top of page

CitizenGO Magyarország: Győzelmet arattunk az ENSZ-ben!Megcsináltuk!


Együtt sikerült megakadályoznunk a gyerekeket gender ideológiával agymosó „átfogó szexuális nevelés”, az LMBTQ-ideológia kódnyelvét jelentő „szexuális orientáció és gender identitás”, illetve az abortuszt propagáló „szexuális és reproduktív egészség és jogok” kifejezések belefoglalását az ENSZ nők helyzetével foglalkozó bizottsága napokban véget ért 67. ülésszakának záró következtetéseibe.


Mindenekelőtt szeretném MEGKÖSZÖNNI A TÁMOGATÁSÁT!

Kitartó támogatásának és nagylelkűségének köszönhetően hihetetlen dolgokat sikerült elérnünk ezen a nemzetközi fórumon.

Csapatommal nemrég tértünk vissza az eseményről. Örülök, hogy megoszthatom Önnel a benyomásainkat, az elért eredményeinket, és a reményt, hogy munkánk nem hiábavaló!


Nézze meg ezt a videót a New York-i akcióinkról, amelyek hozzájárultak a sikerhez:A CSW egy globális összejövetel az ENSZ-ben, amely az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb teret ad a radikális feminista törekvéseknek, ideértve a gender ideológiát, az LMBTQ-célokat, az ingyenes és szülői beleegyezés nélküli abortuszt, valamint a gyerekek szexualizálását.


Jellemzően ahelyett, hogy a nőket világszerte érintő valós kérdéseket vitatnák meg, olyan elhibázott ideológiai kérdésekről vitatkoznak, amelyek állítólag „hatalmat adnak” a nőknek. Idén sem volt ez másképp.

Az Egyesült Államok, Ausztrália, az Európai Unió és ideológiai szövetségeseik hajthatatlan nyomása ellenére fontos értékvédő összefogás jött létre az afrikai nemzetek (Egyiptom, Etiópia, Kamerun, Nigéria, Szenegál, Szudán) valamint a karibi és az Öböl-menti országok között.

Emellett nem utolsósorban a Szentszék nyomatékos kijelentései is sokat nyomtak a latba. Mindez elég volt ahhoz, hogy megakadályozzák az átfogó szexuális nevelés és a gender ideológia legfőbb nyelvezetének belefoglalását a végső dokumentumba.


Értékvédő közösségünk tagjainak kiállása kulcsfontosságú volt a gyermekek elleni újabb támadás megakadályozásában.

  • Külön jelentőséggel bír idén az átfogó szexuális nevelés megállítása, hiszen a CSW67 idei témája a nők és a lányok oktatása és a technológia szerepe volt.

  • Közel 200 000 aláírást adtunk át a döntéshozóknak (nagyon sokan csatlakoztak az utolsó órákban is).

  • Delegációkkal találkoztunk, figyelmeztetve őket a tervezet veszélyeire, és arra kérve őket, hogy szavazzanak az abortusz, a gender ideológia és az átfogó szexuális nevelés ellen, amely teret ad a gyermekek perverz szexualizálásának.

  • Egész héten kampányoltunk New York-ban az ENSZ székházán kívül és belül egyaránt.

Értékvédő tagjaink összefogása a terepen végzett munkánkkal kiegészülve sikeresnek bizonyult!


Találkozó a magyar (balra), a nigériai (középen) és a lengyel (jobbra) delegációkkal az ENSZ CSW67 tárgyalásai előtt New Yorkban.


Sok pozitív támogatást kaptunk, különösen az afrikai delegációktól, köztük Etiópiától, Kameruntól, Madagaszkártól, Malitól, Nigériától és Szenegáltól.


A tárgyalóasztalnál ülő afrikai regionális csoport kritikus bástyának bizonyult a családvédelem terén. Fontos szerepük volt az olyan szélsőséges javaslatok elutasításában, mint az átfogó szexuális nevelés. Emellett hozzájárultak fontos, családot erősítő bekezdések megőrzéséhez is, amelyektől a progresszív országok meg akartak szabadulni.

Az afrikai országok bátran visszautasították a folytonos zaklatást és a kulturális imperializmust, ami folyamatosan zajlik ezekben a tárgyalótermekben.

Rajtuk kívül szintén hosszan beszéltünk és igyekeztünk együttműködni a magyar és a lengyel delegációval is. Megígérték nekünk, hogy felszólalnak az európai kollégáik által szorgalmazott radikális családellenes pontokkal szemben, és nem hagyják figyelmen kívül a szavazáskor az élet és a család védelmének szempontjait.

Ígéreteik ellenére szomorúan tapasztaltuk, hogy az EU-blokkon belül nem szabtak gátat a progresszív ideológiai konzenzusnak.

A tárgyalások szombat hajnalig tartottak. Csapatunk az épületben várta meg az ülés végét, lelkesen és bizakodva.

A nyugati kormányok még néhány órával a rendezvény vége előtt is tettek egy utolsó kísérletet az átfogó szexuális nevelés dokumentumba foglalására, hála Istennek sikertelenül.

A küldöttek végül nem sokkal hajnali 4 óra előtt elfogadták a megállapodást, csalódást okozva ezzel a progresszív delegációknak és a feminista és LMBTQ-aktivistáknak, akik lelombozva hagyták el a helyszínt.


Büszke vagyok a munkatársaimra, akikkel együtt dolgozhattam e kampány során, hogy a támadások és a korlátozásunkra vonatkozó intézkedések ellenére elérjük ezt a célt.


Hogy a velünk szemben alkalmazott cenzúra ellenére hallatszodjon a hangunk, nagy furgonokat köröztettünk az ENSZ-székház előtt az ülések alatt. A kisteherautókra ezt az üzenetet írtuk:

„A nőket a biológia határozza meg, nem az ideológia!”.

Emellett több ezer plakátot helyeztünk ki Manhattan-szerte, ezzel is felhívva a delegáltak és a közvélemény figyelmét értékeink védelmére.


A CitizenGO kisteherautókat köröztetett az ENSZ-székház körül, és plakátokat helyezett ki Manhattan-szerte, így hívva fel a delegáltak figyelmét értékeink védelmére.

Nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a CSW-n elfogadott következtetések bár nem kötelező erejűek, jelentőséggel bírnak, mert a nemzetközi szokásjog részévé válnak.

Ezért használják fel évtizedek óta az ENSZ rendszerét a különböző radikális feminista és LMBTQ-lobbicsoportok különböző új jogok és normák létrehozására, amelyeket adott időben nehéz, vagy egyenesen lehetetlen lenne nemzeti szinten a nemzeti kormányokkal demokratikusan elfogadtatni.

Minden évben látjuk az ENSZ női konferenciáján, valamint számtalan más ENSZ-bizottságban, hogy hogyan dolgoznak ideológiai ellenfeleink lopakodó jogalkotással egy radikális nemzetközi norma felépítésén, hogy azt később elfogadtassák a kisebb és gyengébb országokkal is.

Ezúttal, Önöknek is köszönhetően, sikerült feltartóztatnunk őket a legfontosabb kérdésekben.

Győzelmünk azonban nem volt teljes, és még mindig sok munka áll előttünk az ENSZ-ben.

Sajnos például a „szexuális és reproduktív egészségügyi szolgáltatások” és „a diszkrimináció többszörös és egymást keresztező formái” (= a gender ideológia kódnyelve) kifejezések megmaradtak ebben a CSW-dokumentumban, csakúgy, mint a „gyűlöletbeszédre” való hivatkozások. Ez nem jó hír, mivel

a fenti kifejezések utat nyithatnak az ENSZ-ügynökségek előtt az LMBTQ-lobbi és az abortusz támogatására, és veszélyeztethetik az élet- és családvédők szólásszabadságát.

Láttuk, hogy mire vagyunk képesek, ha összefogunk. Azt is tudjuk emellett, hogy

a feminista lobbi és a progresszív kormányok nem nyugszanak addig, míg el nem fogadtatják radikális ötleteiket a világ országaival.

Folytatnunk kell ezért a munkát annak érdekében, hogy távol tartsuk az ENSZ-dokumentumokból az értékellenes nyelvezetet. Idén, az Ön segítségével sikerült elkerülnünk a legveszélyesebb pontokat. Nem adjuk fel a küzdelmet, hanem még nagyobb erőfeszítéssel folytatjuk a kiállást értékeink mellett.

Látjuk, hogy miért igyekeznek mindenáron elhallgattatni minket. Azért, mert a családbarát emberek, szervezetek és országok összefogása komoly sikereket képes elérni!

Ha összefogunk, képesek vagyunk a legmagasabb szinteken hallatni a hangunkat, és jó irányban változtathatunk a döntéseken.

Most márciusban együtt sikerült legyőznünk az értékellenes lobbit az ENSZ-ben. Bátorítson ez minket arra, hogy soha ne adjuk fel a jóért folytatott küzdelmet, akkor se, ha úgy tűnik, hogy vesztésre állunk.

Folytassuk együtt a munkát az életért, a családért és a szabadságért!


Még egyszer köszönöm, Ön nélkül mindez nem jöhetett volna létre.


Sebastian Lukomski és a CitizenGO csapata

U.i.: Szeretné támogatni a munkánkat? Együtt kell működnünk, hogy megállítsuk az abortuszt, a gyermekek szexualizálását, és megvédjük a családjainkat és a jövőnket. Mindezeket elérhetjük, ha összefogunk!


Beszállna most kritikus munkánk támogatásába?További információk a témában:


440 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page