top of page

Üdv, Spartacus a nevem, és elegem van ebből. Tudós elemzés a Covid-hadjáratról V. (Szilaj Csikó)
Nem tudjuk, ki a Spartacus név mögé rejtőző szerző, de nyilván jó oka van rá, hogy nem fedte fel kilétét. És már önmagában véve ez a tény jól mutatja, hogy fasiszta diktatúrában él – az Amerikai Egyesült Államokban –, hiszen a munkáját, megélhetését, a létét veszélyeztetné, ha a neve alatt küldte volna szét ezt az írást. De ahhoz nem férhet kétség, hogy tisztességes, hivatásának élő és ahhoz jól értő, emberséges tudós, és e tulajdonságai toronymagasan emelik Merkely Béla, Szlávik János, Rusvai Miklós, Boldogkői Zsolt és a többi erkölcsi nulla fölé. (– a Szerk.)

Az I. rész itt, a II. itt, a III. itt, a IV. itt olvasható.
Végső következtetések


A jelenlegi világjárványt az uralkodó elit hozta létre és állandósította egy vírus felhasználásával, amelyet a PLA-val [a kínai hadsereggel] kapcsolatban álló kínai biológiaifegyver-laboratóriumban fejlesztettek ki, az amerikai adófizetők dollárjaiból és francia szakértelem segítségével. Ezt a kutatást a „gain-of-function” [szó szerint: a funkciószint-] kutatás – teljesen nevetséges – eufemizmusának jelszavával folytatták. Állítólag annak megállapításáért végeznek ilyeneket, hogy mely vírusok képesek leginkább zoonózis útján emberre átterjedni, és hogy megelőzésképp milyen oltást vagy védekezést alkalmazzanak ellenük.

A „gain-of-function”, avagy „gain-of-threat research” [az utóbbi: a veszély szintjének kutatása], más néven „Dual-Use Research of Concern” [„A találmány kettős felhasználású kutatása”], azaz DURC a biológiai fegyverek kutatásának másik, barátságosabban hangzó elnevezése csupán egy tabu elkerülése végett: hogy ne nevezzük annak, ami valójában. Ez mindig is biológiaifegyver-kutatás volt. Az ilyen kutatást végző emberek teljesen megértik, hogy olyan vadon élő kórokozókkal dolgoznak, amelyek eredetileg nem fertőzik meg az embert, és sokkal fertőzőbbé teszik őket. Gyakorta erre serkenti őket a katonai agytrösztöktől kapott anyagi támogatás.

Az ilyen típusú kutatásokat végző virológusok ellenségeik embertársaiknak, olyanok, mint a piromániás tűzoltók. A hatáskiterjesztő [a GOF] kutatás soha senkit sem védett meg semmilyen világjárványtól. Valójában most indított el egyet, és ez azt jelenti, hogy a világjárványok megelőzésében való hasznossága valójában negatív. Világszerte be kellett volna tiltani, és az azt végrehajtó őrülteket már régen kényszerzubbonyt kellett volna húzni rájuk.

Akár kiszivárgott a halálos SARS-törzs, akár szándékosan engedték ki a wuhani virológiai intézetből, mostanra világszerte elterjedt, miután a WHO és a CDC, valamint a közhivatalnokok először lekicsinyelték a veszélyt, majd szándékosan pánikot gerjesztettek és zárlatokat rendeltek el, ezek pedig veszélyeztették az emberek egészségét és a megélhetésüket. Ezt aztán a rajtunk uralkodó, teljesen züllött és pszichopata arisztokrata osztály arra használta fel ürügyként, hogy kényszerítsék az embereket egy befecskendezhető méreg elfogadására, az pedig lehet elnéptelenedést okozó szer, agykontrollra alkalmas, illetve nyugtató szer injektálható „okospor” formájában, vagy mindkettő egyben. Azt hiszik, hogy ezt meg tudják úszni, ha fegyverként használják az oltást megtagadók társadalmi megbélyegzését. Tévednek.

Indítékaik egyértelműek és nyilvánvalóak mindenki számára, aki figyelmet fordított rájuk. Ezek a megalomániások kifosztották a szabad világ nyugdíjalapjait. A Wall Street fizetésképtelen, és folyamatos likviditási válságban volt 2019 vége óta. A cél most az emberiség feletti teljes, mindenre kiterjedő fizikai, mentális és pénzügyi ellenőrzés, mielőtt rájönnénk, hogy mennyire csúnyán megzsaroltak és kifosztottak minket ezek az őrültek.

A világjárvány és az rá adott válasz többféle célját szolgálja az elitnek:


  • A gazdaságunk uzsorásoktól való kifosztásával okozott pénzügyi válság leplezése. Ezt a gazdaságot a passzív [tevékenység nélkül szerzett] jövedelmet élvező tőkések és a tulajdonuktól távol élő birtokosok irányítják, akik az égvilágon semmilyen értéket nem hoznak létre a társadalomnak. Ahelyett, hogy megcsináltuk volna az Occupy Wall Street [foglald el a Wall Street-et] II. részét – jól előreláthatólag ez következett volna –, az elit és fejbólintó jánosaik bölcs és mindenható megmentőként tüntették fel magukat a televízióban, nem annak, akik valójában: szárazföldi kalózok ármánykodva fosztogató, megvetendő bandájának.

  • A kisvállalkozások tönkretétele és a középosztály lepusztítása.

  • Több billió dollárnyi pénzvagyon átvitele az amerikai lakosság tulajdonából a milliárdosok és sajátos érdekeltségek zsebébe.

  • Bennfentes kereskedelem, biotechnológiai cégek részvényeinek vásárlása és telephelyen működő üzletek és utazási cégek áron aluli felvásárlása avégett, hogy a személyesen működő kereskedelem és a turizmus összeomoljon, és elektronikus úton végzett kereskedelemmel és elektronikusan megrendelhető szolgáltatásként való értékesítéssel helyettesítsék.

  • A Kína ellen indítandó háború okának megteremtése, arra való ösztökélésünk, hogy támadjuk meg, pazaroljunk el amerikai életeket és kincseket, és sodródjunk a nukleáris háborús világvége szélére.

  • A népesség ellenőrzésére alkalmas műszaki és biológiai biztonsági feltételek megteremtése, szocialista-technokrata „okosvárosok” létrehozása, melyekben despotikusan nyomon lehet követni mindenkinek minden lépését, számítva mindebben az általános automatizálásra, munkanélküliségre, élelmiszerhiányra, egy vakcinának álcázott anyagot használva az együttműködés kikényszerítésére.


Ezeknek bármelyike egyenlő lenne a nyugati társadalom kegyetlen megerőszakolásával. Együttvéve hihetetlenek; ezek teljesen az ellenkezőjükre fordítják legbecsesebb értékeinket.

Mi a célja mindennek? Az elkövetők indítékait illetőleg csak találgatni lehet, azonban nekünk van néhány elméletünk.

Az elit megpróbálja feljebb húzni a kötélhágcsót, elzárni a lakosság nagy hányada előtt a felfelé irányuló mobilitás lehetőségét, megritkítja politikai ellenfeleit és megritkít más „nemkívánatos személyeket”, és az emberiség maradékát rövid pórázon tartja, megszabja a némely áruhoz és szolgáltatáshoz való hozzáférést, amelyet „nagy hatásúnak” ítél, mint amilyen például az autóhasználat, a turizmus, a húsfogyasztás és így tovább.

Természetesen továbbra is folytatni akarják saját fényűzésüket, egy szigorú, a feudalizmushoz hasonló kasztrendszer részeként.

Hogy miért teszik ezt? Egyszerű. Az elit neomalthusiánus, és úgy véli, hogy túl vagyunk népesedve, és az erőforrások kimerülése néhány évtizeden belül összeomlasztja a civilizációt. Ez a vélekedésük nem okvetlenül téves. Túlnépesedtünk, és túl sok erőforrást fogyasztunk. Azonban egy ilyen borzalmas és gyilkos hatalomátvétel megszervezése egy homályosan körvonalazódó válságra adandó válaszul azt bizonyítja, hogy csak a legnagyobb megvetéssel viseltetnek embertársaik iránt.

Akik részt vesznek ebben a gusztustalan bohózatban, úgy, hogy nem is értik, mit csinálnak, azokhoz egyetlen szavunk van. Állj! Helyrehozhatatlan károkat okoztok országotoknak és polgártársaitoknak.

Akik esetleg olvassák ezt a figyelmeztetést, teljesen tudják és megértik, hogy mit tesznek, és mennyire igazságtalanul fog ez ártani ártatlan emberek millióinak, azokhoz néhánnyal több szavunk van.

Tűnjetek a pokolba! Nem fogjátok elpusztítani Amerikát és a Szabad Világot, és nem fogjátok megcsinálni az új világrendeteket. Gondoskodni fogunk róla.(Szilaj Csikó fordítás, M. J.)Következik:

 

Kapcsolódó írásunk:228 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page