top of page

Vukics Ferenc: Tengerimalac-project
Általános felháborodást váltott ki Brendan Murphy, az ausztrál TGA (Therapeutic Goods Administration) vezetőjének nyilatkozata, amelyben azt javasolja egy szenátusi bizottság tagjainak, hogy ne nagyon firtassák a vakcinák mellékhatásaival kapcsolatos jogi kérdéseket.

A videón számon kérik tőle, hogy miért nem tud a 11 000 ember (ennyien érintettek a maradandó egészség-károsodásokkal és a halálozásokkal kapcsolatban) kártérítést kérni a gyógyszergyártóktól. A kérdező azt is számon kéri tőle, hogy milyen jogi lépéseket tervez megtenni az ő érdekeik védelmében a kormány. A szakember szerint nincs semmilyen bizonyíték, hogy ezeket a mellékhatásokat az oltások okozták volna. Azért sincs értelme ezekkel foglalkozni, mert a kormányzat a nagy gyógyszeripari vállaltoknak a veszélyhelyzeti alkalmazás miatt mentességet fog adni mindenféle büntetőeljárás alól, és nem lehetséges semmiféle kárfizetés kifizetésére kötelezni az adott cégeket. Erről kormányzati döntés született. Erről nincs mit mondania többet.

Murphy Ausztráliában a COVID-19 elleni küzdelem egyik fontos arca. Rendszeresen tartott sajtótájékoztatót a miniszterelnökkel, Scott Morrisonnal és Greg Hunt egészségügyi miniszterrel. 2020. július 13-án az Egészségügyi Minisztérium titkára lett, amelyet eredetileg 2020 januárjában jelentettek be, de hivatalba lépése a koronavírus -járvány kezelésében betöltött központi szerepe miatt késett. Az emberek jelentős része eddig nagyon bízott a véleményében.

Mostani kijelentésével szabályosan megrémítette az embereket. A videó közzététele után több ezer ember vonta felelősségre a szakembert, amiért tengerimalacokként kezelte az ausztrálokat.

A dolgok eleve elrendeléséről tanúskodik Krisztalina Georgieva IMF-vezérigazgató 2021. április 8-án, a Vita a világgazdaságról szóló online találkozó (a Világbank és IMF közös rendezvénye) során tett kijelentése is:


„A vakcinapolitika gazdasági ügy és mindennél előrébb való, mint a fiskális és a monetáris politika hagyományos eszközei. Miért? Azért, mert enélkül nem tudjuk megfordítani világgazdaság sorsát. Ez pedig  ahogy Jerome Powell amerikai jegybankelnök mondta – „okospolitika”. Kiszámítottuk, hogy az IMF 2021-2025 között 9 billió dollárt ad hozzá a globális kibocsátáshoz, ha gyorsabban oltják be a lakosságot. A másik érdekesség ebben a kérdésben az, hogy ennek az összegnek a 60%-a a feltörekvő, fejlődő, 40%-a a fejlett gazdaságokhoz kerül, ami további egy billió dollár adóbevételt generálna a fejlett gazdaságokban. Nem tudok jobb befektetést elképzelni ennek a pénznek az erre és következő évre vonatkozóan, mint a felgyorsított, tömeges oltások.”


 

Forrás:71 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page