top of page

Tisztelt Professzor Úr! Gyerekeinket, unokáinkat ne küldjék vágóhídra! – Méltóságteljes levélváltás

(Kincsesné Salca Mária, nyugdíjas mérnök, az MVSZ önkéntes segítője levelet írt egyik neves, köztiszteletnek örvendő professzorunknak. Tanulságosnak ítélvén az álláspontokat és tisztességesnek a felek hangnemét, szerkesztőségünk engedélyt kért a levélváltás oly módon való közlésére, hogy a megszólított orvost „XY”-ként jelöljük. – a Szerk.)


1. Kincsesné Salca Mária első levele, az MVSZ Sajtószolgálat küldeményének továbbítása 


A GYEREKEINKET, UNOKÁINKAT NE KÜLDJÉK VÁGÓHÍDRA AZ OLTÁSOKKAL!!!

VELÜK A MAGYARSÁG JÖVŐ ÉLETÉT ÖLIK MEG!

"Egy darabig még a moslékkoalíció esetleges győzelmének rémével hallgatásra és bólogatásra lehet bírni az egyre gyorsabban szaporodó kételkedőket, de amikor már gyanútlan – vagy épp ugyancsak gyáva, az oltásőrülettel szembehelyezkedni nem merészelő – gyermekeink egészségkárosodásáról érkeznek tömegestől a hírek és bizonyságok, miniszterelnökünket semmi nem mentheti meg a szembesüléstől, a fájdalmas lelki kínoktól, a végzetes meghasonlástól....a könyörtelen idő, az igazság elkerülhetetlenül bekövetkező pillanata fogja maradék becsületét és méltóságát szétporlasztani"!


Tárgy: Varga Domokos György: Járványcsinálók fogságában: a pokolra vezető út beoltottakkal van kikövezve

 

Vajon mikor nyilvánítja az ENSZ az emberiség ellen elkövetett, soha el nem évülő bűncselekménnyé az új koronavírus előállítását, és az emberiségre való rászabadítását?

Az MVSZ cselekvésre szólító felhívása erre már tavaly decemberben felszólított.

MVSZ Sajtószolgálat

10842/210522


2. XY professzor első válaszlevele Kincsesné Salca Márianak

Drága Asszonyom!


Aggodalmát értem és sok jó összefüggésre világit rá a sátán dolgaival kapcsolatban. Volt-e Ön látogatóban a covidos hazai intenzív osztályokon, mint pl. nálunk a Honvédban, ahol az 54 lélegeztetettből átlagosan egy hétvégén 10-12-en meghaltak és bőven olyanok is, akiknek nem volt súlyos kísérő betegségük.

Afrikai missziós társaim elmondják, hogy sajnos a covidosok az Ivermectin mellett is meghalnak. Ez sem csodaszer.

A tudomány, benne a vakcina kutatás is Istentől van. Lehetne ezt is rosszra használni az ördöggel cimborálva.

Az viszont TÉNY, hogy amióta az eü dolgozók oltva vannak, elenyésző lett közöttünk a covidos halál és súlyos szövődmény.

Ugyanazon politikai platformon állunk, de az igazságot nagyon körül kell járni, azért, hogy Krisztus hangja szóljon belőlünk.


Szeretettel, XY3. Kincsesné Salca Mária válaszlevele XY professzornak

Tisztelt Dr. XY Professzor Úr!

A legnagyszerűbb magyar EMBEREK egyikének tisztelem Önt, – de tévedésének kell tartanom azt, hogy részt vett a média MEGTÉVESZTŐ „vakcina-kampányában”, – mert minden bizonnyal Önt is megtévesztették.

A covid ellen NEM az oltás a „megoldás”! – SŐT! – A tömeges oltás vezet a pénzhatalmi „világ-elit” által már sok év óta MEGTERVEZETT genocídium sikeréhez!

Ennek a sátáni tervnek a végrehajtásához – tudom, hogy – Ön csak tévedésből adhatta a nevét!

Könnyű volt már 5 millió magyar állampolgárt BECSAPNI azzal, hogy „oltást” kapnak. Hiszen minden korábbi „oltást” betegség-megelőző szándékkal kísérletezték ki, és vezették be az egészségügyben. Még akkor is, ha kudarcok is voltak, Contergan-bébik, egyebek, de legutóbb arról hallottam, hogy a méhnyakrák elleni oltás miatt többen haltak meg, mint a ráktól. (Megjegyzem: Dr. Dávid Tamás nagy dózisú C-vitamin-injekció-kúrával olyan rákos betegeket is meggyógyított, akikről a kórházakban már lemondtak!)

De honnan veszem a bátorságot, hogy Önt én, a nyugdíjas mérnök tájékoztassam? – Amíg a tervezőmérnöki munkám teljesen lekötött, nekem sem volt időm a politikára.

Azonban amikor 2020 márciusában koronavírus-járványt hirdettek meg (világszerte), azonnal feltűnt, hogy nem hallunk bíztatást az immunerősítő vitaminok szedésére.

Furcsa volt a különösen intenzív ijesztgetés a rádióban-tévében, ami szintén akkor kezdődött. (A médiahírektől gyerekek halálfélelmet, pánikrohamot kaptak…)

A „politikára” én csak 1994-ben kezdtem odafigyelni, amikor Éliás Ádám remek nemzeti-politikai programjával találkoztam – a Magyar Családok Országos Szövetsége számára dolgozta ki.

Aztán az elmúlt évtizedekben különösen fontos tényeket ismerhettünk meg a világról – és benne rólunk – dr. Drábik János könyveiből, cikkeiből, ELŐADÁSAIBÓL (hallgassa meg a youtube-on!), – és a Magyarok Világszövetsége hazai és külföldi tagjaitól, – aktuálisan pedig a vírus-ügyben világszerte tisztán látni AKARÓ orvosok tényfeltárásából.

Jellemzően az igazsághoz minden körülmények között ragaszkodó Magyarok Világszövetsége (elnöksége) adott helyet a tisztán látni akaró orvosok nemzetközi konferenciájának Budapesten, 2020. aug. 21-én.

Az előadások felvételről utólag is megtekinthetők a következő honlap-címen:

Sajnos, a konferenciára hiába hívták meg a hazai hivatalosokat is – válaszul a Magyar Orvosi Kamara be akarta tiltatni a konferenciát. A magyar szervezőit pedig rendőrségre hurcolták, elkobozták a számítógépeiket…

Mivel „bűnt” nem követtek el, ennek az egésznek csak megfélemlítés lehetett a célja.

De a gondolkodó embernek kérdés jut az eszébe: MIÉRT lenne tilos egy nemzetközi orvoskonferencia? Miért nem ve(he)ttek azon részt a hivatalosok?

Egyre több kérdés merült fel: Miért nem hirdetik-szorgalmazzák az immunrendszer erősítését az influenza-szerű vírus terjedése idején? Hiszen Szentgyörgyi Albert – aki a tiszta C-vitamin előállításáért Nóbel-díjat kapott 1937-ben – amikor 84 évesen tüdőgyulladást kapott, mapi 8 gramm C-vitaminnal gyógyította meg magát!

Miért TILOS a covid miatt elhunytak BONCOLÁSA? – Éppen a WHO tiltotta be, kb. a járvány bejelentésekor, az orvosi tudományos IGAZSÁGKERESÉSNEK ezt a módját!

Vajon a WHO miért „nem ajánlja” éppen azokat a gyógyszereket, amelyekkel megelőzhető, vagy meg is gyógyítható a covid-betegség is?! Az Ivermectin-t Indiában igen olcsón gyártják – nálunk miért nem kapható?

A nagyváradi tüdőgyógyász orvosnőnek miért arra kellett rádöbbennie, hogy a covid-betegeket éppen a protokoll öli meg? És miért hurcolták meg őt, amiért eltérve a protokolltól: MEGGYÓGYÍTOTTA a betegeit?

Világszerte erősödő lázadásokról írnak, mutatnak be videókat a külföldi internetes honlapok: a lezárások, a megszorító intézkedések miatt többen halnak meg, mint „a vírustól”, és csak tönkreteszik a kisebb vállalkozásokat! – Hát kinek „jó” ez?!

A zajló VILÁGHÁBORÚ kitervelői ezzel az IJESZTGETÉSSEL, rémületben tartással vezették be a nagy üzletet: a világ lakosságának tömeges vakcinázását: NEM VÉDŐ oltással, hanem az eltervezett GENOCÍDIUMOT beteljesítő olyan oltóanyaggal, amely majd azt is lehetővé teszi, hogy akik mégis életben maradnak, azoknak minden mozgása – és PÉNZ-HASZNÁLATA ellenőrizhető lesz!

A pénzhatalom - az erre a célra kikísérletezett vírus járványa címén - tömeggyilkos urai nem tartják elegendő haszonnak a bankkártyák minden használata után bezsebelt hasznukat: a készpénzt egészen meg akarják szüntetni!

Minden és mindenki csakis tőlük függjön!

A hat-hét milliárd ember életével „játszanak”!

Ezt ma már tudjuk, hogy igaz, a tapasztalataink ezt támasztják alá!

Bizony, szörnyű!

De MUSZÁJ megismerni az ellenséget, hogy védekezni tudjunk ellene!

A CIA 2003-ban már figyelmeztetést adott közre: „A szakértők szerint az elkövetkező évtizedben vagy azon túl az eddig ismert kórokozókkal szöges ellentétben állók jelenhetnek meg. Ilyenek lehetnek az úgynevezett bináris biológiai hadviselési hatóanyagok, melyek csak akkor válnak hatékonnyá, amikor két összetevő keveredik, akár egy enyhe kórokozó és ellenszere.”

De az ehhez kapcsolódó egyik cikk a következő:


Tehát VAN KIÚT!

Az MVSZ-nek – nekem sem – semmi közünk a „baloldalhoz”. A liberális, kozmopolita „baloldal” vissza akar kerülni a húsosfazékhoz, ezért azzal kampányol a Fidesz ellen, hogy a „keleti” vakcinák ártanak, de tagadja, hogy a „nyugatiak” is! Hiszen egyre több ország „vallja be”, hogy a vakcinázások bevezetésétől kezdve megugrott náluk a halálozások száma!

Elhihetjük, hogy a mai kormányt „satu” szorítja ebbe a helyzetbe, de látni kell, hogy a „balosok” most is a pénzhatalom szolgálatában „lihegnek”!

Az IGAZSÁG(keresés) egyetlen biztos pontja ma a Magyarok Világszövetsége.

Varga Domokos György nyilván ezt is felismerte, ezért ajánlotta fel közlésre ezt a korrekt helyzetleírását, és komoly aggodalmát az oltásokkal is veszélyeztetett magyar fiatalság iránt.

Remélem, a Tisztelt Professzor Úr nem veszi tőlem rossz néven a közmédia híreit kiegészítő, fenti tájékoztatást.

Hosszú, egészséges életet kívánok Önnek, tisztelettel:


Kincsesné Salca Mária4. XY professzor második válasza Kincsesné Salca Márianak

Kedves Mária!


Nagyon sok igazságról ír, de a védőoltás 300 éves története akár elölt kórókozók (kinai hagyományos) vagy tüsefehérjék (orosz) vagy rns tipusu (Pfizer) formájábanaz orvostudomány történetének eddigi legnagyobb felfedézese.Ezt kapta ön Sabin cseppek aztán a Di-Per-Te formájában annak idején.

Az összes többi feltevésben sok igazság rejlik.Csak a Szentlélek vezet el minket a teljes igazságra. Rengeteg ima és böjt kell.


Tisztelettel XY5. Kincsesné Salca Mária második válasza XY professzornak

Tisztelt Dr. XY Professzor Úr!

A legnagyszerűbb magyar EMBEREK sosem elégedtek meg azzal, hogy csak imádkozzanak a magyarságért, a Hazáért!

Visszavonom Öntől ezt a tiszteletemet, AMÍG a Szentlélek nem készteti Önt CSELEKVÉSRE!

Számomra írt második levelében Ön ELISMERI, hogy tud a világot – a magyarságot is – fenyegető legnagyobb veszélyről, amit úgynevezett emberek terveltek ki, és valahogyan (pénzzel? - fenyegetéssel? - esetleg miféle ígéretekkel?) rákényszerítették a világ szinte összes kormányát, hogy velük bűnrészességet vállaljanak – saját választóik sanyargatásával, - népük jövőjének megmérgezésével!

Pedig mi nem ezért választottuk meg őket! Nem hittük volna, hogy valaha is ellenünk fordítják kétharmados politikai erejüket!

(Az „ellenzék” ugyanezt folytatná, ha sikerülne visszajutnia a hatalomba, - csak ráadásul attól is félnünk kellene, hogy visszavonja a Fidesz-kormány összes JÓ intézkedését…)

Ön bizonyosan képes lenne - eddig elért „szakmai” eredményeire támaszkodva – és a Szentlélek segítségével – JÓ PÉLDA ADÁSSAL jó irányba változtatni a hazai életromboló tendenciát!

Én el tudom képzelni, - vajon Ön is? – hogy nyilvánosan VISSZAVONJA támogatását a politikusok által erőltetett tömeges „oltásoktól”. Hiszen világszerte máris túl sok az oltások beteggé tett vagy halálos áldozata!

Ez NEM VÉDŐ oltás!

Elérték, hogy az életre veszélyes tüskefehérjék magukban az emberi sejtekben termelődjenek?!

Erre a „felfedezésre” igazán nem lehet büszke az orvostudomány!

Az EU-ban tilos az élelmiszernövények génmódosítása – de milyen értelmes, a TEREMTETT emberi életet tiszteletben tartó céllal tették kötelezővé az emberek génmódosítását?!

Nyilvánosan hirdetett HAZUGSÁG az, hogy „a vírusra az oltás a megoldás!”

Mexikóban, Peruban az Ivermectin elrendelt alkalmazásával MEGSZŰNT a kórházi covidbeteg-ápolás, és a covid-halálozás!!!

Nálunk miért TILOS A JÓ megoldás: a covid-betegek sikeres MEGGYÓGYÍTÁSA? – Közpénz-pazarlás NÉLKÜL lélegeztető-gépekre, vakcinára, - legújabban hazai vakcinatermelésre?!

Felelőssé teszik-e majd azokat, akik itthon NEM ENGEDIK emberi használatra az Ivermectint (csak állatok gyógyítására)? – Mert bizony nem kellett volna meghalnia HATSZÁZ magyar gyerek szüleinek sem, - akik felnevelésére (bűntudattól vezérelve?) az államelnök alapítványt hozott létre, - és most az életben maradt lakosok befizetéseit várja!

(Persze, tudunk róla, hogy a magyarság „útban van”, hazánk területére mások is pályáznak, - de miért adjuk fel éppen most, amikor évezredeken át fenn tudtunk maradni?!)

Vajon a Szentlélek nem ébreszti-e rá az orvosokat arra, hogy naponta megszegik az orvosi esküjüket mindenegyes olyan tűszúrással, ami a bennük bízó ember HALÁLÁT is okozhatja?

„Csak ártani nem szabad!” - Önök erre esküdtek fel: az ÉLET védelmére, és mi ezért bíztunk Önökben – eddig! - És a már beoltottak is rájöhetnek arra, hogy Önök visszaéltek a bizalmukkal! – De akkor kihez forduljunk a testi-lelki bajaink meggyógyításáért?

Talán csak az ima maradjon nekünk az Irgalmas Istenhez, - ha az egészségügyben dolgozókat a sátáni terv tudatlanul is bűnös végrehajtóivá tudták kényszeríteni?!

Mégis, azt remélem, hogy a ma élő „legnagyszerűbb magyar emberek” – legalább itthon, Magyarországon – meg tudják állítani a tömeges halál-oltást!

A betegeket meg kell, meg lehet gyógyítani, - az egészségeseket pedig nem szabad a „sátán bélyegével” meggyalázni, - vagy közösségekből kizárással büntetni minket azért, mert nem hagyjuk magunkat a titkolt tartalmú vakcinával megalázni!

Szívből kívánom, hogy Ön a TEREMTETT ÉLET tiszteletében most is élen járjon!

Tisztelettel:

Kincsesné Salca Mária
 

Kapcsolódó írásunk:

274 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page