top of page

Mitől olyan fontos nekünk Orbán és Milanović baráti vacsorája? – Varga Domokos György jegyzeteTisztelt Olvasó!


Világvége hangulatú hírek keringenek a közösségi médiában arról, hogy milyen borzalmas megszorítások jönnek, megint csak a koronajárvány ürügyén. Ezért is sietek megosztani olvasóinkkal egy bennfentes információt:


nem várhatók megszorítások, ugyanis – mondta szó szerint hírforrásom – „arról én biztosan tudnék”.

S minden jel arra utal, hogy csakugyan nem lesznek.

Már ez év május 9-én lelkesedtünk egy sort itt, a Szilaj Csikón, hogy fordulat történhetett kovidügyben. Mint megírtuk, „ANTÓNIO GUTERRES ÉS A KÖTELEZŐ VILÁGOLTÁS – EDDIG ÉS NE TOVÁBB!” címmel olyan cikk jelent meg a Magyar Nemzetben, vagyis a Magyar Kormány „hivatalos” napilapjában, amely után mi, itt a Szilaj Csikó környékén, már nagyon régóta ácsingóztunk. Az alcím se volt semmi: „Óvakodjunk a vírusszakértőktől”.

Micsoda?!” – kaptuk fel a fejünket. – „Óvakodjunk az eddig szinte istenített szent teheneinktől?!”

„Ez a cikk elképesztő pálfordulás!” – szögeztük le. „E cikk után a koronavírus-járvány hazai hivatalos kezelése nem térhet vissza az önkényuralmi módszerekhez. Nem lehet szó sem kovidos oltási kötelezettségekről, sem a gyerekek beoltatását szorgalmazó kampányokról.”

Meg is köszöntük Fricz Tamásnak, a kitűnő cikk szerzőjének, valamint az azt megjelentető újságnak, ám még inkább annak a befolyásos személynek, akinek a magyar kormány részéről nyilvánvalóan engedélyeznie kellett ezt a 180 fokos, nagy nyilvánosság előtt bemutatott, meghökkentő fordulatot.”

Habár e sorainkra Fricz Tamás, a kitűnő cikk szerzője egy személyes levélben úgy reagált, hogy neki aztán senki nem szokta megmondatni, mit írhat és mit nem, a válaszomra már nem tudott mit felelni. Ugyanis eszem ágában sem volt kétségbe vonni az állítását, csakhogy ettől még kétségtelenül igaz volt, hogy a Magyar Nemzet mindaddig következetesen ellenállt a kísértésnek, és véletlenül sem jelentetett meg akár csak egyetlen olyan cikket is, amely szembeszállt volna a hivatalos állásponttal. Holott volt rá kínálat bőven, csak éppen az ellenvélemények soha nem a fősodorban, hanem rendre a mellékáram szerényebb olvasottságú felületein jelentek meg (például éppen nálunk).

S hogy valóban „valami történt”, onnan is lehetett látni, hogy szó szerint beigazolódott a jóslatunk: a kormány csakugyan véget vetett a kovidos oltási kötelezettségnek, s csakugyan felhagyott a gyerekek beoltatását szorgalmazó kampányokkal.

Mindez még nem jelenti azt, hogy az a globális háttérhatalom, amely a magyar kormányt és a magyar egészségügyet is módszeresen beterelte az öngyilkos kovidvakcinás zsákutcába, felhagyott volna terveivel. Csak éppen stratégiát váltott.

Ezen a videón az egyik legnagyszerűbb – mert nemcsak felkészült, de ugyanennyire tisztességes – tudós, Sucharit Bhakdi fejti ki erről álláspontját. Az interjúrészlet teljes egészét idézem, miheztartás végett.„Lehetséges, hogy a korona-oltást vissza fogják vonni. Mert eltitkolhatatlan, hogy mennyi károsodást okozott. Hogy mennyi betegség és elhalálozás lesz az oltások miatt. Meddőség és vetélés is. Ez már nem lesz eltitkolható. Én azt mondtam korábban, hogy attól tartok, hogy ez a géntechnológia általánosságban kerül majd bevezetése más oltásoknál. És valóban. Hét nappal ezelőtt. Napra pontosan. A WHO készített egy reklám-videót az egész világ számára! Amelyben pontosan ez hangzik el. Hogy a WHO ezt akarja tenni, hogy ezt támogatni akarja. És hogy vakcinagyárakat hoznak most létre külföldön az egész világ számára. Mindenekelőtt Afrikában. Afrikában most teljesen új gyártóhelyeket hoznak létre, géntechnikára építő oltások számára.”


Tisztelt Olvasó!

Ősz közeledvén, nálunk ismét javában csatárláncba igyekeznek celebes vírusszakértőink, fújják is rendesen harsonáikat, éppen azok, akiktől Fricz Tamás (és a Magyar Nemzet) végre annyira óvakodni intett. A Covid-19 fedőnevű világuralmi hadműveletnek még nincs vége, a helyi ügynökök még igyekeznek megtenni minden tőlük telhetőt. De hát hiába, mert ott tartunk, hogy a buszon már így fogalmaz keresetlenül a jónép: „Most már a negyedik oltást ugatják.”

Akad még néhány menthetetlenül jóhiszemű és gyáva állampolgár, aki képes jókat rettegni és máris maszkban feszíteni – bedőlvén Szlávik János, Zacher Gábor s a többi sarlatán elképesztően szakmaiatlan habverésének; jegyzetünk végére, a rend kedvéért, odabiggyesztjük néhány bizonyító erejű cikk elérhetőségét –; az emberek többsége előtt azonban a Covid-19 igazságát, miként Bhakdi professzor is állítja, már nem lehet eltitkolni.

Márpedig ilyenkor egy olyan ízig-vérig reálpolitikus, mint amilyen Orbán Viktor, aki annak köszönheti sorozatos kétharmadát, hogy figyelembe veszi a mindenkori többség mindenkori akaratát – nos, akkor jár el bölcsen, ha szintén óvakodni kezd a világuralmi hálózat helyi ügynökeitől, azoktól a futtatott víruscelebektől, akik még mindig a régi kovidnótát fújnák.

E helyett inkább megbízható szövetségeseket keres, olyanokat, akikre biztosan számíthat abban az egészen biztosan elkerülhetetlen összecsapásban, amelyben a megválasztott, felelős nemzeti erők lesznek kénytelenek megütközni az egyre inkább elpofátlanodó világuralmi erőkkel.

Márpedig Zoran Milanović, Horvátország elnöke éppen ilyen ember. Jóval azelőtt, hogy Orbán Viktor kijelentette, nem szeretne negyedik, ötödik, tizedik oltást, mert nem akar úgy kinézni, mint az ementáli sajt, ő már bátran követelte: be kell fejezni a covid-mizériát és a vakcina-háborút. Érdemes igen találó szavait szó szerint is idézni:


Minden napom a CNN és pár másik mainstream csatornával indítom, és azon gondolkozom, hogy most én nem vagyok normális, vagy ők őrültek meg!? Pánikot terjesztenek, félelmet keltenek! A kezdetektől fogva! Oltasd be magad, majd oltasd be magad újból és újból! Meg kell tudnunk, hogy mi ennek az őrületnek a célja! Nincsen élet kockázat nélkül, ezernyi komolyabb betegség van, amibe az emberek megbetegedhetnek és meghalhatnak! Mi meg másfél éve csak a covidról beszélünk! Újév óta csak nonszensz dolgokat kell hallgatnom!”


S ha ez még nem lenne elég, Zoran Milanović az orosz-ukrán háború dolgában is alaposan eltért az uniós szólamoktól. „Bomladozik a NATO egysége – A tagok nem akarnak háborúzni Oroszországgal”, adtunk magunk is hírt arról, hogy a NATO egyes tagállamai kezdenek hajlandóságot mutatni Oroszország biztonsági igényeinek kielégítésére. A horvát államfő – mint a horvát fegyveres erők főparancsnoka – Zágrábban bejelentette: ha a NATO háborúba keveredne Ukrajna miatt, kivonnák a horvát katonákat Kelet-Európából, a NATO fennhatósága alól.


„Főparancsnokként szorosan követem azokat a kijelentéseket, amelyek arra utalnak, hogy a NATO – nem egy ország, nem az Egyesült Államok – növeli jelenlétét, és felderítő hajókat küld. Semmi közünk ehhez, és a jövőben sem lesz hozzá semmi közünk. Ezt garantálom!" – fogalmazott nagyon határozottan Milanović.


Ezért aztán a magyar miniszterelnök és a horvát államelnök baráti vacsorája sokkal nagyobb jelentőséggel bír, tisztelt Olvasó, miként ez elsőre látszik.Ahogy mostanság hatványozottan megnőtt a világuralmi erők elpofátlanodása, úgy egészséges reakcióként megnövekedhetett az ellenerők elszántsága és harci kedve is. Nem tudhatjuk még, mi lesz ennek a végső kimenetele, de azt már tudhatjuk, hogy mi lenne, ha az ellenerők meg sem moccantak volna.

Ezért aztán minden okunk megvan arra, hogy inkább bizakodjunk, mint keseregjünk, tisztelt Olvasó.

Lám, a Covid-19 fedőnevű világuralmi hadművelet elleni szabadságharcunknak is volt értelme.

Kétségkívül igaz: ha harcolunk, könnyen lehet, hogy elbukunk. De ha nem harcolunk, akkor meg biztosan. 

Ajánlott irodalom:1 009 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page