top of page

A Time magazin a péniszzongorázó náci kokófejet nevezte meg az „év emberének”


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeA Time magazin története során mindössze másodszor díjazott egy nácit az év kedvenc személyiségeként. Még 1938-ban, amikor az emberek még vagy férfiak, vagy nők voltak, a Time kiadója, a náci szimpatizáns Henry R. Luce a magazin legmagasabb kitüntetését Adolf Hitlernek adományozta... és botrányosan és szégyenteljesen feltételezte "az ő" nemét.


Megismétlődött a történelem? Nem egészen. 1938-ban a férfiak férfiak voltak, a nők pedig nők. A nácik nácik voltak, a zsidók pedig zsidók. És Hitler valóban tett néhány jó dolgot, többek között elűzte a Rothschildokat Németországból és bevezette az állami bankrendszert.


Ma a nácik zsidók és fordítva. Nem lehet megkülönböztetni a férfiakat a nőktől és a bármi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-mi-től, és ha megpróbálod, soha többé nem fogsz ebben a városban dolgozni. És ellentétben a Time 1938-as Év nácijával, a 2022-es változat semmi jót nem tett. Mindössze annyit tett, hogy tönkretette az országát, amely két-három év múlva szinte biztosan nem is fog létezni, legfeljebb talán erősen csonka formában.


Mit gondolt tehát a Time? Kérdezzük meg a szerkesztőt!


„Azért neveztük Zelenszkijt az év emberének az év perverzének helyett, mert nem akartuk félreértelmezni a nemi hovatartozását” – magyarázta Edward „Fat Eddie” Felsenthal, a Time magazin tisztelt és kiváló, névtelen etnikumú szerkesztője. „Arra is gondoltunk, hogy 'Az év nácijának' nevezzük, de az utolsó pillanatban úgy döntöttünk, hogy ezt a díjat közösen adományozzuk Ye-nek és Nick Fuentesnek”.


Felsenthal elmagyarázta, hogy Zelenszkij zongorázni tudott a rabbivá csonkított péniszével, ami nagyban hozzájárult a döntéshez. „Hány srác képes erre? Ilyen elképesztő tehetség! Tökéletesen szimbolizálja a hozzám és a többiekhez hasonló emberek túlzó szemtelenségét és puszta, mérhetetlen pimaszságát, amiről Ye-n kívül senkinek sem szabad beszélnie".


 

(fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


277 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg