top of page

Rendkívüli hír! WHO: Ne oltassák koronavírus-vakcinákkal a gyerekeket!Tisztelt Olvasó!

Legyen örök tanulság! Nincs az a hatalmas nyomás, nincs az a méretes hazugságfal, amellyel ne lenne érdemes szembeszállni, ha nagyon igazunk van.

Márpedig azoknak, akik tiltakozni kezdtek az ellen a bűntényes őrültség ellen, hogy az oltáskampányt fiataljainkra és gyermekeinkre is kiterjesszék, nagyon igazuk volt és nagyon igazuk van! Olyannyira, hogy a világot – de legalábbis az igazságkereső részét – elöntő háborgás elérte aWHO-t is. És bár igaz, hogy némileg körmönfontan, de mégis csak kijelentette:


A gyermekek és serdülők általában enyhébb betegségben szenvednek, mint a felnőttek, ezért, hacsak nem tartoznak a súlyos COVID-19 kockázatának nagyobb csoportjába, kevésbé sürgős az oltásuk, mint az idősebb embereké, a krónikus egészségi állapotban szenvedőké és az egészségügyi dolgozóké. További bizonyítékokra van szükség a különböző COVID-19 vakcinák gyermekeknél történő alkalmazásáról, hogy általános ajánlásokat tehessenek a gyermekek COVID-19 elleni oltására vonatkozóan.

Némely nyugati hírközlők már levonták belőle az egyértelmű következtetésüket:


A WHO módosítja az ajánlást: Ne oltassa be a gyermekeket és serdülőket! Június 21-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megváltoztatta a gyermekek és serdülők oltásának eldöntésére vonatkozó politikáját. (...) Nem, ne oltasson be! Nincs bizonyíték arra, hogy a Covid-19 oltás 18 éven aluliak számára előnyös lenne.

Kíváncsian várom és lesem, tisztelt Olvasó, a következőket:

  • Mikor jut el a hír a jobb- és balolali főáramú sajtóba?

  • Mikor és mit lép ennek szellemében a magyar és a többi kormány?

  • Mit lépnek azok a túlbuzgó, oltáshitű szülők, akik már oltakozásra biztatták, kétes kísérleti fecskendmények bekapására küldték gyermekeiket?


 

Kapcsolódó írásaink:


Varga Domokos György: KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY: ÚJ TÖRÉSVONAL. Kettészakadó társadalmak, családok. Tisztelt Olvasó!


745 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page