VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Tisztelt Professzor Úr! Gyerekeinket, unokáinkat ne küldjék vágóhídra! – Méltóságteljes levélváltás

(Kincsesné Salca Mária, nyugdíjas mérnök, az MVSZ önkéntes segítője levelet írt egyik neves, köztiszteletnek örvendő professzorunknak. Tanulságosnak ítélvén az álláspontokat és tisztességesnek a felek hangnemét, szerkesztőségünk engedélyt kért a levélváltás oly módon való közlésére, hogy a megszólított orvost „XY”-ként jelöljük. – a Szerk.)


1. Kincsesné Salca Mária első levele, az MVSZ Sajtószolgálat küldeményének továbbítása 


A GYEREKEINKET, UNOKÁINKAT NE KÜLDJÉK VÁGÓHÍDRA AZ OLTÁSOKKAL!!!

VELÜK A MAGYARSÁG JÖVŐ ÉLETÉT ÖLIK MEG!

"Egy darabig még a moslékkoalíció esetleges győzelmének rémével hallgatásra és bólogatásra lehet bírni az egyre gyorsabban szaporodó kételkedőket, de amikor már gyanútlan – vagy épp ugyancsak gyáva, az oltásőrülettel szembehelyezkedni nem merészelő – gyermekeink egészségkárosodásáról érkeznek tömegestől a hírek és bizonyságok, miniszterelnökünket semmi nem mentheti meg a szembesüléstől, a fájdalmas lelki kínoktól, a végzetes meghasonlástól....a könyörtelen idő, az igazság elkerülhetetlenül bekövetkező pillanata fogja maradék becsületét és méltóságát szétporlasztani"!


Tárgy: Varga Domokos György: Járványcsinálók fogságában: a pokolra vezető út beoltottakkal van kikövezve

[Az elküldött cikk itt olvasható]

Vajon mikor nyilvánítja az ENSZ az emberiség ellen elkövetett, soha el nem évülő bűncselekménnyé az új koronavírus előállítását, és az emberiségre való rászabadítását?

Az MVSZ cselekvésre szólító felhívása erre már tavaly decemberben felszólított.

Lásd itt: https://www.peticiok.com/mondj_nem-et_a_lopakodo_sars-cov-2_kenyszeroltasra

MVSZ Sajtószolgálat

10842/210522


2. XY professzor első válaszlevele Kincsesné Salca Márianak

Drága Asszonyom!


Aggodalmát értem és sok jó összefüggésre világit rá a sátán dolgaival kapcsolatban. Volt-e Ön látogatóban a covidos hazai intenzív osztályokon, mint pl. nálunk a Honvédban, ahol az 54 lélegeztetettből átlagosan egy hétvégén 10-12-en meghaltak és bőven olyanok is, akiknek nem volt súlyos kísérő betegségük.

Afrikai missziós társaim elmondják, hogy sajnos a covidosok az Ivermectin mellett is meghalnak. Ez sem csodaszer.

A tudomány, benne a vakcina kutatás is Istentől van. Lehetne ezt is rosszra használni az ördöggel cimborálva.

Az viszont TÉNY, hogy amióta az eü dolgozók oltva vannak, elenyésző lett közöttünk a covidos halál és súlyos szövődmény.

Ugyanazon politikai platformon állunk, de az igazságot nagyon körül kell járni, azért, hogy Krisztus hangja szóljon belőlünk.


Szeretettel, XY3. Kincsesné Salca Mária válaszlevele XY professzornak

Tisztelt Dr. XY Professzor Úr!

A legnagyszerűbb magyar EMBEREK egyikének tisztelem Önt, – de tévedésének kell tartanom azt, hogy részt vett a média MEGTÉVESZTŐ „vakcina-kampányában”, – mert minden bizonnyal Önt is megtévesztették.

A covid ellen NEM az oltás a „megoldás”! – SŐT! – A tömeges oltás vezet a pénzhatalmi „világ-elit” által már sok év óta MEGTERVEZETT genocídium sikeréhez!

Ennek a sátáni tervnek a végrehajtásához – tudom, hogy – Ön csak tévedésből adhatta a nevét!

Könnyű volt már 5 millió magyar állampolgárt BECSAPNI azzal, hogy „oltást” kapnak. Hiszen minden korábbi „oltást” betegség-megelőző szándékkal kísérletezték ki, és vezették be az egészségügyben. Még akkor is, ha kudarcok is voltak, Contergan-bébik, egyebek, de legutóbb arról hallottam, hogy a méhnyakrák elleni oltás miatt többen haltak meg, mint a ráktól. (Megjegyzem: Dr. Dávid Tamás nagy dózisú C-vitamin-injekció-kúrával olyan rákos betegeket is meggyógyított, akikről a kórházakban már lemondtak!)

De honnan veszem a bátorságot, hogy Önt én, a nyugdíjas mérnök tájékoztassam? – Amíg a tervezőmérnöki munkám teljesen lekötött, nekem sem volt időm a politikára.

Azonban amikor 2020 márciusában koronavírus-járványt hirdettek meg (világszerte), azonnal feltűnt, hogy nem hallunk bíztatást az immunerősítő vitaminok szedésére.

Furcsa volt a különösen intenzív ijesztgetés a rádióban-tévében, ami szintén akkor kezdődött. (A médiahírektől gyerekek halálfélelmet, pánikrohamot kaptak…)

A „politikára” én csak 1994-ben kezdtem odafigyelni, amikor Éliás Ádám remek nemzeti-politikai programjával találkoztam – a Magyar Családok Országos Szövetsége számára dolgozta ki.

Aztán az elmúlt évtizedekben különösen fontos tényeket ismerhettünk meg a világról – és benne rólunk – dr. Drábik János könyveiből, cikkeiből, ELŐADÁSAIBÓL (hallgassa meg a youtube-on!), – és a Magyarok Világszövetsége hazai és külföldi tagjaitól, – aktuálisan pedig a vírus-ügyben világszerte tisztán látni AKARÓ orvosok tényfeltárásából.

Jellemzően az igazsághoz minden körülmények között ragaszkodó Magyarok Világszövetsége (elnöksége) adott helyet a tisztán látni akaró orvosok nemzetközi konferenciájának Budapesten, 2020. aug. 21-én.

Az előadások felvételről utólag is megtekinthetők a következő honlap-címen:

www.orvosokatisztanlatasert.hu

Sajnos, a konferenciára hiába hívták meg a hazai hivatalosokat is – válaszul a Magyar Orvosi Kamara be akarta tiltatni a konferenciát. A magyar szervezőit pedig rendőrségre hurcolták, elkobozták a számítógépeiket…

Mivel „bűnt” nem követtek el, ennek az egésznek csak megfélemlítés lehetett a célja.

De a gondolkodó embernek kérdés jut az eszébe: MIÉRT lenne tilos egy nemzetközi orvoskonferencia? Miért nem ve(he)ttek azon részt a hivatalosok?

Egyre több kérdés merült fel: Miért nem hirdetik-szorgalmazzák az immunrendszer erősítését az influenza-szerű vírus terjedése idején? Hiszen Szentgyörgyi Albert – aki a tiszta C-vitamin előállításáért Nóbel-díjat kapott 1937-ben – amikor 84 évesen tüdőgyulladást kapott, mapi 8 gramm C-vitaminnal gyógyította meg magát!

Miért TILOS a covid miatt elhunytak BONCOLÁSA? – Éppen a WHO tiltotta be, kb. a járvány bejelentésekor, az orvosi tudományos IGAZSÁGKERESÉSNEK ezt a módját!

Vajon a WHO miért „nem ajánlja” éppen azokat a gyógyszereket, amelyekkel megelőzhető, vagy meg is gyógyítható a covid-betegség is?! Az Ivermectin-t Indiában igen olcs