top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:52) 2022.07.08.
Képzelje el egy pillanatra, hogy holnap értesítést adnak ki, hogy Izraelben minden mezőgazdasági farmot be kell zárni a gazdaságokból származó és az éghajlatra káros nitrogénkibocsátás miatt. Őrületként, nagyon hülyén hangzik? Tehát ez történik Hollandiában, és természetesen a szegény polgárok képtelenek elfogadni az új világrend kormányukban ülő főkolomposainak utasításait, ezért ott olyan konfrontáció jött létre, amely csak nő és nő, mindennek tetejébe nagy az élelmiszerhiány. A helyzet az, hogy ez a dolog az egész világon át fog futni, vagy valójában már széles körben elterjedt, hogy egy mély világgazdasági válságot hozzanak létre az átkozott napirend részeként.


Mielőtt a német kormány és a parlament elbúcsúzott volna nyári szünidejére, gyorsan megalkotott, illetve előterjesztett néhány törvényt, amelyekre az országnak égető szüksége volt. Az alábbiakról van szó: 1) Minden 14 éven felülinek 2023 közepétől joga lesz, évente egyszer hivatalosan nemet váltani. A törvény a szabaddemokraták által uralt igazságügy-minisztériumban született meg a szociáldemokrata családminisztérium támogatásával. (...)


Péntektől új egészségügyi szabályozás lépett életbe az olaszországi munkahelyeken: így ismét kötelező lesz a maszk használata, egyelőre októberig.


Egy, a “The Defender” kiadványban a napokban megjelent cikk szerint “…brit egészségügyi tisztviselők június 22-én arra figyelmeztették a szülőket, hogy gyermekeiket mindenképpen oltassák be gyermekbénulás ellen, miután a betegséget okozó vírus több, egymással szoros kapcsolatban álló változatát találták meg a szennyvízben a londoni Beckton szennyvíztisztító telepen – az Egyesült Királyság legnagyobb víztisztító telepén”. Valami nagyon bűzlik Dániában – akarom mondani Londonban – és az nem csak a szennyvíz. A poliot hosszú ideje eltörölték a fejlett világban, sőt, vakcina fanatikusok előszeretettel emlegetik az esetet, mint a modern orvostudomány emberiségért tett erőfeszítéseinek etalonját. De ha valaki elmélyül a témában, akkor láthatja, hogy a gyermekbénulásos esetek és vakcinák közötti összefüggés egészen más fontos tényezőkre világít rá a bénulásos esetek okozóját illetően.


Azok a gyerekek Nagy-Britanniában, akiknél felmerült a vírus miatti pszichés zavar, ingyenes, illetve személyes pszichológiai tanácsadásban vehetnek részt, hogy kezelni tudják az elmúlt két és fél évben őket ért traumákat.

Eddig is tudtuk, hogy propaganda nem kímél senkit, de annál inkább vérlázító, amikor fejlődő gyermekekről van szó.


Resperger István szerint a tárgyalás melleti másik opció, hogy az ukránok küzdenek a győzelem reményében, esetleg még nagyobb területi veszteség kockázatával.


Az orosz elnök szerint a történelem menetét nem lehet megváltoztatni.


India, Közép-Ázsia és a Távol-Kelet nekünk magyaroknak mindig is kicsit sötét foltnak számított, mert kevés hír jut el hozzánk a nyugati médiaszűrőkön keresztül, másrészt, talán érdeklődésünkre sem nagyon tart számot. Éppen emiatt éreztem fontosnak ezt az elemzést teljes terjedelmében magyar nyelven közzétenni számotokra.

Most kivételesen előre szaladva felhívom figyelmeteket, hogy a cikk legfontosabb része a részletek után éppen záró gondolataiban rejlik! (VilagHelyzete megj.)


A svájci lap főszerkesztője szerint a németek csak a saját jólétükkel vannak elfoglalva, ezért kerültek Putyin csapdájába.


Júniusban a fogyasztói árak átlagosan 11,7 százalékkal meghaladták az egy évvel korábbit. Az elmúlt egy évben az élelmiszerek és a tartós fogyasztási cikkek ára emelkedett a leginkább.


Derek Chauvint 20 évre ítélték George Floyd jogainak megsértéséért.

Orbán Viktor egy új, friss konzervatív-hazafias mozgalom arca lehet. Interjú.


Végleg elmérgesedhetett a viszony a volt kormányfő, most pénzügyminiszter Igor Matovič és Richard Sulík gazdasági miniszter között: minden borulhat – de mi lesz a magyarokkal?


Merénylet áldozata lett Abe Sinzó, Japán korábbi miniszterelnöke, aki az ország modern kori történetének egyik legbefolyásosabb államférfija volt. Korábbi cikkünkkel emlékezünk meg Sinzó örökségéről!


Tavaly gyerekek haltak meg a platformon elterjedt önfojtogatós Blackout Challenge teljesítése során.


Az ország különböző államai a szúnyogok által terjesztett vírusok okozta betegségek számának meredek növekedéséről számoltak be. Középnyugaton egyre növekszik a szúnyogok által terjesztett Jamestown Canyon Virus megbetegedése. A Jamestown Canyon vírus súlyos betegségeket okozhat, beleértve az agy fertőzését (encephalitist) vagy az agy és a gerincvelő körüli membránokat (meningitis).


Kirillov szerint a Metabiota részt vett az ebolajárvány felszámolásában Nyugat-Afrikában. Eközben a cég alkalmazottainak tevékenysége kérdéseket vetett fel az Egészségügyi Világszervezet (WHO) részéről a biztonsági megfeleléssel kapcsolatban. Például a Metabiota alkalmazottai manipulációs eljárásokat sértettek a betegek kezelése során, és eltitkolták a Pentagon alkalmazottainak érintettségét, akik fedezékül használták ezt a céget. A tényleges fő cél az volt, hogy nagyon virulens törzseket kinyerjenek a betegekből és az elhunytakból, és ezeket a törzseket exportálják az Egyesült Államokba.


A fejlődés érdekében nem azokra kell helyezni a hangsúlyt, akik elmentek, hanem azokra, akik a szülőföldjükön maradtak, és itt akarnak élni és boldogulni - hangsúlyozta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Kishegyesen, a XIX. Vajdasági Szabadegyetem megnyitóján.


611 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page