top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:22) 2021.10.29.


Ugyanakkor kezdeményezi a kormánynál, hogy a romló járványügyi adatok miatt rendelje el az általános beltéri maszkhasználatot. (Aberrációs überáció – a Szerk.)


Másfél éve nincs koronajárvány Floridában! A koronajárvánnyal nem foglalkozik a helyi média, mint ahogy egyetlen média sem foglalkozott soha oly buzgalommal semmilyen influenza járvánnyal sem. Normális élet van Floridában! Szabadság!


Tisztában kell legyünk azzal, hogy ez a golbalisták szükségszerűsége is volt. Mert már háttal álltak a falnak. Egyszerűen meg kellett ezt tegyék most, és ki kellett próbálják, hogy ez működik-e?! Hiszen ez nem más mint egy kísérlet! Megnézték, hogy benne vagyunk-e vagy sem?! Azt gondolom, hogy ezidáig maguk is meg vannak azon lepődve, hogy milyen sokan vesznek ebben részt! És, hogy ez mennyire ellenállás nélkül működhet mind ez. Remélem, hogy ez nem megy majd így tovább! De ez rajtunk múlik! Nyilvánvaló, hogy ez egyre szörnyűbb lesz, egyre keményebb lesz, egyre nehezebb lesz, a zsák száját egyre inkább húzzák össze! Egyre nehezebb lesz védekezni! Az idő mindenképpen sürget minket! És minél több idő telik el az ő javukra, minél több tervet tudnak megvalósítani, annál közelebb kerülnek a céljukhoz!


Másfélévnyi huzavona, a nyomozás rendőrségi lezárása, majd ügyészi újraindítása után a Székesfehérvári Járási Ügyészség nemrég közölt megszüntető határozatában megállapította, hogy Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) társelnöke nem követett el gyűlölet-bűncselekményt azzal, hogy 2019-ben egy ’56-os, zártkörű emlékező rendezvény plakátján programként szerepeltette az LMBTQP-mozgalom szivárványos zászlójának elégetését.


Az erdélyi magyarság körében óriási felháborodást váltott ki, hogy a szerdai, bukaresti parlamenti ülésen, ahol a szenátus szavazásra bocsátotta azt a törvénytervezetet, mely kötelezővé akarja tenni Romániában a munkahelyeken a kötelező vakcina igazolványt, az RMDSZ teljes mellszélességgel azért harcolt, hogy a minden alkotmányos és emberi jogot megsértő covid bárca, azaz digitális vakcina igazolvány kötelező legyen minden romániai munkahelyen.


Egyre több hacker tör borsot a „digitális vakcina igazolványnak” nevezett 21. századi náci-igazolványt kitalálók és bevezetők orra alá. Mint látjuk, nem is olyan nehéz ebbe a virtuális fasizmusba behatolni és ott jelezni mennyit ér az egész.


Az AT&T Inc. az Egyesült Államok egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata egy „átnevelési oktatást” tart dolgozóinak, amelyben azt tanítják, hogy a „rasszizmus az egy kimondottan fehér jellemző”.


Nem Oroszország okozta Európa jelenlegi energiaválságát, amelynek következtében a földgáz ára tavalyi ára ötszeresére emelkedett, de Vlagyimir Putyin úgy tűnik, hogy ezt a válságot a maga javára akarja fordítani – írja az Axios. A gázárak Putyin szavaival együtt ingadoznak (csütörtökön például csökkentek, miután jelezte, hogy a kínálat a következő hónapban növekedni fog).2021. október 21-én kapta meg a 2. Pfizer oltását. Az oltásba zsarolás és a kormányzati bűntudatkeltés miatt egyezett bele, külső kényszer hatására.


Fábián Tibor lelkész-újságírónak két könyve is megjelent a napokban. A Guyana szörnyei című kötete a mai hollywoodi forgatókönyvírók szellemiségében, mégis Kárpát-medencei vénával készült felkavaró, fordulatos, igényes kalandregény.


A Bákói Táblabíróság csütörtökön jogerősen érvénytelenítette Darmanesti városi tanácsának az úzvölgyi katonatemetőt közvagyonná nyilvánító 2019. márciusi határozatát.Ébreszt-Ők


Az EU parlamentet érintő oltásrendeletek elleni sajtóértekezlet.

165 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page