top of page

Változások jelei a kovid-narratívában – A fősodor sem tud már hallgatni

Eredeti cím:


2023. márciusára a génoltások hatása annyira nyilvánvalóvá vált, hogy mára tarthatatlan a kovid- és oltásnarratíva, így a fősodorbeli média is kénytelen foglalkozni a dologgal.


Ennek számos jele van. Például a The Telegraph „Karanténakták” címmel egy sorozatot jelentetett meg, amelyben Matt Hancock, brit egészségügyi miniszternek több mint 100 000 telegram-csetjét szivárogtatja ki. Ez még a Wikipédián is fent van.Az üzenetváltásokból kiderül, hogy gyakorlatilag nem volt járvány, az elit jókat szórakozott azon, hogy embereket bezár az otthonaikba, Hanckok úgy fogalmaz, hogy „mindenkit jól beszaratnak”, a „brit variánst” az angol egészségügyi miniszter és barátai szabadították a világra, az egész arra ment ki, hogy beolthassanak mindenkit, és – ahogy Hanckok fogalmaz – Bill Gates hálával tartozik neki amiatt, mert becsipeli az embereket a Gates cuccával. Ilyesmikről szólnak ezek az üzenetek.


Az Egyesült Államok fősodor médiája pedig meghívta Russel Brand-et egy beszélgetésre.


Karl Lauterbach német egészségügyi miniszter elismeri, hogy minden 10000 adag génoltásra jut egy súlyos oltáskárosodás, ez adag, nem ember, azt is bevallja, hogy nem tudjnak mit kezdeni ezekkel a sérülésekkel, téves üzenet volt az, hogy az oltások biztonságosak és hatékonyak, és a felelősség a Pfizer-Biontechet terheli ezért, mert extraprofitot akartak, és nem ő írta velük alá a szerződést. Felszólítja a gyártókat, hogy létesítsenek alapot a készítményeik által okozott károsodások kezelésének finanszírozására.


(...)

 877 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page