VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:29)A nyitást választó államok jól döntöttek

Egyre több amerikai állam oldja fel a koronavírus-korlátozásokat. Texas hat hete teljesen nyitva van, és minden kötelező COVID-19 korlátozás nélkül éli az életét. A statisztikák azt mutatják, hogy a korona esetszámok és a halálesetek drasztikusan csökkennek - olvasható az RT.DEoldalán. "Sokkal tovább tartott, mint kellett volna, de végül úgy tűnik, hogy megtörténik: a lezárási paradigma összeomlik. A jelek körülöttünk vannak." "A lezárások elképesztő járulékos károkat okoztak. Ám nem látni kapcsolatot a lezárások és a betegség hatásai között. Vagyis a lezárásokat szajkózó tudósok hamis előrejelzéseket tettek."MÁR REKLÁMOZZÁK COVID-21 -ET! VAGY AZT HITTED VÉGE VAN?

Egy Német TV csatorna klipjében az oltási útlevél bemutatójában már a COVID-21 szerepel. Bill Gates: Tehát nekünk... fel kell készülnünk a következőre. Az, tudod... azt mondanám... ööö... ezúttal majd felkelti az emberek figyelmét.


Szlávik János az ATV adásában ismerte el, hogy jelenleg globális gyógyszerkísérlet zajlik

Alig akartam hinni a fülemnek, hogy Szlávik János ki merte mondani az igazságot és az ATV adásában ismerte el, hogy jelenleg globális gyógyszerkísérlet zajlik. 5:40-től és később 7:00-tól újra. és még meg is magyarázza, hogy jelenleg az egész Földgolyón gyógyszerkísérlet zajlik!


Hivatalos: A rendőrség kitiltotta a Pride-ot az Andrássyról

A rendőrség a közterület-foglalási bejelentésekről szóló kúriai döntéseket értelmezve visszavonta korábbi határozatát, amelyben a Budapest Pride felvonulás engedélyt kapott az Andrássy út-Madách tér-Tabán útvonalon rendezvény (felvonulás) megtartására. A megismételt eljárásban egyben kompromisszumos javaslatot tettek a Pride-szervezőknek: tartsák meg a vonulást a Madách tér-Tabán útvonalon, mert az Andrássy utat a Mi Hazánk Mozgalom bírósági döntés szerint előbb foglalta le. A javaslatot a szervezők elfogadták.


Az oltásra regisztrált tizenhat-tizennyolc évesek száma meghaladja a nyolcvannégyezret

Magyarország az egyik első olyan ország az Európai Unióban, ahol az oltási program már annyira előrehaladott, hogy megkezdhetik a tizenhat-tizennyolc évesek oltását is. A korosztályba tartozók körében a regisztráltak aránya magasnak mondható, negyven százalék fölötti. (Fogjuk mi ezt még szégyellni is – a Szerk.)
54 megtekintés