VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. III. Közbevetés: INFODÉMIA
Tisztelt Olvasó!

Néhány órával ezelőtt rokonságomból azt írta nekem valaki, hogy felelőtlenségnek tartja egyik hozzá is eljutott kovidos cikkem megírását.

Csakugyan az volna? Felelőtlenség?

Pár perccel levele elolvasása előtt végeztem egy „kovidos” orosz film tanulmányozásával, kijegyzetelésével. Javában dolgozom még a fenti címbe foglalt megfejtés közérthető bizonyításán és meggyőző tálalásán, ezért aztán rendkívül megörültem az Alcyon Plejádok ajánlotta, és a Független Média Szövetkezet által a világhálón magyarul megjelenített kovidos filmnek: INFODÉMIA [Információs fertőzés] – A WHO tömeghatású fegyvere. Alább végig lehet nézni a megszólalók névsorát, hivatását: kutatók, orvosok, magas szintű vezetők, egytől egyig olyan szakmák és intézmények kiváló képviselői, amelyek így vagy úgy szorosan kapcsolódnak a koronavírus-járványhoz. S mivel a megszólalók egyike sem a főáramú politika és főáramú sajtó által folyamatosan harsogottakat szajkózta, hanem a saját tudásán és személyes tapasztalatain alapuló ismereteit osztotta meg teljes őszinteséggel és felelősséggel, ezért a mindössze negyedórás film végére egy lenyűgözően világos összkép áll össze kovidos világjárványunk igazi természetéről.

A tegnap megkapott film elérhetőségét gyorsan elküldtem e témánkban igen jártas egyik munkatársamnak, mit szól hozzá. Megfogta a film, olyannyira, hogy némely részletének az eredeti, teljes, orosz nyelvű felvételen kívánt utánanézn