VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

SZÁRAZ STATISZTIKA ÉS RIASZTÓ JÁRVÁNYŐRÜLET IV. – A parasztvakítás lankadatlan. Tisztelt Olvasó!

E cikksorozat korábbi részeiben statisztikai számokkal és tömegtájékoztatási adatokkal bizonyítottam, hogy óriási aránytalanság mutatkozik a koronavírus-járvány valódi súlyossága és a körülötte zajló kampányőrület között. Azóta újabb hét telt el, a parasztvakítás és az oltási őrület lankadatlan, holott a legfrissebb, teljességgel megkérdőjelezhetetlen, összmagyarországi elhalálozási adat ismét feketén-fehéren azt igazolja, hogy bizony, a koronavírus-járvány dolgában csakugyan a bolondját járatják velünk.

A Központi Statisztikai Hivatal ugyan visszamenőleg valamelyest változtatott a 2021 eleji adatokon, de a lényeget ez sem érinti.


Ha összevetjük 2019 és 2021 első nyolc hetének teljes magyarországi elhalálozási adatait, láthatjuk, hogy az „utolsó békeévnek” ebben az időszakában (24.839 – 22.978 =) 1861-gyel haltak meg többen, mint most, az állítólag tomboló koronavírus-járvány közepette.

A teljes elhalálozás számsora azért is olyan hallatlanul fontos és irányadó számunkra, mert számtalan külföldi és hazai hiteles információnk van arra vonatkozóan, hogy kórházak – legtöbbször anyagi előnyért – szemérmetlenül manipuláltak a covidos kimutatásokkal. Például megkérték az egészen másban elhunytnak a hozzátartozóját, hogy hadd tüntessék fel a halál okaként a covid-19-et. Nos, ilyesmi fel sem merülhet az olyan elhalálozási adatoknál, amelyek már csak a végzet bekövetkeztét rögzítik. Márpedig ezek az adatok azt is igazolják, hogy


2019 februárjának utolsó vizsgált hetében Magyarországon 59 fővel többen hunytak el, mint most, 2021 februárjának végén.

Ha a járvány csakugyan olyan súlyos és végzetes lenne, mint amilyennek a politikai és média fősodra beállítja, s amilyennek nyomukban az emberek elképzelik és elhiszik, akkor itt és most nem 59 halottal kevesebbnek kellene mutatkoznia, hanem ezrekkel, tízezrekkel többnek. S ekkor elfogadhatók és jogosak lennének azok a szabályok, amelyekkel térdre kényszerítik szabadságunkat és egészségünket.

Mert a legnagyobb veszélyek egyikét éppen abban látom, hogy bár az egészségünk és életünk megvédését teszik ki a kirakatba, de valójában ezeket károsíthatják a legjobban. A természetes immunitásunk helyett pénzéhes haszonlesőkre bízni egészségünket és életünket, több mint felelőtlenség. Hiába mutatják ki például tudós kutatók, hogy mennyire elenyésző hatásuk van a szájmaszkoknak a vírusok terjedésének megakadályozásában, ellenben milyen egészségkárosodási veszélyeket hordoz, az efféle kutatási eredményeket a legfőbb döntnökök valahogy nem akarják tudomásul venni. Az egészségügyben is, a politikában is efféle kérdésekben mindig az együgyűség győz: mivel „magától értetődő” hogy vírus van, s „magától értetődő”, hogy ha elé teszünk valamit, az nem tud mást tenni, mint akadályozni a terjedését; s mivel a jó nép sem kevésbé együgyű, ezért neki is „magától értetődő” a viselése; itt ezzel bezárul a kör. Az olyan tekintélyelvű képződmények, mint a politika vagy az egészségügy, nagyobb hasznot lát abban, hogy sikeresen megrendszabályozza „pácienseit”, mint amennyire tart az esetleges hátrányoktól. Például attól, hogy a szájmaszkok viselése nem megvédi a fiatalokat, hanem gyengíti immunrendszerüket, s ezáltal szépen ők is bekerülnek a veszélyeztetett korosztályokba. Erdőben sétálva fiatalok tömkelegét látom maszkban kirándulni. Mitől maradhatnának egészségesek? Akár testileg, akár lelkileg? Márpedig a politikai és egészségügyi eljárásrendek megalkotói fognak utoljára szólni, hogy gyerekek, azért meghülyülnötök csak nem kellene. A vakcinagyártók meg egyenesen örülnek.

Lassan ugyanis elfogynak az oltásokra regisztrált öregek, egyelőre túl vannak az egy vagy két adagjukon, a vakcinagyártók automata gépsorai azonban világszerte rendíthetetlenül tojják az aranytojást. Márpedig mostantól az idők végezetéig szükség lesz beoltandó alanyokra. Be kell vonni a középkorúakat, aztán a fiatalokat. Nem maradhat ki senki a szórásból. Kismamák és kisgyerekek sem... Ezért kellene tisztességes politikának és egészségügynek sokkal inkább résen lennie. Ha nem akarja a vakcinavállalkozók csillapíthatatlan mohóságára felfűzni életünk rendjét, nagyon itt az ideje, hogy kezdjen el sokkal felelősebben, sokkal körültekintőbben gondolkodni.

A cáfolhatatlan valóság, a száraz statisztikai adatok ezt követelik tőlük!

Hát nem, tisztelt Olvasó?

Forrás:


1.2. Halálozások száma nemek és korcsoportok szerint, hetente (6/6)


Kapcsolódó írásaink: