalán nem választok oldalt Ukrajnában. Azt mondom, hogy SOKKAL több van a konfliktusban, mint amit mondanak nekünk, és hogy az egész háborús narratíva, amit eladnak minket, alapvetően csak egy újabb gyártott „válság”, mint például a Covid, a terror elleni háború, Irán, Irak, Afganisztán stb.

És azt mondom George Washingtonnal, hogy ezek a külföldi konfliktusok nem a mi dolgunk.


Chuck Baldwin

(Veteran’s Today)
665 megtekintés

Коментарі


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page