top of page

Mindennapi szemezgetésünk (13:52) 2022.08.21.
Sajtóhírek szerint a horvát elnökkel vacsorázott Orbán Viktor (és ami mögötte van...)

A horvát 24sata szerint a miniszterelnök Zoran Milanovićcal vacsorázott péntek este egy étteremben Pakleni-szigéten. (nagyon fontos hír, olyan, amely egy külön jegyzetet is megérdemel a Szilaj Csikótól – talán már holnap)


Merkely szerint visszaszorulóban van a járvány

A Semmelweis Egyetem rektora szerint a magyarországi járványkezelés „teljesen rendben volt”. (na jó, akkor legalább egyetlen idézet a horvát elnöktől ahhoz, miért olyan fontos nekünk, kovidos szabadságharcosoknak, Orbán és Milanović szabadidős találkozása és miért gondoljuk, hogy Merkely most éppen nem a hálózati irányzatot, hanem az arról mindinkább leszállni igyekvő miniszterelnökünket követi : „Minden napom a CNN és pár másik mainstream csatornával indítom, és azon gondolkozom, hogy most én nem vagyok normális, vagy ők őrültek meg!? Pánikot terjesztenek, félelmet keltenek! A kezdetektől fogva! Oltasd be magad, majd oltasd be magad újból és újból! Meg kell tudnunk, hogy mi ennek az őrületnek a célja?! Nincsen élet kockázat nélkül, ezernyi komolyabb betegség van, amibe az emberek megbetegedhetnek és meghalhatnak! Mi meg másfél éve csak a covidról beszélünk! Újév óta csak nonszensz dolgokat kell hallgatnom!”)


Dr. Gődény György: TANÁR ÚR KÉREM

A nyavalyák korát éljük. Már évezredek óta. Miért ne kapjunk frászt mindentől, legyen az nyugat nílusi láz, majomhimlő vagy akármilyen koronázott variáns. Legyetek türelemmel, Tanár úr így is tud beszélni, ha engedik…


Ezt szeretnék elérni a trilliárdos Farma tulajdonosok: “LÉGY OLTVA MINDHALÁLIG”

Most, hogy a gyógyszergyárak, például a Pfizer és a Moderna széles körben elterjedt immunszuppressziót okoztak a covid-mRNS-oltóanyagok használatával, hamarosan megszaporodnak az új fertőzések, és a méregkufárok tervei szerint "aranyláz" lesz az új mRNS-oltások iránt. A gyógyszergyárak már készen állnak arra, hogy hasznot húzzanak a közelgő fertőzésekből és betegségekből, amelyek elkerülhetetlenül sújtják…


Fiatal magyar orvos, valószínűleg a virológia tájékáról

Na, ezért jó orvosegyetemet végezni. Mert ezen én már nem csodálkozom. Teszteljetek. Búszterezzetek. Csak ne rántsatok egy országot magatokkal a sötétségbe.


Rég nem látott dicsérő szavak Orbánról a vezető amerikai lap címlapján és hasábjain (teljes cikk)

Itt olvasható a Wall Street Journal teljes cikke, melyben azt írják: a magyar miniszterelnök nem egy Trump-hasonmás, hanem a populista-nacionalista tábor vezetője, akit korábban Trumpban szerettek volna látni.

Német szakszervezet Olaf Scholznak: „Tényleg fel akarja áldozni a hazáját?”

A nyílt levél aláírói kételkednek abban, hogy Ukrajna olyan állam, amelyért érdemes Németországot elpusztítani.


Antiszemita lengyel maffiózó lehet az ukrán Nemzetközi Légió egyik parancsnoka

A kijevi lap forrásai szerint az egység több parancsnoka is fegyver- és árulopásért, szexuális zaklatásért, bántalmazásért és a katonák öngyilkos feladatokra küldéséért felelős.


Kinek a gabonáját szállítják Ukrajnából? Az amerikai GMO agrárcégóriások átveszik az ukrajnai termőföldek feletti ellenőrzést

Mivel a Bayer/Monsanto, a Corteva és a Cargill már 16,7 millió hektár elsőrangú ukrajnai feketeföldet ellenőriz, és az IMF és a Világbank de facto megvesztegetésével a Zelenszkij-kormány beadta a derekát és eladta magát. Az eredmény nagyon rosszul fog kinézni annak a területnek a jövője szempontjából, amely a közelmúltig "Európa kenyérkosarának" számított. Most, hogy Ukrajnát a GMO-kartell vállalatai felforgatták, már csak Oroszország marad, amely 2016-ban betiltotta a GMO-növényeket, mint a világ egyetlen jelentős GMO nélküli gabonaszállítója.

Meghalt Putyin szövetségesének lánya egy moszkvai bombatámadásban

Az orosz állami média szerint a támadás célpontja Alekszandr Dugin filozófus lett volna, aki az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy külön utazik lányától.


Kína nyomás alá helyezte Izraelt, hogy ne engedjen az USA nyomásának

Kína egyik vezető diplomatája a múlt héten figyelmeztette Izraelt. Jeruzsálem pekingi nagykövete nem maradt adós a válasszal.


Jóval a halál után is vissza az életbe? – kutató a Mandinernek

Rendkívül figyelemreméltó vizsgálat jelent meg: elméletben elképzelhető az ember visszahozása az életbe arról a pontról, ahonnan ez ma még elképzelhetetlen.


Racionális Életért Közösség: Franciaország – Százból egy súlyos mellékhatás (már most)

Ezek a hirdetések az elmúlt napokban nagy feltűnést keltettek országszerte. A Toulouse utcáin sétáló polgárok meglepődnek, amikor nagy plakátokat látnak az oltással kapcsolatos üzenetekkel: „Covid oltás: 1 súlyos mellékhatás 100 injekciónként, mi lenne, ha az Ön gyermeke lenne?” – áll az egyik plakáton. Néhány tíz kilométerrel arrébb egy másik plakát hirdeti: „100 injekció után 1 szív- és érrendszeri esemény. Gyermekeink egészsége többet ér, mint a kísérleti vakcinák".


735 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page