top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:02) 2021.11.07.


STOP BIDEN! STOP OLTÁS! GYŐZELEM! Gerg Abott, Texas kormányzója megállította a Biden-féle kötelező oltási programot! Az amerikai szövetségi bíróság elrendelte Biden kötelező oltásának leállítását! A Biden-kormány az Egyesült Államokban minden 100 főnél több alkalmazottat foglalkoztató vállalat számára kötelezővé tette a védőoltást. Több állam pert indított ez ellen. Az első per sikerrel járt: a szabályozást felfüggesztik.


"A Prevea Health továbbra is mélyen elkötelezett a betegek, a személyzet, a szolgáltatók és a közösségek védelme mellett a COVID-19 világjárvány közepette"áll a Prevea szombaton kiadott közleményében. "Ez magában foglalja az összes jogosult lakosság bátorítását és segítését a COVID-19 elleni védőoltás beadására, hogy megakadályozzuk, hogy a vírus további jelentős hatással legyen az életekre és a megélhetésre."


Thiel szerint az Egyesült Államokban épp „elszabadult, nem átmeneti infláció” és „a Fed teljes csődje” bontakozik ki, ami annak az eredménye, hogy az eltérő véleményeket az USA vezetése nem tűri el – írja Fekete Kíra Makronóm Mandiner oldalán.


A The BMJ című vezető orvosi folyóirat gyújtó hatású jelentést tett közzé, amelyben hamisított adatokat, a vizsgálatok meghiúsulását, a rosszul képzett oltóorvosokat és a Pfizer oltásának harmadik fázisú vizsgálatában a mellékhatások nyomonkövetésének lassúságát tárta fel.


Március eleje és szeptember között, amikor a Delta-változat gyorsan vált világszerte uralkodó törzzsé, a Moderna kétadagos vakcinájának fertőzésmegelőző képessége 89%-ról 58%-ra, a Pfizeré 87%-ról 45%-ra, a J&J egyadagos vakcinája pedig 86%-ról mindössze 13%-ra csökkent. Az eredményeket csütörtökön tették közzé a Science című szaklapban.


A német katasztrófavédelem példáját követve az osztrák hadsereg is tartós áramkimaradásokra készíti fel a lakosságot hivatalos honlapjukon. Ebben az áll: a szakértők szerint az elkövetkezendő öt évben biztos be fog állni egy „blackout”, és legalább egy hétig el fog tartani.


Több mint 30.000 amerikai tudós írta alà, hogy nincs semmiféle klímaválság! Az van, hogy a trilliárdos klímaválságot gerjeszt, fizet és szervez! Miért? Mert pszichopata.


Ez az egyetlen lehetséges, elfogadott, szinte már megkövetelt értelmezés pedig a következő: az emberiség sorsát veszélyeztető globális felmelegedés oka kizárólag az antropogén, tehát nem a természet, hanem az ember által kibocsátott szén-dioxid növekvő mennyisége, amely az üvegházhatás alapján melegíti fel a Földet. Vagyis nem tehetünk semmi mást, mint hogy az emberi szén-dioxid-kibocsátást drasztikus módon lecsökkentjük, egészen a nulláig, s így talán megmenthető lesz az élet a bolygónkon. De már most is nagyon késő van, ezért a karbonsemlegesítésnek brutálisan gyorsnak és brutálisan drasztikus erejűnek kell lennie.


Az egyik alapvető döntés, amit az életünkben jó letisztázni, hogy szeretnénk-e áldozatot hozni az értékrendünkért, a céljainkért, a másik emberért. Az igazi értékeket csak áldozatok árán tudjuk elérni, még ha olykor nem is tűnnek igazán nagy dolognak ezek!


Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tüntetünk.
153 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page