top of page

WEB-doktor: Nem enyhíti az ivermektin a Covid-19 lezajlását. Maleczki József: Csakugyan nem?


Nem csökkenti a Covid miatti kórházba kerülés esélyét az ivermektin, derült ki egy sok résztvevős, nagy vizsgálat eredményeként, írja a Webbeteg.
A több mint 1300 koronavírussal fertőzött ember vizsgálatával lezajlott új tanulmány összesített adataira hivatkozva, a kutatók határozottan kizárták, hogy a Covid-19 kezelésében az ivermektin hasznos lehetne a terápiában.

Egy nagy klinikai vizsgálat nyomán közelmúltban (március 30-án) publikált eredményei alapján a kutatók azt állítják, hogy e szerről most végül kiderült, semmi jelét nem mutatta annak, hogy enyhítene a Covid-19 betegség lezajlásán. 2021 márciusa és augusztusa között 679 betegnek adták a szert 3 napon át. Az ivermektin szedése nem csökkentette a Covid-betegeknél a kórházba kerülés kockázatát.

Azt is nézték, hogy az ivermektin esetleg csak akkor hatásos, ha igen korán, a fertőzés kezdeti szakaszában kezdik alkalmazni. De az ivermektint szedő önkénteseknél, akik a pozitív koronavírus-tesztjüket követően, az első 3 napban kezdték szedni a szert, rosszabb kimenetel mutatkozott, mint amit a placebo-csoport tagjainál tapasztaltak. A TOGETHER vizsgálatból származó új adatok elemzése immár több mint 5 ezer emberre vonatkozott. Ennek eredményeként megint csak azt tudta megismételni, semmiféle előnye nincs az ivermektin alkalmazásának. Ennek ellenére, vagy ezzel együtt is, napjainkban is zajlik több randomizált próba az ivermektinhez kapcsolhatóan, önkéntesek ezreinek részvételével, de ezek eredményét még nem osztották meg – írja a Webbeteg. (forrás: WEBBeteg)


Maleczki József: Az ivermektin csakugyan nagyon veszélyes gyógyszer – de nem azokra nézve az, akik szedik


Nem vagyok ivermektin-szakértő, még ha többet tudok is róla, mint sok-sok hazai orvos. Több olyan orvos véleményét is ismerem, aki ivermektint – vagy azt is – rendel kovidos betegeinek, és mindannyian hatásosságáról számoltak be.

Ezek az orvosok a világ különböző részein élnek: például Dél-Afrikában, Argentínában, az Amerikai Egyesült Államokban, Indiában, Angliában. Néhányuk véleménye a Szilaj Csikón is megjelent, legutóbb Hector Carvallo argentin orvosé, de korábban minden érdeklődő találkozhatott a Szilaj Csikó jóvoltából például Pierre Kory, Peter McCullough, Vladimir Zelenko amerikai orvos igencsak megalapozott véleményével, Michael Yeadon angol kutatóorvoséval, és még bizonyára olyanokéval is, akikre most épp nem emlékszem.

Azt is lehet már tudni – szintén a Csikó jóvoltából is – hogy Japánban gyakorlatilag az ivermektinnel állították meg a járványt tavaly augusztus közepe és november eleje között. Japánban nem is tették kötelezővé semmilyen foglalkozási csoportnak az oltást, mindenki saját kívánságára és felelősségére oltathatja be magát.Azt is tudjuk, hogy Indiának – a világ legtöbb ivermektint gyártó országának – Uttar Pradesh nevű, 230 milliós népességű szövetségi államában is ivermektinnel szüntették meg a kovid-járványt. Ezek a tények, valamint lektorált tanulmányok és ellenőrzött gyógyszerkísérletek sokasága bizonyítja mindannak az ellenkezőjét, amit a Webbeteg oldalán lehet olvasni. Hovatovább elmondhatjuk, hogy az ivermektin tág spektrumú vírusellenes hatását igazoló bizonyítékokból már annyi van, hogy a tizedük is elegendő lenne a Webbeteg oldalán most közzétett "eredmény" cáfolatához.

Ám látni kell azt is, hogy a világban információs háború zajlik, és a globalista hatalom médiájának hangereje és hatása legalább százszorosa a vele ellenkezőjéének. Ez már önmagában véve is olyan körülmény, amely igencsak megnehezíti a helyesen tájékozódni vágyók dolgát. Másrészt az ivermektin ügyét általában – valamint, hogy hatásos-e a koronavírus ellen vagy sem – nem lehet tágabb összefüggéseiből kimetszve vizsgálni. Tudni kell például azt, hogy ennek a gyógyszernek vírusölő hatásához hasonlóan tág spektrumú rákkellenes hatása is van, és az onkológiai kezeléseket és kutatásokat végzőknek sehol a világon nem érdekük az, hogy erről az egész világ közvéleménye tudomást szerezzen. Nagyon, de nagyon nem érdekük, lévén az ivermektin lejárt szabadalmi védettségű gyógyszer, előállítása a szó szoros értelmében fillérekbe kerül, egyszóval "nincs benne pénz", és még akkor sem lenne, ha milliárdokat kezelnének vele.

Ezért az ivermektin csakugyan nagyon veszélyes gyógyszer – de nem azokra nézve az, akik szedik, hanem az egészségügyet felügyelő és működtető hatalmakra nézve. Tudvalevő ugyanis, hogy ez a gyógyszer eredeti rendeltetése szerint igencsak hatékony parazitaölő szer. Tekintsük csattanós metaforának azt, hogy a globális hatalmi elit tagjai és helytartói rettegnek tőle.


552 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page