VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (19:27)Japánban tilos vért adjanak azok, akik megkapták a covid-vakcinát

Mint már köztudott a kísérleti vakcinák elsődleges halált okozó mellékhatása a vérrögképződés, és az emiatt kialakult állapotok (embólia, trombózis, stb.) ezért a japán hatóságok csak akkor engedélyezi a beoltottaknak a vérdonációt, ha már tisztában vannak azzal, miféle elváltozásokat okozhat a beadott szer a beoltott ember vérében.Tisztelt Tisztán látó Doktor Urak!

Volt egy ismerősünk Ibolyának hívták. A Farkas Edit szeretetotthonban volt Haláláig. (...) Aztán jött egy e-mail a fiától: "Édesanyámat az a bizonyos sokat emlegetett, letagadott, diskurált Corona elvitte. Röviden: meghalt. Teljesen egészséges volt, mikor valaki behurcolta a Coronát az öregotthonba. Addig senki sem volt beteg, azóta a tegnapi információnk szerint 17-en haltak meg Coronában az otthonban. Így most erről a betegségről egy szót se tovább. Mindenki hisz amit akar, de Édesanyám áldozata lett. Kapott oxigént, de nem szenvedett. Hiányzik.”… Az oltásig senki sem halt meg az emlegetett koronavírusban az otthonban, még a legveszélyesebbnek vélt időszakban sem. Senkit nem engedtek se be, se ki bár egy bő éve. Majd az oltást követően hirtelen 17-en haltak meg. Semmi sem változott az épület szabályaiban vagy az ellátásban, csak az, hogy beoltották a bentlakókat. A hozzátartozóknak persze azt mondták, hogy a “Korona vitte el őket”.


Nyilvánosan oltakozott az indiai vakcina nagykövet, másnap meghalt

Indiában egy 59 éves népszerű színész lett a covid-propaganda áldozata. Tamil Vivek indiai egyik neves művésze, aki 200-nál is több filmben szerepelt. Arra kértek fel, hogy legyen India egészségügyi nagykövete a covid-vakcina elleni harcban. Vivek covid-vakcinával való beoltására valóságos show-t szerveztek, a színész tévékamerák előtt oltatta be magát a Covaxinnal. Az oltást követően azonban rosszul lett, azonnal kórházba kellett vinni. Ott sem lett jobban, és két nappal az oltás után leállt a szíve. A színész követői, rajongói, akik közül sokan nyilván ennek a kampányshow-nak a kedvéért szánták volna rá magukat a covid-oltás beadatására, most teljesen össze vannak zavarodva, írja a GreatGameIndia. Az indiai hivatalos szervek hangsúlyozzák, hogy az oltásnak nincs köze az ismert színész halálához. Nem érdekli őket az sem, hogy az 59 éves teljesen egészséges volt az oltást megelőzően.


Provokációtól tartanak az izraeli diákok Debrecenben

Eljutott hozzájuk egy Instagramon megosztott, Gázával való „szolidaritási” felhívás, nagyon remélik, hogy semmilyen folytatása nem lesz — olvasható a TEV honlapján. A Debreceni Egyetemen tanuló izraeli orvostanhallgatókhoz is eljutott az az Instagram-ra feltöltött rövid felhívás, amelyben „Let’s go red” (viseljünk vöröset) mottó – és egy arab felirat – alatt angolul arra szólítanak fel mindenkit, aki bemegy a kedd esti klinikai fiziológia vizsgára, valamint minden más hallgatót is, hogy szolidaritásuk kifejezéseként viseljenek vörös színt.

Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


AZ OLTÁSOK AZ ÉLETET NAGYON LERÖVIDÍTIK - MONDJA EGY NAGY TEKINTÉLYŰ PROFESSZOR

"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."100 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek