top of page

Vajda Miklós: „Bűnügyi összeesküvéssel” van dolgunk a globális szocializmus bevezetésére

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk„Elsőrendű gazemberekkel van dolgunk, akik felforgatták az egész társadalmat, az országot, elnézik, hogy a hétköznapi emberek szenvednek és meghalnak, hogy előmozdítsák saját terveiket.” (Edward Pentin) – Jeremy Isaacs A háború a világban című interjújában szerepel egy kijelentés, amelyben Hitler személyi titkára, Traudl Junge arról számol be, hogy a Führer utolsó napjaiban a következőképpen válaszolt egy kérdésre Németország jövőjéről:

„Azt hiszem, nem lesz többé nemzetiszocialista párt; az ötlet meghal velem. De talán száz év múlva felmerül egy másik nemzetiszocialista elképzelés, például egy vallás.” Még nem telt el száz év, de kezdem érteni, hogy mit akart Hitler.

A Csendes óceán déli részétől az Atlanti óceán északi részéig még a demokratikus országok, például Ausztrália és Kanada is gyorsan teljesen nácivá válnak. Tizennyolc hónapja élünk „egészségügyi vészhelyzetben”, amelyben a diktatúra felváltja a jogállamiságot. Ausztráliában gumilövedékek repülnek, hogy elnyomják az ellenállást az állandó rendkívüli állapottal szemben.

Ki gondolta volna, hogy az alkotmányos jogokat ilyen hosszú és határozatlan időre fel lehet függeszteni? Ki gondolta volna, hogy ezt meg lehet tenni az egészség és biztonság nevében, amikor a különleges intézkedések következtében többen halnak meg, mint ahányan azokban az egészségügyi kockázatokban, amelyektől meg akarják óvni őket? Ki gondolta volna, hogy az egészségünk „megóvása” érdekében a kormány kórházak helyett karantén táborokat épít, amikor egyikre sincs szükség.

Kényszerítő szabályokat ír elő, amelyek megsértik a nürnbergi kódex legalapvetőbb elveit; elbocsátani azokat az orvosokat és egészségügyi dolgozókat, akik nem értenek egyet a piszkos taktikával, és leleplezik a kormányzati hazugságokat?

A legfigyelemreméltóbb azonban az a hihetetlen hiszékenység, amely a lakosság jelentős részét jellemzi, különösen a tudományos életben, ahol állítólag „kritikus elménk” lakik. A hiszékenység és a gyávaság; mert amikor a félelem vallásába való beiratkozásról van szó, az egyetemek versengtek egymással, hogy elsők legyenek a sorban, és tanítsák ezt a vallást diákjaiknak.

Hitetlenkedve hallgattam a McGill professzorok csőcselékét, akik azt követelik, hogy a közigazgatás tagadja meg az alkotmányosan garantált jogokat azoktól a diákoktól és kollégáktól, akik megtagadják félelemvallásukat. Megdöbbenéssel olvastam, hogy az Amerikai Orvosszövetség utasítja tagjait arra, hogyan kell tisztességtelen nyelven manipulálni a betegeket és a közvéleményt? Látom a kormány pszichológiai tevékenységét és a média cenzúráját. Sajnos láttam olyan püspököket és lelkipásztorokat is, akik engednek a félelem új törvényének, és hirdetik a biztonság új evangéliumát, akár az egyházuk bezárásáig is.

A globális egészségügyről az erősen átpolitizált Egészségügyi Világszervezet gondoskodik. A szervezeten belül vannak „független” felügyelők és tanácsadó bizottságok is, mint például a Független Járványügyi Felkészültség és Elhárítási Testület és az úgynevezett Globális Felkészültség Ellenőrző Testület. Az előbbi azt állította, hogy „az emberi, állati és környezeti fenyegetések elválaszthatatlanul összefüggenek egymással”. Még létre akarnak hozni egy Globális Egészségügyi Válságkezelési Tanácsot, amely átfogó hatáskörrel rendelkezik majd a WHO célkitűzéseinek nyomon követésére, beleértve a 2030-as menetrendben szereplőket.

Valami más is megváltozott, amit bárki észrevehetett. Tavaly év elejére a média zárolási módba váltott. Az azonos hírek – mint például „két hét a görbe lelapításához” – és „az új normális”, valamint a „jobb visszatérés a normalitáshoz”, és „a be nem oltottak járványa”, egyszerre jelentek meg a szakértők és az újságírók szájában világszerte. Ahol a cenzúra nem volt lehetséges, ott a téves információ vádjával hallgattatták el az ellenvéleményeket.

Senki sem tudja jobban, mint azok, akik a SARS-CoV-2-t tervezték, hogy más koronavírusokhoz hasonlóan ezt sem lehet emberi intézkedésekkel felszámolni. De a felszámolás látszatát fenn kell tartani.

Megdöbbentőnek tartom, hogy olyan sokan nem vették észre, milyen furcsa ez az egész, vagy milyen baljós. Kétségbe vonhatja-e bárki, aki a legkisebb fáradsággal is megvizsgálja, hogy egy globális méretű terv, egy kíméletlen tervvel állunk szemben? Hogy a szóban forgó járványt – az általa táplált hisztériával, a megkülönböztetéssel együtt – gondosan előkészítették és megtervezték?

Szemléltetésképpen: Idén késő tavaszra már egyértelmű volt az amerikai és európai adatokból, hogy a vakcinázás okozta mellékhatások és halálesetek példátlan és teljesen elfogadhatatlan szinten vannak. Ehelyett továbbra is ismételték a „biztonságos és hatékony” mantrát, miközben mindenáron fenntartják a „vakcina” bevezetésének tervét.

Mi bizonyítja azt, hogy bűnügyi összeesküvéssel van dolgunk? A dokumentált pszichikai műveletek, amelyeket szükség esetén erőszakos módszerek alkalmazásával támogatnak, tovább erősítik azt a meggyőződést, hogy céllal és tervvel állunk szemben. A nem együttműködő orvosok és nővérek tömeges elbocsátása, valamint a tiltakozó vezetők bebörtönzése még a legellenállóbb szemlélőt is megfosztja minden ellentétes következtetéstől.


Mi a terv, kérdezed? Ki áll mögötte, és hogyan ért el ilyen hatalmas sikert? Legjobb tippem az, hogy több, egymást átfedő tervvel van dolgunk. Bill Gates és a Global Alliance for Vaccines and Immunization (Gavi) tervével, hogy mindenki függővé váljon a Big Pharma-tól. Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum véleménye a nagy visszaállítás érdekében, Xi Jingping és a Kínai Kommunista Párt, hogy felforgassa a demokratikus kormányzást és a gazdasági hatalmat Nyugaton. A Wellcome Trust belsejében lakó eugenisták és transz-humanistáké. Peter Daszak és az EcoHealth Alliance szövetsége, amely úgy tűnik, Anthony Faucival együttműködve finanszírozott és hajtott végre fokozott funkciójú koronavírus-kutatást a kínaiakkal együttműködve.  Victor Dzau, aki a Globális Felkészültség Ellenőrző Testületet vezeti, és segít néhány más koordinálásában – nem beszélve Soros Györgyről, a Rockefeller Alapítványról, vagy más ügynökökről és ügynökségekről, akiknek magas és szent küldetése „innováció révén javítsuk az életet és a bolygót, és szabadítsuk fel az emberi potenciált.”

Tehát egyáltalán nem ésszerűtlen azt feltételezni, hogy amit tapasztaltunk, azt mind előre tervezték, mind rosszindulatúan hajtották végre. Ezt az „emberi potenciál felszabadításának” nevezik. Ennek ellenére boldogan kötöttek le mindnyájunkat a folyamat során, megakadályozva, hogy a betegek idejében segítséget kapjanak a hatékony gyógyszeres protokolloktól, megakadályozva az egészségeseket abban, hogy engedély nélkül dolgozzanak, vagy akár elhagyhassák otthonukat, egész társadalmunkat lépésről lépésre bevonva a biológiai felügyeleti programjaikba.

Ami elég világos, hogy elsőrendű gazemberekkel van dolgunk, akik egész társadalmakat és országokat felborítottak, és figyelték, hogy az egyszerű emberek szenvednek és meghalnak, hogy előmozdítsák saját napirendjüket.

Miközben mindez kibontakozik, mit csinálunk mi, tudósok? Biztosan nem gondolkodunk!

Csak óvatosan lábujjhegyen lépkedünk az egyetemeken, óriásplakátokkal körülvéve, amelyek arra emlékeztetnek minket, hogy mosakodjunk, viseljünk maszkot, gyakoroljuk az antiszociális távolságtartást, oltassunk be magunkat (ismét), jelentést tegyünk naponta személyes egészségünkről, és maradjunk biztonságban. Ez az abszurd színházunk!

„Egy olyan világban, ahol minden nevetséges – írta GK Chesterton –, semmit nem lehet kinevetni. Nem lehet leleplezni egy maszkot.” És neked sem lehet elég oltásod. Mert nincs olyan, hogy teljesen oltott, amikor a Pfizer helyetted gondolkodik.

Maszkjaink az új vallás leglátványosabb szentségei. Az, hogy hajlandóak vagyunk órákig, hónapokig, sőt évekig viselni őket, jobban bizonyítja odaadásunkat, elkötelezettségünket, mint bármi más. Már nem vagyunk szabad egyének, nem hozunk racionális döntéseket.

Tanúi vagyunk annak, hogy az 1930-as években látottakhoz hasonló dolgok felemelkednek – nem a nemzeti szocializmus, hanem a globális szocializmus, amely alattomos, és amelynek jelszava nem a vér és a talaj, hanem az egészség és a környezet. 

Forrás:

(Dr. Douglas Farrow-LifeSiteNews)276 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page