top of page

Európai elit kiterjedt hálózata bukott le: sóoldattal oltakoztak, hamis oltási igazolást vásároltak


Az európai gyógyszeripari óriáscég elnöke ellen vádat emeltek a COVID oltási nyilvántartás meghamisítása és hamis oltási útlevél vásárlása miatt

A spanyol rendőrség nyomozást folytatott – Jenner-művelet néven –, amely során

feltárta a hírességek és "elitek" kiterjedt hálózatát, akik pénzt fizettek azért, hogy nevüket csalárd módon felvegyék a nemzeti oltási nyilvántartásba, annak ellenére, hogy nem voltak hajlandóak beoltatni magukat.

Az egyik "elit" Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, a PharmaMar európai gyógyszeripari óriáscég elnöke volt.


Az egész Európára kiterjedő nyomozás a Jenner-művelet nevet kapta, Edward Jenner után, aki az első oltóanyagot fejlesztette ki, és akit az immunológia atyjának tartanak. A Jenner-művelet során hét embert tartóztattak le Barcelonában és Madridban január végén.

A jelentések szerint 2200 ember érintett a csalásban, és a nyomozás folyamatban van, további bizonyítékokat gyűjtenek, mielőtt sokan bíróság elé kerülnének.

Februárban az EuroWeekly arról számolt be, hogy egy díjnyertes spanyol színésznő, Verónica Echegui ellen nyomozás indult, mert hamis Covid oltási bizonyítványt vagy útlevelet vásárolt egy bűnbandától, amelynek csalárd műveletei 2021 szeptemberében kezdődtek és 2022 januárjáig aktívak maradtak.

A csalást egy rendőr fedezte fel, aki a "sötét weben" a szélsőségek megfékezésével foglalkozott.

A banda, amely beszivárgott a spanyol nemzeti egészségügyi rendszerbe, állítólag egy "bennfentes" ápolót használt. Az ápolónő és egy asszisztensük adatokat vittek be a spanyol nemzeti egészségügyi rendszerbe, hogy olyan igazolásokat tudjanak kiállítani, amelyek "valódiak" voltak, de olyan emberek számára, akik nem kaptak tényleges oltást.


Az El Mundo szerint a banda díjazása attól függött, hogy ügyfeleik hány Covid "oltóanyag" adagot akartak beadottként regisztráltatni, egyet vagy többet. Az EuroWeekly azonban beszámolt róla: "A nyomozást folytató rendőrség szerint ... a díj a társadalmi helyzettől függött. Minél fontosabb voltál, annál magasabb volt az ár". Az El Periodico egy korábbi, januári cikke egy kétszintű díjrendszert ismertetett:


A Jenner-művelet során felfedezett összeesküvésnek a vizsgálatok szerint két különböző üteme volt. Egyrészt a "VIP-k" vagy előkelő ügyfelek, például egy üzletember, egy repülőgép-pilóta és a szórakoztatóipar különböző szereplői ezer eurót fizettek azért, hogy oltási bizonyítványt és Covid-útlevelet kapjanak... politikusok vagy focisták nincsenek.

Másrészt az ügyfelek egy másik csoportja, néhányan a bűnözés világához kötődve, sokkal kedvezőbb árat, körülbelül 250 eurót fizettek azért, hogy bekerüljenek az oltási nyilvántartásba. E csoportba tartozik egy jól ismert madridi Alunicero (ékszerboltok és üzletek kirablója, aki autókkal rontja be a kirakatokat), egy másik emberöléses múlttal rendelkező férfi és a Coca királynőjének elkeresztelt, "A Cicik" néven ismert nő, aki a Los Miami csoporthoz kapcsolódik, és próbaidőn van, és kábítószer-kereskedelem és pénzmosás miatt bírósági tárgyalásra vár. Ez az olcsóbb árfolyam lenne a nyomozás forrásai szerint az, amit az énekes Omar Montes is fizetett volna.

A rendőrség leleplezte az iszlám terroristákat üldöző hamis Covid-19 oltások összeesküvését, El Periodico, 2022. január 27.


A legutóbbi magas rangú személyiség, aki a botrányba keveredett, a PharmaMar elnöke, Jose Maria Fernandez Sousa-Faro. Mint azt rendőrségi források megerősítették, Fernández-Sousát azzal vádolják, hogy megszervezte, hogy a Covid "vakcina" helyett sóoldatot adjanak neki injekcióba, és több ezer dollárt fizetett azért, hogy a nevét felvegyék a spanyolországi immunizációs nyilvántartásba – írja a Signs of the Times.


Fernández-Sousa biokémiaprofesszor, 1986-ban alapította a PharmaMart. Több mint 35 éve dolgozik a gyógyszeriparban, és többek között az Antibióticos, a Penibérica, a Pescanova és a Cooper-Zeltia igazgatótanácsának tagja volt. Az általa elnökölt PharmaMar az egyik legfontosabb spanyol gyógyszeripari vállalat, amely a Zeltia 2015-ös beolvasztásából jött létre. A 2021-es évben 92,82 millió eurós nyereségre tett szert, az idei első negyedévben pedig 22 millió eurót keresett saját adatai alapján.

A PharmaMar többek között az Aplidint forgalmazza myeloma multiplexben szenvedő betegek számára. Ezt a gyógyszert jelenleg tesztelik, a kísérleti fázisban van, és az egészségügyi minisztérium engedélyére vár, pontosan a Covid betegek kezelésére.

Tavaly márciusban a PharmaMar elnöke az El Españolnak adott interjújában biztosította, hogy ő maga is szenvedett koronavírusban, és hogy cégének gyógyszerével kezelték "pozitív eredménnyel".

Jenner-művelet: Az egyik legnagyobb spanyolországi gyógyszeripari vállalat elnöke a koronavírus ellen hamisan beoltottak listáján, El Periodico de Espana, 2022. május 24.


A Jenner-művelet keretében eddig vizsgált ismert személyek közé tartoznak:


José María Fernández Sousa-Faro, a PharmaMar elnöke,

Trinitario Casanova, Spanyolország egyik leggazdagabb embere,

Kidd Keo, angol és spanyol nyelvű trap-énekes,

Anier, rap énekes,

Jarfaiter, rap énekes,

Veronica Echegui, színésznő,

Bruno Gonzalez Cabrera, labdarúgó,

Fabio Díez Steinaker, korábbi strandröplabda olimpikon,

José Luis Zapater, alias Titín, korábbi bokszoló,

Camilo Esquivel, elismert és tekintélyes orvos. 777 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page