top of page

Ez tényleg „újhülye”, ahogy van! – Varga Domokos György jegyzete

Tisztelt Olvasóink bizonyára észrevették, hogy a Szilaj Csikó kerüli a durva, közönséges megnyilvánulásukat. Most sem azért választottam ezt a címet, mert feladnánk szerkesztési elveinket, hanem azért, mert ennél találóbban nem lehet néven nevezni azt, aki még 2024. június 3-án is képes volt a széles nyilvánosság előtt azzal dicsekedni, amivel.


Ma már a fősodratú sajtóban is viszonylagos bőséggel jelennek meg olyan adatok, elemzések, dokumentumok, amelyekkel korábban csak a Szilaj Csikón és a hozzá hasonló, oldalági felelületeken lehetett találkozni, s amelyek ékesen bizonyítják az egész kovidos járvány háttérhatalmi eredetét, szándékos félrekezelését, különféle politikai és gazdasági nyerészkedésekre való önkényes kiaknázását. Minden kicsit is józan gondolkodású személynek, aki bármiképpen is kivette részét a kovidos világuralmi hadművelet végrehajtásából, vagy bocsánatért kellene esedeznie, vagy lelalább csendben szégyellnie magát s mélyen lapítania. Ujhelyi Istvánt azonban annyira elkápráztatta, hogy hasonszőrű, vérbeli gazdái ENSZ-nagykövetté mentették ki, hogy a vele készült ATV-s beszélgetés során surgárzó arccal adja a világ tudtára (ld. az alábbi filmen 20:20-tól):


Brüsszelben maradok a stábommal, és az európai uniós intézmények fele, és persze nagyon sok esetben a világnak, a globális turizmus iparág fele, ennek az Európai Unióban 25 millió munkavállalónak és elképesztő mennyiségű szervezetnek, cégnek, intézménynek a napi ügyes-bajos dolgaiban segítünk. Tudok példákat mondani. Egy… mindenki ismeri… annak idején például ez a digitális oltási igazolvány, ami elképesztően nagy eredménye volt a kovid utáni első sokknak, ez például tőlünk érkezett (…) egy általam vezetett koordinációs ülésről. Mi tettünk rá javaslatot.”  No, gondoljuk csak meg, hogy egy ilyen sötét alak, aki a világ leghaszontalanabb agyszüleményét, a „digitális oltási igazolvány”-t – amely valójában az égvilágon semmit nem mondott arról, hogy valaki fertőz-e vagy sem – „elképesztően nagy eredmény”-nek nevezi, mekkora hasznot bírhat hajtani embertársainak erről a magas polcról. Megközelítőleg akkorát, amekkorát a WHO díszpintye, Tedrosz Gebrejeszusz, aki most igyekszik végképp a maga és urai sötét képére formálni a világot...


Fohászkodjunk, tisztelt Olvasó!


„Jó Urunk, mentsd meg a világot az újhülyéktől, ezektől a felfuvalkodott hólyagoktól, elvakult hatalomszolgáktól!”

514 megtekintés

2 komentarai


Svečias
06-06

Ámen! Úgy legyen!


Patinka

..és ne engedj minket az ő kísértéseikbe..

Patinka
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page