VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:38)Ferenc pápa és a globális kormányzás

Ferenc pápa a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank (Worldbank) vezetőihez április 7-én írt levelében egyértelműen kijelentette, hogy támogatja a globális kormányzás létrejöttét.


Vigyázat zarándokok! “Megszentelt” csapda? – A csíksomlyói zarándoklaton tulajdonképpen a covid kísérleti oltás és nem Szűz Mária lesz a főszereplő?

Elolvashattam ugyanis, hogy a covid terrorizmusnak lefeküdt katolikus egyház, az éppen covid-párttá avanzsált politikai prosti RMDSZ és a székely közegészségügyi illetékesek covidcsicskái, hogyan szentségtelenítik meg Erdély szent kegyhelyét, a zarándoklat lényegét és szellemiségét.


Erdélyiek nyílt levele a székely jelöltet indító budapesti Momentumnak

4. Végezetül pedig: ha valóban komolyan gondolnák az erdélyi és a határon túli magyarok képviseletét, nem játszanának egy kottából a nemzeteket eltörölni kívánó, az Európai Egyesült Államok megteremtésén dolgozó, de Európa őshonos nemzeti közösségeinek jogaival szemben tökéletesen érzéketlen hamis jogvédőkkel, s példának okáért egyes gyanús körülmények között meggazdagodott orosz oligarchák szabadon bocsátása helyett a külhoni magyarság nyelvi-, oktatási- és egyéb közösségi jogainak folyamatos ukrajnai, vagy épp romániai lábbaltiprása ellen tüntetnének.