top of page

Virológus figyelmeztet: „Közelgő” új COVID válság az „OLTOTTAK” között káoszt fog okozni és összeomlik a társadalom(A Szerk. előzetes megjegyzése: vagy igen, vagy nem, de van okunk tudni róla és számolni vele.)


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye"Amivel a küszöbön álló hiper-akut Covid-válságban szembe kell néznünk, az az, hogy egy teljesen új világot kell majd felépítenünk" – mondja Dr. Geert Vanden Bossche.


"Nagyon-nagyon egyértelmű, hogy amikor ez elkezdődik, a kórházaink össze fognak omlani. És ez azt jelenti, hogy a társadalom mindenféle rétegében – pénzügyi, gazdasági, társadalmi, nevezzük csak meg – teljes lesz a káosz."


Geert Vanden Bossche világhírű belga virológus súlyos figyelmeztetést adott ki a COVID megbetegedések és az oltottak halálozásának közelgő "hatalmas cunamija" miatt, amely össze fogja omlasztani a kórházakat, és pénzügyi, gazdasági és társadalmi "káoszt" fog okozni.


A KunstlerCast podcast pénteki adásában Bossche azt mondta: "Amit én jósolok, az egy masszív, hatalmas cunami" a betegség és halálozás terén a magasan beoltott, legyengült immunrendszerű népesség körében.


"Látni fogjátok, hogy mi történik például a következő hetekben... egyre több és több súlyosabb, hosszú Covid eset lesz... Ezek kezdik majd felváltani a rákos megbetegedések hullámát... most már krónikusabb fázisban vagyunk. Egy hiperakut fázissal fog végződni, egy hatalmas, hatalmas hullámmal... Ezt már négy éve tanulmányozom. Tudom, hogy miről beszélek. Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember, szerénységemre legyen mondva, aki érti az immunológiát e mögött" – mondta Bossche. [55:20]

"Azt szeretném, ha a hallgatóságuk megértené, hogy mivel fogunk szembesülni a küszöbön álló hiperakut Covid-válságban, hogy egy teljesen új világot kell majd felépítenünk... Nagyon-nagyon világos, hogy amikor ez elkezdődik, a kórházaink összeomlanak. És ez azt jelenti, hogy a társadalom mindenféle rétegében – pénzügyi, gazdasági, társadalmi, nevezzék meg, amit akarnak – teljes lesz a káosz."

"És ez az, amit nagyon világosan megjósolok... Nagyon furcsa tőlem, hogy ilyen kijelentéseket teszek, de nem titkolom, mert száz százalékig meg vagyok győződve arról, hogy ez meg fog történni" – tette hozzá. [1:00:12]


Dr. Bossche kifejtette, hogy az egészségügyi intézmény kísérleti COVID vakcinakampányának gigantikus globális kiterjedése lehetetlenné teszi a gyorsuló megbetegedések és halálesetek eltussolását.


"Ha nagyon kis léptékben követünk el hibákat vagy akár bűncselekményeket, akkor azokat el lehet titkolni" – mondta. [47:00]
Az éber róka

@VigilantFox


Dr. Geert Vanden Bossche dermesztő üzenetet küld a COVID kartellnek:


"Mindannyian bűncselekményeket követtek el". "Ha ezek az emberek most kimennének, és azt mondanák: 'Ó, várjunk csak! Hibákat követtünk el. Nem volt minden rendben ... Felül kell vizsgálnunk a véleményünket.' Ezeket az embereket megköveznék az utcán".


Nincs más választásuk, mint tovább erőltetni a nagy hazugságot – mondta Bossche.


"Nincs más választásuk. Nincs más választásuk, mint ragaszkodni, még akkor is, ha teljesen belátják, hogy mennyire tévedtek, nincs más választásuk. Csak abban reménykedhetnek, hogy történik valami, ami eltereli a figyelmet erről a kérdésről, ami eltereli a figyelmemet. De nem fog. Nem fog. Így hát hallgatnak, vagy csak mennek tovább azon az úton, amelyen eddig is jártak. De azt mondhatom, hogy sokan közülük kétségbeesettek lehetnek".


Bossche folytatta:


"Mivel együtt vannak, védve érzik magukat. Ez egy nagy lobbi. És azt gondolják, hogy mindenki azt hiszi, hogy a másik megvédi őket, igaz? Ami nem így van. De ez ez a tipikus érzés. Mindannyian követtek el bűncselekményeket, de egy nagy kötélnek számítanak. És ez olyan, mint a maffia, és úgy érzitek, hogy mindannyian együtt vagytok, egy nagy csapatnak érzitek magatokat, és senki nem tud behatolni a csapatba, satöbbi. Össze fog omlani, mert az igazság felszínre fog kerülni."


"Láttam, hogy ez történt az Ebola elleni oltásnál Afrikában néhány évvel ezelőtt. . . Ha azonban ezt nagyon nagy léptékben csináljuk, mint ami ezzel a tömeges [Covid] oltási kampánnyal történt, akkor az igazság felszínre kerül. És azok, akik ezeket a bűnöket elkövették, akik hazudtak az embereknek, akik nem vigyáztak az emberek egészségére és biztonságára, szigorúan, súlyosan meg lesznek büntetve... Ha ezek az emberek most kimennének és azt mondanák, hogy "Igen, várjunk csak, hibáztunk, nem volt minden rendben, ki kell javítanunk, felül kell vizsgálnunk a véleményünket", akkor ezeket az embereket megköveznék az utcán... Csak reménykedhetnek, hogy történik valami, ami eltereli a figyelmet erről a kérdésről, de nem fog... Az igazság fel fog bukkanni: Ez egy nagyszabású kísérlet volt, amely az emberi populáción végzett nyereségérdekeltségi kísérlet volt. Ez olyasmi lesz, amiről sok-sok generáción át fognak beszámolni a történelemben."


Bossche a továbbiakban azt tanácsolta a beoltott egyéneknek, hogy a legjobb módja érzékeny immunrendszerük védelmének, ha elkerülik a COVID újbóli elkapását.

"Amit tanácsolhatok... mindezeknek az oltott embereknek: el kell kerülniük az újrafertőzést. Az oltott emberek újrafertőzése felelős ezért a helyzetért... Nos, az egyetlen dolog, amit tehetnek – ez nagyon egyszerű –, hogy természetes vírusellenes szereket szednek" – mondta.

"Az egyetlen különbség az, hogy nem várhatunk a vírusellenes szerek szedésével, amíg nem jelentkeznek a tünetek... Amint az emberek látják, hogy valamelyik másik országban, vagy az Egyesült Államok valamelyik államában, amikor ez elkezdődik, és a kórházi kezelések nagyon gyorsan emelkednek, profilaktikusan kell szedniük a vírusellenes szereket, nem várhatnak addig, amíg nem jelentkeznek a tünetek" – folytatta.


"Én Belgiumban vagyok. Ha ez az Egyesült Államokban kezdődik, vagy Izraelben kezdődik, vagy az Egyesült Királyságban kezdődik, fogadok, hogy néhány napon belül ugyanez a forgatókönyv fog bekövetkezni számos, magasan oltott országban" – tette hozzá.


James Kunstler úgy vélte, hogy Bossche jóslatai, ha valóra válnak, a Biden-rezsim "X-betegség" bűnbakjaként szolgálhatnak, amely nemcsak a 2024-es választásokat, hanem más választásokat is felboríthat szerte a világon. Ha Dr. Vanden Bossche forgatókönyve valóra válik, akkor a "hiper-akut Covid-válság" a 2024-es választásokkal fog kereszteződni, és nem csak az USA-ban.

A "Joe Biden" kormánytól természetesen szélsőséges despotikus hisztériakeltésre számíthatunk.

Bizonyára megpróbálják majd az "X betegség" trükköt futtatni. De már elvesztették azoknak az embereknek a bizalmát, akik ellen háborút indítottak a saját országukban. Ebben az esetben számítsanak a nem betegek ellenállására. Nem fognak ránk rakni több félrevezetést.


1 757 megtekintés

Hozzászólások


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page