VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:44)A valóságban is megcsinálták az emberekbe beinjektálható chipet

Amerikai kutatók a hét közepén számoltak be arról, hogy a valóságban is megcsinálták azt, amiről összeesküvéselmélet-hívők milliói eddig csak fantáziálták. Sikerült ugyanis egy olyan chipet előállítaniuk, amit egy hagyományos injekcióval lehet bejuttatni az emberi szervezetbe, majd ott aztán kommunikálni vele.


Meghackelték az USA fő olajvezetékét, kitört a benzinpánik

Benzinhiány van az Egyesült Államok keleti partján, amióta egy orosz kötődésűnek tartott hackercsoport betört az ország legnagyobb kőolajvezetéke, a Colonial Pipeline rendszerébe: a hackerek módszerei disztópikus jövőképet vetítenek előre.


Nyílt levélben kérdőjelezték meg Biden alkalmasságát

A nyílt levelet aláíró több mint 120 nyugalmazott tábornok és admirális azt is hangsúlyozta, hogy szerintük „a konfliktus egyrészt a szocializmus és a marxizmus támogatói, másrészt az alkotmányos szabadság támogatói között zajlik”.


Pócs Alfréd: A csinált járvány


Drábik János: A Talmud és a mai járványhelyzet


Porig bombázták Gázában az AP hírügynökség és az al-Dzsazíra irodáját is

Előre figyelmeztetett az Izraeli Védelmi Erők (IDF), hogy légi csapást fognak intézni az ellen a gázai toronyház ellen, amelyben a Hamasz mellett az AP amerikai hírügynökség és az al-Dzsazíra katari székhelyű hírtelevízió is működtetett irodákat. Az épület lebombázását a pánarab TV élőben közvetítette.


VESZÉLYHELYZET VÉGE: Lazítanak a szomszéd országok

Pénteken a szlovák kormány úgy döntött, hogy azonnali hatállyal megszünteti a járvány miatti veszélyhelyzetet. Ez azt jelenti, hogy vége a gyülekezési tilalomnak is. Létszámkorláttal ugyan, de engedélyezik a tömegrendezvényeket is. A járványhelyzetet járásonként minősítik, és csak a fertőzöttebbekben lesznek korlátozások, tehát nem terjednek ki az intézkedések az egész országra.


Egy nap alatt megduplázódott a védettségi kártya miatti megkülönböztetés elleni petíciót aláírók száma Pénteken délben írtunk arról, hogy a pár napja a védettségi kártya miatti diszkrimináció ellen létrejött petíciós oldal támogatói száma elérte a 10.000-t. Szombat reggelre az aláírók száma megkétszereződött! Már 20.000 fölött van!


OHIO: Egyetlen oltással akár 1 millió dollárt nyerhet hetente egy szerencsés oltakozó

Jövő szerdától kezdve azok a felnőttek Ohioban akik legalább egy adag oltóanyagot kaptak, és legalább 18 évesek, részt vehetnek a sorsoláson, amelyen öt héten keresztül minden szerdán 1 millió dollárt ( 300,000,000 HUF) lehet nyerni - számolt be a FoxNews.


FAUCI: A BEOLTOTTAKNAK “NEM KELL AGGÓDNIUK” A BE NEM OLTOTTAKTÓL SZÁRMAZÓ FERTŐZÉS MIATT

Még a CDC (Centers for Disease Control and Prevention) is lekicsinyelte a maszkok hatékonyságát, mivel a CDC által az Emerging Infectious Diseases című szakfolyóiratban közzétett 2020. májusi tanulmány “nem talált bizonyítékot arra, hogy a sebészeti típusú arcmaszkok hatékonyan csökkentik a laboratóriumban megerősített influenza átvitelét, sem akkor, ha fertőzött személyek viselik (forrásellenőrzés), sem akkor, ha az általános közösségben élő személyek csökkentik fogékonyságukat”.


STOP! – a gyerekek és fiatalok kísérleti oltásának biztonságossága, értelme nem igazolt – így az idővel akár súlyos hibának bizonyulhat!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!” A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban! Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni! A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket arra, hogy mi azért bízzunk! Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik!Megmozdulás a normális életért, az egészségünkért, a megélhetésért, a jövőnkért, a szabadságunkért, az emberi jogainkért – mert május 23-tól már gyülekezni szabadon lehet!
Egy okos német orvos készítette a fenti grafikont tavaly, a hivatalos oltási és "koronavírus"-halálozási adatokból. Azokban az országokban, ahol 1919-ben jelentősen nagyobb volt az influenza oltással való beoltottság aránya, ennek megfelelően jelentősen nagyobb volt a Covid-halálozások mértéke is...


AZ OLTÁSOK AZ ÉLETET NAGYON LERÖVIDÍTIK - MONDJA EGY NAGY TEKINTÉLYŰ PROFESSZOR

"A váható élettartamod, ha a 30-as éveidben van, lecsökken 5-10 évre."65 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek