top of page

A COVID-kamu után itt az ökológiai őrület: német miniszter környezetvédelmi lezárást szorgalmaz

Eredeti cím:A globalista/sátánista politikai bábok a lelepleződött kamu-világjárvány mintájára most öko-karanténba törik a fejüket


Úgy tűnik, nem lesz békesség és normalitás a Földön, mindaddig míg a globalista/sátánista pszichopatákat, akik jelenleg a kormányok bársonyszékeiben kártékonyodnak nem lövi ki valami jól célzó és emberbarát vadász.


Gondolom, senkit nem ér meglepetésként a hír, hogy most miután a kamu COVID-világjárvány (ejtsd. vakcina háborús genocídium) lelepleződött,

az elmeháborodott COVID-nácik most kezdenek átvedleni öko-nácikká, most ugyanis éppen azon tanakodnak, hogyan lehetne a covid-terror mintájára, környezetvédelmi okokra hivatkozva lezárni a városokat, bezárni az embereket a házaikba.

PERSZE AZ IS EGYÉRTELMŰ, HOGY EZ A KLÍMAHISZTÉRIA PONT AKKORA KITALÁCIÓ, GLOBALISTA HAZUGSÁG, MINT A KAMU PANDÉMA VOLT. A KÖRNYEZETSZENNYEZÉSEK TÚLNYOMÓ RÉSZÉT PEDIG PONT AZOK A MAMUTVÁLLALATOK KÖVETIK EL, AMELYEKET AZ ÖKO-NÁCIK FUTTATNAK, ÉS NEM AZ EMBEREK VAGY A HAVASI LEGELŐKÖN BÉKÉSEN FINGÓ TEHENEK.

A fenti videóban látható öko-idióta is erről A LEZÁRÁSDIRÓL álmodozik. A VIDEÓ magyar feliratos, így az Olvasó maga döntheti el, mit lát és hall, anélkül, hogy én bármit hozzáfűznék.


 771 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page