top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:03) 2021.11.12.


A Világgazdasági Fórum Dubajban nyitotta meg a „Great Narrative” nevű eseményét, melyen részt vett többek között Klaus Schwab, a szervezet elnöke, aki az elhíresült „Great Reset” koncepció megalkotója. Világunk befolyásos vezetői azon értekeznek a kétnapos találkozón, hogyan alakítsák a globális világ jövőjét, és miképpen hajtsák végre közös terveiket.


Örömmel beszéltem volna a Cambridge Union hallgatóinak pénteken, de hallom, hogy valakit feketelistára tettek egy Hitler-szerep miatt” – nyilatkozta Cleese. „Nagyon sajnálom, hogy én is megtettem ezt egy Monty Python-műsorban, ezért feketelistára teszem magam, mielőtt még valaki más tesz így


A csúcs a jövő év elején lenne Budapesten.


Ha a pszichém rendben volt, akkor vagy lábon elhordtam minimális tünetekkel, vagy egy egynapos közepes lázzal megúsztam. Amikor kifektetett, előtte pszichésen a padlóra kerültem – akkoriban nem volt járvány, mégis elkapott az influenza. Mindez még inkább eltökéltté tett abban, hogy semmi szín alatt ne engedjek semmiféle oltási önkénynek. Az immunrendszeremnél jobbat úgysem tudnak kitalálni! – A fenti cikket változtatás nélkül vettük át a szilajcsiko.hu portálról


Botos Gregory Zoltán: Öntsünk tiszta vizet a pohárba – oltottak és nem oltottak elhalálozási számai címmel olvasható egy rendhagyó írás, ami egy triviális kérdéssel indul: Miért nem szolgáltatnak az országok statisztikai adatokat a COVID-19-halálozásokról, amelyek összehasonlítják a beoltottakat a be nem oltottakkal? (A cikk forrása: Szilaj Csikó)


A mesterséges intelligenciával működő szárazföldi járművek megjelenése fokozatosan átalakítja Izrael szárazföldi harci képességeit a városi környezetbe mélyen beágyazódott ellenfelekkel szemben, amelyeket nehéz időben észlelni és reagálni rájuk.


Gerhard Müller bíboros, a Hittani Kongregáció előző prefektusa szerint a katolikusoknak kötelességük ellenállni az LMBT-lobbi ideológiájának, mint az emberi méltósággal ellentétes dolognak.


Törvénytervezetek készülnek arról, hogy kizárólag a koronavírus elleni védettséget igazoló QR-kóddal lehessen majd a közösségi közlekedést igénybe venni, étterembe járni és üzletben vásárolni Oroszországban - közölte csütörtökön az orosz járványügyi operatív törzs.


Nem titkolta, mennyire megveti az oltatlanokat. Júliusban azt írta a Twitteren, hogy az oltatlanok egoisták és nem sírna a temetésükön, ha belehalnának a kovidba. Októberben már agressziót is táplált az oltatlanok iránt: azt írta, hogy arcul ütné azokat, akik másokat lebeszéltek az oltásról. Október 24-én aztán beadatta magának a 3. oltást és november 8-án meghalt.


Ez egy globális lehetőséget is nyújthat egy világszabadság megalapozásához. Ha a svájci nép legyőzi az egészségügyi zsarnokságot, akkor példaképpé válik Európa és az egész bolygó számára, megmutatva, hogy az igazi hatalom a szabad és szuverén emberekben rejlik.


A Kína és Tajvan közötti feszültség egyre fokozódik, és Joe Biden elnök nemrégiben tett ígérete, miszerint megvédi Tajvant, zavart keltett, ami miatt kormánya igyekezett biztosítani a nemzetközi közösséget arról, hogy ez nem feltétlenül van így.


Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tüntetünk.
184 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page