VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:03)


“NEM A VAKCINÁT HOZTÁK LÉTRE EGY VÍRUS ELLEN, HANEM A VÍRUST HOZTÁK LÉTRE A VAKCINÁKÉRT … VÉGSŐ SORON A VÉDETTSÉGI IGAZOLÁSSAL ÉRNÉNEK EL MINDENT – HA ABBA IS BELEMENNÉNK”


Lenin elvtárs üzenete – Kondor Katalin írása az Erdély.ma portálnak

Eljött, itt van. S mindehhez még Lenin se kellett, az ő „életműve” legfeljebb ahhoz a kezdeti lendülethez nyújthatott segítséget és magatartási mintát, melyre az új „világrend” kitalálóinak szüksége volt. Egyelőre ott tartunk, hogy az események valódi mozgatórugóit nincs módunk megismerni. Hogy egy klasszikust idézzek, „trükkök százai” vesznek körül bennünket, s naponta tapasztalhatjuk, hazugságdömpingben élünk. Az épülőfélben lévő „világállam” urai meg röhögnek a markukba.


A fantomvírus

A SARS-COV-2 vírus izolálására és teljes tisztítására vonatkozó kérdésünkre a Robert Koch Intézet részéről Michael Laue így válaszol: „Nem ismert számomra olyan tanulmány, amely az izolált és megtisztított SARS-CoV-2 vírust írja le. Több mint figyelemreméltó állásfoglalás, főleg, hogy Laue hozzáfűzi: “Biztos abban, hogy a sejtkultúrában szaporított vírust bizonyos tesztek számára teljesen megtisztítják.” Kijelentésével ugyanis megerősíti, milyen fontos a teljes részecsketisztítás a vírus detektálásához. De ilyen tisztítás még soha nem történt sehol.


Polgári segítséget kér Portland polgármestere, hogy "visszavegyék a várost az anarchista csőcseléktől"

A napokban az oregoni Portland polgármestere, Ted Wheeler a polgárok segítségét kérte ahhoz, hogy a múlt nyári BLM zavargások óta az elmúlt hetekben ismét kitörő erőszakos tüntetésekkel szemben fellépjenek, és "visszavegyék a várost" a fekete ruhás, gyújtogató, fosztogató csőcseléktől.

Az USA alelnöke már az új járványra készül

Kamala Harris amerikai alelnök hétfőn az ENSZ tagországainak üzenete, hogy itt az ideje komolyan elkezdeni dolgozni azon, hogyan reagálnak a következő globális világjárványra. ′′Amíg a világ azon dolgozik, hogy átvészeljük ezt a világjárványt, már azt is tudjuk, hogy fel kell készülnünk a következőre" – mondta Harris. Harris büszke, hogy hivatalba lépése után kormánya visszaállította az ENSZ Egészségügyi Világszervezetével (WHO), amit a korábbi amerikai elnök, Donald Trump felszámolt.
82 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek