VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Michael Capuzzo: Ivermektin, a gyógyszer, mely megroppantotta a koronavírust – Előzetes

A New York Times legolvasottabb, sokszorosan kitüntetett újságírója, Michael Capuzzo három hónapos oknyomozás után megírta a történetét annak a gyógyszernek, amely megroppantotta a koronavírust, de amely alig fejtheti ki emberiség-mentő hatását, mert hatalmas erők szövetkeztek ellene, mintha tíz Góliát küzdene Dávid ellen.

Sajtószolgálatunk öt részben hozza le a Moutain Home 2021. májusi számában megjelent publicisztikát, és bízunk benne, hogy annak magyar nyelvű közlése elindít egy visszafordíthatatlan folyamatot, amely valóban megtöri a koronavírust, miként az azt létrehozó ármányt is.

Köszönetet mondunk Balla Józsefnek (Ausztrália), hogy figyelmünkbe ajánlotta, Kincsesné Salca Máriának, hogy lefordította, és Maleczki Józsefnek a fordítás lektorálásáért.


Magyarok Világszövetsége

Budapest, 2021. 06. 23.A gyógyszer, mely megroppantotta a koronavírust – Előzetes


Írta: Michael Capuzzo
Amikor lányom, Grace egy New York-i reklámügynökség alelnöke nemrégiben COVID-19-től betegen tért haza, karanténba helyezték egy Times Square-i „COVID szállodában”, hajléktalanokkal és karanténba zárt utazókkal együtt. A szobája kilincseit eltávolították. A folyosón ápolónők portyáztak, ügyeltek, hogy a szobájában maradjon, és minden éjjel felébresztették, hogy ellenőrizzék létfontosságú szerveit – nem azért, hogy kezeljék, mert a COVID-19 fertőzésre nincs jóváhagyott kezelés –, hanem ha leesik vérének oxigénszintje, akkor kórházba kell vinni, és ott a COVID-19-re csak egyetlen hatékony jóváhagyott kezelés van: – szteroidokkal tartják a tüdejét működőképes állapotban.

A COVID-19 kezelésének hiánya globális válság. Dr. Francis Collins, az Országos Egészségügyi Intézet igazgatója azt mondta nemrég a „60 perc” című műsorban, hogy az oltás „nem elég”. Veszélyes vírus-változatok söpörnek végig a a földön, miután mutálódnak a világ szegényeiben és be nem oltottjaiban. A lezárások továbbra is megmaradnak, és valószínűleg további milliók halnak meg. A csodálatos mRNS-vakcinákat „haveri” ellenőrzéssel kell kiegészíteni.

Szerencsére tudtam, hogy van Grace számára egy régóta meglevő kezelés. Ez egy olcsó generikum [a generikum a lejárt szabadalmi védettségű gyógyszerek kémiai másolata], biztonságosabb, mint a Tylenol [a Paracetamol amerikai neve], az FDA [az amerikai gyógyszereket és élelmiszereket engedélyező hivatal] a rühesség és a tetvesség kezelésére hagyta jóvá, gyermekeknek és időseknek is adható. Sok más felhasználási lehetősége is van, emiatt az Ivermektint „csodaszernek” tekintik. A világon 445 tudóssal, 17730 betegen elvégzett, összesen ötven klinikai vizsgálat során az Ivermektin bizonyult a legerősebb gyógyszernek, amely a COVID-19 betegséget megszünteti, bármelyik szakaszában van is, beleértve a megelőzést és a korai kezelést is. Erre van most a világnak „veszettül” szüksége Dr. Pierre Kory szerint. Ő a Wisconsini egyetem „Madison” Orvosi fakultásának volt professzora, akinek altruista kutatócsoportja, a Frontline COVID-19 Critical Care Alliance [A Covid-19 előretolt vészhelyzeti kezelőinek szövetsége] kifejlesztette a világ leghatékonyabb oltás nélküli, az FDA jóváhagyta biztonságos generikumokkal való kezelését. Több százezer ember életét mentették meg, köztük egy nyolcvanéves buffaloi nőét, Judy Smentkiewicz-ét, a hónap címlapi történetének főszereplőjéét.

Judy története figyelemre méltó, valósággal „csoda” – mondja a családja –, Pierre Kory, a tudomány és Isten jóvoltából. Grace utánanézett az Ivermektinnek, és meglepődött, hogy az FDA nem engedélyezte vírusellenes szerként a COVID-19 kezelésére, noha parazitaellenes szerként jóváhagyta. Ez „a jóváhagyási körön kívüli” használat lenne, rutinszerű gyakorlat az orvoslásban, az összes receptnek körülbelül 20 százalékát ekképp felírt gyógyszerre váltják ki. Például az aszpirin sincs „engedélyezve” a szívroham vagy az agyvérzés megelőzésére. Ezt „alakra igazításnak” hívják.

És ez mindennapi gyakorlat volt a COVID-19-ig, ám ekkora a nagy gyógyszerüzlet [a big pharma] uralta egészségügyi rendszer megpróbálta kiküszöbölni a generikumokat gyártó versenytársak mindegyikét, hogy biztosítsa magának minden idők legjövedelmezőbb pénztári kifizetési napját.

Judy választás elé került: vagy leküzdi a betegséget, vagy meghal. Egy világméretű forradalom ez, amely meghatározza az orvostudomány jövőjét, és azt, hogy ki éljen, avagy haljon meg a COVID-19-től – ez az Ivermektin csatája –, ellentámadásba lendül, és harcol az életért.

Boldogan mondhatom, hogy Grace-nek felírták az Ivermektint, és nagyon gyorsan jobban lett. Ha érdekli az Ivermektin, keresse fel a www.flcc.net-et, és beszéljen az orvosával. Itt talál arról szóló segítséget, hogyan beszéljen az orvosával: www.COVID19criticalcare.com/guide-for-this-website.

Ezzel a történettel 2020-ban, éppen anyák napján kezdtem el foglalkozni, amikor a feleségemmel, Teresával, akit sokan ismernek a Mountain Home szerkesztőjeként és kiadójaként, figyeltük Dr. Korynak az Egyesült Államok Szenátusa előtt csoportja első nagy sikeréről elmondott tanúbizonyságát, egy szteroid kezelésről szólót, amely a COVID-19-betegek 95 százalékát mentette meg, midőn 80 százalékuk haldoklott New Yorkban, és a világ pánikba esett.

Mint régi újságírók – annak idején a Philadelphia Inquirer-nél ismerkedtünk meg – meglepődve láttuk, hogy dr. Koryt teljesen eltüntették a globális hírekből! – Hát egy olyan kezelés, mely megmentheti a világot, nem hír?

Teresa adja ki a folyóiratot, én pedig megírtam a New York Times két legnépszerűbb könyvét: Close to Shore [A parthoz közel] és a The Murder Room [A gyilkos szoba] címűt, a világ néhány zseniális tudósának közreműködésével. Most Kory-val és kollégáival beszélgettem hónapokon át, és elképzelhetetlen dolgokat hallottam. Amikor Joe Varon professzor, intenzív osztályon dolgozó, kiváló orvos és mexikói–amerikai hős tiszteletére Houstonban nemrég „Joseph Varon Napot” rendeztek az ő sikeres, COVID-19-es kezeléséért, mellyel megmenti a város legbetegebb szegény, fekete, mexikói lakosait és bevándorlóit, újságírókat hívtak meg a CNN-től, az Associated Press-től és a Reuters-től az ő COVID-19-et kezelő intenzív osztályához, hogy tudósítsanak az életmentő kezelésekről. Ám az összes újságíró meghamisította a történetet, és azt a látszatot keltette, mintha a betegek többsége meghalt volna, noha valójában legtöbbjük életben maradt. A boldog történet – az igazság – nem felelt meg a hivatalos kormányzati tudománynak.

Meglepő médiakorszakban élünk, melyben egy pozitív történetnek a CNN-en való bemutatása tüstént felbátorítaná kétszáz ország orvosait egy teljesen biztonságos és legális gyógyszer használatára és az emberiség megmentésére – talán inkább, mint a New England Journal of Medicine-ben megjelenő, szakértői ellenőrzéssel megerősített vélemény.

Felszólítom kollégáimat, köztük a Washington Post-nál és a New York Times-nál levő korábbi munkatársait és a barátaimat arra, hogy nyissák meg szívüket és elméjüket az elhallgatott terápiák és orvosok igazolására, és írják meg az Ivermektin történetének minden részletét, tegyék azt, amit az újságírók mindig is tettek. Ez történelmi lehetőség. A Gutenbergtől a Google-ig tartó hosszú út során ez az első alkalom, hogy az újságírók lehetnek az emberiség megmentői.(következik az első rész)Michael CapuzzoPatrubány Miklós 2021. április 29-én megtartott sajtótájékoztatón mutatja be

az Ivermektin Németországban gyártott változatát, és annak elhallgatását

a koronavírus-mizéria legnagyobb botrányának neveziKövessen minket az MVSZ Sajtószolgálat Facebook-oldalon is!


MVSZ Sajtószolgálat

10872/210703MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek