top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:57) 2021.12.26.

Az új szabály szerint minden 16 év feletti, nem gyámság alatt álló személy megváltoztathatja a nemét orvosi kezelés vagy egyéb vizsgálat nélkül.


Végül Majkának is üzent, aki korábban a Partizánnak adott interjúban kijelentette, felpofozná az oltatlan embereket. „Majka, ha olvasod, beszéljünk meg egy randit. és üss meg! Hátha kiderül valami. Vagy nem. Az is valami.” – fogalmazott az oltatlan férfi. A popsztár egyelőre nem reagált.


„Sikeresen kivontunk a forgalomból 1 066 214 dózisnyi AstraZeneca-vakcinát. Betartottuk a nigériaiaknak tett ígéretünket, hogy átláthatóan bánunk a vakcinákkal. Ez a megsemmisítés egy jó lehetőség, hogy a nigériaiak bizalmát megtartsuk a hatóságokkal szemben.” – idézte a közleményt az RT.


Ha követjük néhány „globális vezető” tanácsát, például Bill Gates-ét, aki tavaly azt mondta, hogy „7 milliárd embert kell beoltani”, akkor a halálozás mértéke nagyobb lesz 2 milliárdnál. Hát ébredjenek fel! Ez a harmadik világháború! Ez olyan szintű aljasság és rosszindulat, amilyet valószínűleg még nem láttunk az emberiség történetében. (a Szilaj Csikóról átvett cikk)


A bajor egészségügyi- és ellátási miniszter bízik abban, hogy tavasszal be tudják vezetni a koronavírus elleni általános kötelező védőoltást. De véleménye szerint az "ellenszegülőknek" nem elég a magas bírságolás. Klaus Holetschek (CSU) bajor egészségügyi miniszter szerint a beoltatlanoknak magasabb egészségbiztosítási járulékot kellene fizetni, és viselniük kellene a kezelési költségeiket is. Emellett a táppénzt is megvonná azoktól, akik nem kérik a covid oltásokat.


A város jelentős részben az idegenforgalomból él, és a karácsonyi szezon bevételei különösen fontosak számára, így a turisták elmaradása miatt súlyos gazdasági válság, tömeges elszegényedés fenyegeti lakóit.


(...) nem hiszem, hogy azok az orvosok, akik a standard gyógyászati ellátásnak megfelelő protokollok szerint tevékenykednek, gyógyítanak. Ők inkább a gyógyszeripar gazdasági igényeit szolgálják ki, az USA-ban mindenképp. (...) ami a genomikát illeti, használhatatlan a gyógyításban. (...) Ebben a levélben a stabillá, azaz tartóssá tett RNS-nek nem az oltóanyagra tervezett, de káros biokémiai hatásmechanizmusáról írtunk. Tehát először leközölte levelünket a Science Advance nyitott formában – tehát bárkinek hozzáférhetően –, majd eltüntette!


Az csak "gazdaság-élénkítés", ahogy az IMF-es nő is mondta, gazdasági kérdés, nem egészségügyi. Senkit nem érdekel, védett leszel-e az oltástól. Tudománytalan az egész, szelekció és megelőző vizsgálatok nélkül. A lényeg a greenpass... Ez lesz a digitális diktatúra alappillére.


299 megtekintés

留言


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page