top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:38)Ferenc pápa a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank (Worldbank) vezetőihez április 7-én írt levelében egyértelműen kijelentette, hogy támogatja a globális kormányzás létrejöttét.


Elolvashattam ugyanis, hogy a covid terrorizmusnak lefeküdt katolikus egyház, az éppen covid-párttá avanzsált politikai prosti RMDSZ és a székely közegészségügyi illetékesek covidcsicskái, hogyan szentségtelenítik meg Erdély szent kegyhelyét, a zarándoklat lényegét és szellemiségét.


4. Végezetül pedig: ha valóban komolyan gondolnák az erdélyi és a határon túli magyarok képviseletét, nem játszanának egy kottából a nemzeteket eltörölni kívánó, az Európai Egyesült Államok megteremtésén dolgozó, de Európa őshonos nemzeti közösségeinek jogaival szemben tökéletesen érzéketlen hamis jogvédőkkel, s példának okáért egyes gyanús körülmények között meggazdagodott orosz oligarchák szabadon bocsátása helyett a külhoni magyarság nyelvi-, oktatási- és egyéb közösségi jogainak folyamatos ukrajnai, vagy épp romániai lábbaltiprása ellen tüntetnének.


Átmenetileg felfüggesztette a Twitter Francisco José Contreras spanyol keresztény politikus fiókját, miután az bejegyzésében azt merte állítani, hogy a "férfiak nem eshetnek teherbe", mivel "nincs méhük, vagy petesejtjeik". A techóriás szerint a tweet kimerítette a gyűlöletkeltés kategóriáját, ezért 12 órára elérhetetlenné tették Contreras oldalát.


A jelentés egy 2020 márciusi stratégiai értekezletet idéz, amikor az első „lezárást” előkészítették. Abban az időben az Egyesült Királyság kormányának fő koronavírus-tudományos tanácsadó csoportjának tagjai úgy látták, hogy "ennek növelnie kellene a személyes fenyegetés észlelt szintjét, mivel az emberek jelentős része még mindig nem érzi magát kellően fenyegetettnek".


A Pentagon titkos katonáival vannak tele országok, sőt nagy cégek is. A Pentagon a világ legnagyobb, 60 000 beépített ügynökből álló "titkos hadseregét" használja "belföldi és külföldi" műveletek végrehajtására. A Newsweek alapján az RT News erről szóló mai cikkét fordítottam le teljes egészében számotokra. (VilagHelyzete)


A szervezők rámutattak arra is, hogy Darmanin jelenléte számukra elfogadható és nem ellentmondásos, ugyanis elismerik a belügyminiszternek a rendfenntartók biztonsága érdekében tett erőfeszítéseit, a rendőrség szerint sokkal inkább az érvényben lévő büntetőjog, azaz a rendőrök életére törő bűnözőkre kiszabott enyhe ítéletek jelentik a súlyos problémát.


Rendkívüli mértékben javul a járványügyi helyzet. (Valóban? Akkor miért nem elég ennyi beoltottság? Miért kell a gyerekeink életét kockáztatni? Vagy ha nem a beoltottságtól javult a helyzet, tehát ettől függetlenül is jön majd a beígért 4. hullám, akkor meg minek oltatni? a Szerk.)


EZT mutasd meg mindenkinek, aki be akarja oltatni magát! Ha ez sem segít, te megtettél mindent.Vajon mi lesz így velünk?

Vigyázat! Ifjú mikrobiológusunk néhány állítása megkérdőjelezhető. L. pl.: Fact check: Poland, Sweden and Norway did not file a lawsuit against the WHO for ‘infecting Europe’ with ‘chemtrails’
A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."
80 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page