top of page

Hajdu Zoltán: EGYETLEN EGY – Hangos elmélkedés – 102. Engedd, hogy az ajándék megszülessen bennedHa a látható és kézzel fogható anyagi világunkról kijelenthetjük, hogy felfedeztük, akkor szellemi világunk, önmagunk felfedezése még várat magára. Pedig ez az egyedi feladat lehet életünk legnagyobb szellemi kalandja...
Kétezer évvel ezelőtt két ajándékot kaptunk az Egytől: egy tanítót, Beavató Mesterünket és személyes példamutatását, valamint az eget és a földet összekötő tanítást. Az ajándékok nem voltak piros szalagos dobozba csomagolva, nem voltak semmilyen cicomával, illattal és látványtechnikával ellátva, ma divatos konferenciaszervezéssel, reklámokkal és marketinggel egybekötve, mégis az emberiség egyik legnagyobb ajándékát ünnepelhetjük a példamutató tanítóban és tanításában.

  

Előadó: Valkó Olga

 

Kapcsolódó írásunk:

Hajdu Zoltán – a Szilaj Csikón is megjelent hangos elmélkedéseiből (EGYETLEN EGY) is építkezve – szó szerint hiánypótló könyvet alkotott. A fülszöveg alább olvasható kulcsszavai, a tartalom lényegre törő, beszédes címei, a hátsó borítón található rövid értékelések már önmagukban is sejteni engedik, hogy fontos mű született. Megrendelni, érdeklődni a hazoltan33@gmail.com címen lehet. A könyv 308 oldal, 3600 Ft-ba kerül (áfával). A remélt bemutatóról – író–olvasó találkozóról – tájékoztatni fogjuk tisztelt Olvasóinkat.

97 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page