top of page

Orbán Viktor védelmében – Szilágyi Ákos is aláírta a mindenszo.hu petícióját – Íme az oka...
Szilágyi Ákos véleménye

Eredeti cikk: A

Orbán Viktorról rég óta az a véleményem, hogy ő Európa vezetője. Ebben a minőségében menjen Mohamed a hegyhez és ne fordítva. Jelenleg Orbán hazánk, Magyarország vezetője. SZÜKSÉGÜNK van rá, élve! Legyen bármilyen triviális ez a mondat.


Meghívója a háború elejétől hazájától idegen hatalmak készséges kiszolgálója. Népét egy mondattal legyilkolni hajlandó (az utolsó ukránig harcolni fogunk) embernek semmi szín alatt nem szabad hitelt adni.  Egy vesztes háború elkeseredett „vezetőjeként” ezen minősége, csak hatványozódott és már mindenre IS képes lehet saját kútfőből is, de tágra nyílt fülei minden halk, szövetségesi sugallatot is meghallnak. Ne adjunk okot egy északi áramlathoz hasonló rejtély megteremtéséhez.


Nincs annyi politikai haszna egy esetleges Kijev-i találkozónak, mint potenciális vesztesége. Vegyünk példát Orbán Viktor barátjáról, Trump elnökről, akit szintén meghívott Kijevbe.


Álságos, megmosolyogtató a meghívója:

„Az ukrán elnök közölte, hogy szívesen látná a fővárosban a volt amerikai elnököt – amennyiben Trump valóban képes 24 órán belül véget vetni az Oroszországgal folytatott háborúnak, ahogyan azt egyszer már megígérte.”

Trump mindig hozzátette kijelentéséhez, hogy ha ő lenne az elnök, 24 óra alatt véget vetne a háborúnak. Ha Kijevben nem tudnak olvasni, vagy valami megfejthetetlen okból képtelenek egy egyszerű mondatot helyesen értelmezni, maradjon az ő bajuk és kínlódjanak magukkal egyedül.


Sem Trump, sem Orbán nem arra születtek, hogy házhoz menve korrepetálják szövegértésből az ukrán elnököt.

Térjünk vissza az Orbán látogatásra Trump elnök választási győzelme után. Ja, hogy abban az esetben 24 óra alatt megérti majd az ukrán vezetés Trump ígéretét!  Ez legyen az ő bajuk!


Addig is létezik telefon, vagy lehet becsengetni a Karmelita kolostorba, fogadni fogják, személyesen Orbán Viktor.Szilágyi Ákos grafikája


Kapcsolódó cikkünk:584 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK