VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (17:13) 2021.07.17.AUSZTRÁLIA: Hihetetlen beszámoló egy kint élő magyartól

Nem tudom, hogy erről tudnak-e otthon: nálunk Sydney lezárva (több mint 6 millió ember házi őrizetben), NSW államban szájkosár hordása, távolságtartás kötelező és az állam határai zárva, másik államokba se mehetnek. Összesen 35 ember kórházban, 5-en intenzív osztályon. Átlag életkoruk 82 év. Többen oltottak, kétszer is.


Dr. Charles Hoffe: Rejtett vérrögök a COVID-oltottak legalább 60%-ánál!

A D-Dimer teszt a beoltottak legalább 60% -nál mutatott ki rejtett vérrögöket!


Köntös László: Kötelezettségszegési eljárás

Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen, mert az újonnan elfogadott gyermekvédelmi törvény megtiltja az iskolákban olyan tartalmak terjesztését, amelyek a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását vagy a homoszexualitást támogatják. Mint a kapcsolódó hírekből kiderül, az eljárás komolyan érintheti Magyarország részesedését az EU-s helyreállítási alap forrásaiból. Ne legyenek kétségeink: ez olyan ideológiai-világnézeti diktátum, amely soha nem látott nyíltsággal akarja véglegesen felszámolni Európa még megmaradt kulturálisan keresztény jellegét.


Sütő Gábor: Tudatunk védelme (Szellemi világháború a háttérhatalom ellen)

E klikk, nagyszámú lekorrumpált ügynökeire és szervezeteire támaszkodva, az emberi jóhiszeműséggel visszaélve, elfoglalta a nemzetközi és a nemzeti politikai és társadalmi fórumok jelentős részét. Felsőbbségi és uralmi mámorában elvesztette emberiességét, emberségét, felelős emberi tudatát. Összeesküvést szőtt biológiai háború folytatására az emberiség ellen, amit az emberiség nem vett észre időben, pedig sokan jelezték még az AIDS, ebola, madárvírusok elleni küzdelem során.


Az Európai Bizottság szerint a Beneš-dekrétumok nem ütköznek az uniós jogba. A magyar pedofiltörvény bezzeg igen?

Ízlelgessük ezt egy kicsit: a II. világháború után fogant és törvénybe iktatott dekrétumok alapján emberellenes módon a felvidéki magyaroktól megvonták az alapvető emberi jogokat, elkobozhatták (és el is kobozták) vagyonukat, kényszermunkára lehetett őket hurcolni marhavagonokban, egyoldalúan ki lehetett őket telepíteni az országból. Mindez pár hónappal a világtörténelem legnagyobb humanitárius katasztrófája, a Holokauszt után, melyben Szlovákia ugyancsak élen járt, ugyanis egyedüliként fizetett 500 birodalmi márkát Hitlernek, hogy a szlovákiai zsidókat megsemmisítsék.


A vírus eltűnt, a Covid-terror maradt? Ha igazak a közölt adatok, a kísérleti vakcinákkal többet ártottak, mint használtak: a legnagyobb átoltottságú országokból jelentik a legtöbb „új esetet”

Ha a hazudozásra szakosodott covid-média adatait kicsit is el akarjuk hinni, akkor komoly bajt okozott a Covid19 kísérleti vakcina tömeges beadása, ugyanis a hivatalosan leközölt számadatok szerint, azokban az országokban, ahol a legnagyobb a lakosság tömeges beoltása a covid kísérleti vakcinákkal ( Izrael, Anglia, Ausztrália) , onnan jelentik újabban a legtöbb furcsa, „covid-szerű” megbetegedést, ami simán lehet az oltások okozta mellékhatások tünetcsoportja. Ezt a szakaszt aztán elnevezték „delta” variánsnak és azt állítják, majd a harmadik oltás aztán elmulasztja a bajokat. Lehet, hogy örökre?


Jól nézd meg, ki áll a közeledben a meccsen! – Szőnyi József írása a rasszista-vadászokról

Tehát a FARE nevezetű nemzetközi besúgó civil szervezet szurkolónak álcázott, beépített embereket küld a nézők közé, akik külföldiek, magyarul nem tudnak és jelentik, milyen rasszista, stb. rigmusok, beszólások hangzottak el magyarul a szurkolók részéről…. Ha ezt nem a saját szememmel olvasom, nem hiszem el, pedig kevés dolog van e világon, ami engem még meg tud lepni!


IZRAEL: Az új covid betegek többsége átoltott személy

A Pfizer-vakcina hatékonysága a Delta-variánssal szemben „gyengébb”, mint azt az egészségügyi szakemberek remélték - jelentette ki Naftali Bennett izraeli miniszterelnök pénteken. Így fogalmazott: "Nem tudjuk pontosan, hogy a vakcina milyen hatékony, de kevésbé, mint remélték".


Dr. Pócs Alfréd: AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK KÖTELEZŐ OLTÁSÁRÓL

116 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek