VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: Bill Gates egy tömeggyilkos? Robert F. Kennedy komoly állításaiRobert F. Kennedy – a meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse – rendkívül szigorúan kritizálja Bill Gates személyét és főleg a globális oltási kampány-mániáját.

„Úgy tűnik, hogy az oltások iránti megszállottságát táplálja egy kiválasztottsági és messiás hit, miszerint a technológiával a világ 'megmentésére' és az alacsonyabb sorsú emberek életét kísérletezésre használva, elhiszi magáról, hogy tettei isteni készséggel járnak.

Ez a hite az oltásokkal kapcsolatos tevékenységéhez társul, amellyel segíti a személyéhez fűződő vállalkozásokat, ideértve a Microsoft törekvését (egy Vac-ID oltást globálisan) ami a föld lakosságának az ellenőrzéséhez fog vezetni. Mindezt azért teszi, hogy átvihessen egy globális és diktatórikusan ellenőrizhető egészségügyi politikát, s ezzel vezetője lehessen egyes neo-imperialista konszerneknek.“


Bill Gates ígéretet tett Indiának, hogy 1,2 Milliárd $-ral megszünteti az ott terjedő polio betegséget. Ezen ígérete kapcsán átvette az Indiai Nemzeti Tanácsadó Tanács (NAB) irányítását, majd elrendelt az öt polio oltás helyett 50 oltást, minden öt évnél fiatalabb gyermek számára.


Az indiai orvosok a Gates kampányt a törzs-polio vakcina okozta pusztító járvány okán hibáztatják, mert ez a vakcina az, amely 2000 és 2017 között 496 000 gyermeket bénított meg.

Az indiai kormány 2017-ben leállíttatta Gates oltási kampányát, és egyben Gates-t és társait megfosztotta a NAB-tagságától. A polio bénulás aránya ezek után gyorsan csökkent. Az Egészségügyi Világszervezet 2017-ben vonakodva ugyan, de elismerte, hogy a világméretű polio-robbanást túlnyomórészt egy vakcinatörzs okozta, amely része a Gates általi oltási programnak.


A legfélelmetesebb járványok Kongóban, a Fülöp-szigeteken és Afganisztánban mind Gates-oltásokhoz kapcsolódnak. 2018-ban a globális polio-eseteknek ¾-e a Gates által szervezett oltási akciók voltak a kiváltó okai.

„A távoli indiai tartományokban a Gates Alapítvány 2014-ben finanszírozta a 23 000 fiatal lányon a GSK és a Merck által kifejlesztett kísérleti HPV oltások tesztelését. Körülbelül 1200 súlyos mellékhatást szenvedett, beleértve az autoimmun és a termékenységi problémákat. Hét kísérleti személy meghalt. Az indiai kormány a Gates által finanszírozott kutatókat azzal vádolja, hogy messzemenő etikai jogsértésekkel nyomást gyakoroltak a kiszolgáltatott falusi lányokra, a szülők zaklatása, az egyetértési formanyomtatványok meghamisítása és a sérült lányok orvosi ellátásának megtagadása módszereivel. Az ügy az ország legfelsőbb bírósága előtt van. 2010-ben a Gates Alapítvány egy kísérleti GSK malária-oltás vizsgálatát finanszírozta, amikor 151 afrikai kisgyermek meghalt, valamint 5049 gyermekből 1