VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (15:30)


Lengyel válasz a közösségi oldalak cenzúrájára

Az internetes közösségi fiókok letiltását megnehezítő törvénytervezetet mutatott be pénteken a lengyel igazságügyi tárca, a kormányban megvitatásra bocsátandó javaslat szerint a közösségi oldalak tulajdonosai részéről történő beavatkozást egy választott lengyelországi tanács vizsgálhatná felül.


Márciustól a légitársaságok bevezetik a vakcinaútlevelet

Az okmányok külön ellenőrzése nélkül lehet igénybe venni a repülési szolgáltatást.


Az ügy miatt a mai napon a Rutte-kormány lemondott

Miközben a magukat liberálisnak valló kormányok folyamatosan kritizálják a magyar kormány családpolitikáját, a saját rendszerük működtetésébe most belebuktak. Ezért sem érdemes kioktatni egy másik országot és beleszólni a belpolitikai kérdésekbe. A holland jövőt bízzuk a holland, a magyart a magyar választókra.


Trumpék visszatámadnak: Rengeteg titkosított dokumentumot oldottak fel

A Fox News pénteki cikkében megírta, hogy Trump nyilvánosságra hozza az Obamagate bűncselekményeinek aktáit, feloldja azok titkosítását.


Potápi: folytatjuk a harcot, a nemzeti kisebbségek ügye igenis európai ügy, amivel foglalkozni kell

Felháborító, megdöbbentő és elfogadhatatlan – így kommentálta portálunk érdeklődésére Potápi Árpád János azt a mellbevágó hírt, miszerint az Európai Parlament támogatása ellenére az Európai Bizottság a témafelelős Věra Jourovával az élen lesöpörte az asztalról az őshonos nemzeti kisebbségek védelmének ügyét. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerint felháborító, hogy azoknak, akik néhány hónapja, vagy éve érkeztek kontinensünkre, azoknak, akik ehhez a civilizációhoz semmit nem tettek hozzá, sokkal több joguk van, mint az őshonos nemzeti közösségek tagjainak.

PR-szakértő: Nem tudjuk, mennyire fognak a virtuális tér „istenei” belenyúlni a magyar választásokba, de az amerikai példa nem sok jót sejtet (PS-interjú!)

Magyarországon 2008-ban jelent meg a Facebook, de akkor még egészen más funkciót töltött be az életünkben. A 2010-es országgyűlési kampányra nem is volt különösebb hatása, ám a szakértők azt jósolták, hogy a 2014-es választás már a Facebookon fog eldőlni. Ha ebből indulunk ki, akkor erősebb volt a jobboldal a közösségi médiában. Most viszont tényleg azt láthatjuk mindkét oldalon, hogy elsődleges megjelenési platform a Facebook, a Twitter, az Instagram és persze a YouTube. Beigazolódhat, hogy aki a közösségi médiát megnyeri, az a választást is?


Szakács Árpád írása a PS-nek – Pozsonyi csata 907-ben és 2022-ben

A magyar őstörténet szó szerint elszektásodott a társadalomban. Vannak csoportok, hívek, vezérek, önjelölt próféták tézisekkel és kinyilatkoztatásokkal, és a jó ég tudja még mennyi minden fokozza a zavart. Természetesen más a hagyományőrzők szubkultúrája és más a tudományos közélet, még ha van is némi átjárás.


Alig egy hónap alatt két magyar közösségi portál is felbukkant – Vajon kik és miért hozták létre, és hova tart a nemzetközi tudatipar?

Az elmúlt napokban több cikk is foglalkozott a Hundubbal, így a már megjelent információkat nem vesszük górcső alá. Viszont fontos információ, hogy a hirtelen felbukkanó oldal Cloudflare mögé rejtett, és nem csupán a cég befektetője van rejtve egy offshore mögé, hanem szinte minden, ami alapján megtudhatnánk, pontosan kik is üzemeltetik. És mi az igazi szándékuk ezzel. ADATHALÁSZAT, PROFILOZÁS ÁLLHAT A HÁTTÉRBEN


BIDEN TÖBB MINT NÉGYSZÁZEZER FORINTNAK MEGFELELŐ ÖSSZEGET ADNA AZ AMERIKAIAK TÖBBSÉGÉNEK

A mi javaslatunkban van egy plusz csavar is: a pénz annak járna, aki hajlandó beadatnia magának a védőoltást.


25 megtekintés