top of page

A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. III. Közbevetés: INFODÉMIA
Tisztelt Olvasó!

Néhány órával ezelőtt rokonságomból azt írta nekem valaki, hogy felelőtlenségnek tartja egyik hozzá is eljutott kovidos cikkem megírását.

Csakugyan az volna? Felelőtlenség?

Pár perccel levele elolvasása előtt végeztem egy „kovidos” orosz film tanulmányozásával, kijegyzetelésével. Javában dolgozom még a fenti címbe foglalt megfejtés közérthető bizonyításán és meggyőző tálalásán, ezért aztán rendkívül megörültem az Alcyon Plejádok ajánlotta, és a Független Média Szövetkezet által a világhálón magyarul megjelenített kovidos filmnek: INFODÉMIA [Információs fertőzés] – A WHO tömeghatású fegyvere. Alább végig lehet nézni a megszólalók névsorát, hivatását: kutatók, orvosok, magas szintű vezetők, egytől egyig olyan szakmák és intézmények kiváló képviselői, amelyek így vagy úgy szorosan kapcsolódnak a koronavírus-járványhoz. S mivel a megszólalók egyike sem a főáramú politika és főáramú sajtó által folyamatosan harsogottakat szajkózta, hanem a saját tudásán és személyes tapasztalatain alapuló ismereteit osztotta meg teljes őszinteséggel és felelősséggel, ezért a mindössze negyedórás film végére egy lenyűgözően világos összkép áll össze kovidos világjárványunk igazi természetéről.

A tegnap megkapott film elérhetőségét gyorsan elküldtem e témánkban igen jártas egyik munkatársamnak, mit szól hozzá. Megfogta a film, olyannyira, hogy némely részletének az eredeti, teljes, orosz nyelvű felvételen kívánt utánanézni. Hiába.


„De bizony a szóban forgó videó helyén csak egy 36 másodperces ismertető van válaszlevelét, alatta a feltöltője ezt hozza tudomásunkra: 
YouTube-csatornámról törölték az általam összeállított, »Infodémia - a WHO tömeges nyomásgyakorlásának fegyvere« című 2. nemzetközi tudományos és nyilvános kerekasztal-beszélgetésünk videóját. Ez azt jelenti, hogy jó úton járunk, »kedves elvtársak«”.

Tetszik érteni, kedves Rokonom? Tetszik érteni, tisztelt Olvasó?

Hogyan is lehetne ép ésszel és ép erkölcsi érzékkel valódi demokráciának nevezni az olyan rendszert, amelyben az ilyen felelős, elhivatott szakembereket simán ki lehet cenzúrázni a főáramú és közösségi médiákból? Sajnálom, de nekem ők az igazi demokraták, s ha tetszik, ha nem, de nekem ma azok az orvosok és azok a civilek számítanak itthon is igazi demokratáknak, akik merészelnek szembeszállni a végtelenül hazug, álságos, rövidlátó hivatalos propagandával.

Annyira fontosnak ítélem bátor szereplésüket, hogy úgy döntöttem, megszakítom mostani cikksorozatom logikus menetét, s beharangozott ígéretemmel ellentétben nem a saját eszmefuttatásommal (Álcázott járvány- és oltáskampány általános eljárásrendje) folytatom, hanem közbevetéssel élek. Amúgy is ígértem tisztelt olvasóimnak, hogy írásom legvégén bőséges forrás- és hivatkozásjegyzékkel szolgálok. Hát akkor most következzék egy jó kis sűrítmény kovidos járványunk igazi valóságáról!

Rokonom magyarázatképpen azt írta levelében, hogy ő is átesett a betegségen, ezért tudja, mit jelent ez a járvány. Én meg úgy vélem, kedves Rokon, tisztelt Olvasó, hogy a megvilágosodáshoz nem elég valamit átélni. Az értelmezését is ildomos megkísérelnünk...KÖZBEVETÉS


INFODÉMIA – A WHO tömeghatású fegyvereÜdvözöljük nézőinket, és el is kezdjük második tudományos, nyilvános kerekasztal-beszélgetésünk élő közvetítését, melynek címe: INFODÉMIA – A WHO tömeghatású fegyvere.

Ma szilárdnak hitt dogmákról fogunk beszélni, melyeket megpróbálunk megcáfolni. Ha nem tesszük, akkor elkezdhetünk elnevezni minden szezonális légzőszervi betegséget Covid-19-nek, vagy akár -20, -21, -22-nek stb. Anna Popova, a Roszpotrebnadzor vezetője szerint a Sars-Cov-2 koronavírus-járvány évente ismétlődni fog. Nem fog eltűnni, hanem szezonálissá válik És láthatóan ugyanez történik majd a vakcinával.

Elemezni fogjuk továbbá ennek az állítólagos világjárványnak az etikai vonatkozásait is.Dr. Valentina Kiszeljeva, orvos, bioetikai és biológiai biztonsági szakorvos


Arról szeretnék beszélni, hogy szakemberként miért zavar a Covid diagnosztikálási módja. Mindig is a differenciáldiagnózis alapján dolgozunk. Most viszont első alkalommal nincs semmiféle protokollunk, nincs egyértelmű algoritmus ennek a tüdőgyulladásnak más betegségektől való megkülönböztetésére. Nincsen semmiféle konkrét tünet. PCR-tesztet javasolnak. A PCR-teszt soha nem használható diagnózisra. És úgynevezett tünetmentes betegeket is betegnek diagnosztizáltunk ez alapján a hiteltelen PCR-teszt alapján. Azután CT-vizsgálatot javasolnak. Azonban ez sem igazán konkrét diagnosztikai jellemző. Egyelőre nincs teljesen világos kórtani módszerünk.

A betegség kórtani leírása lehetővé teszi azok megkülönböztetését, differenciálást és elkülönülést más diagnózisoktól. Sehol nem láthattuk az izolált vírust. Ezért azt kérdezem: barátaim, mi alapján végezzük a PCR-teszteket? Mi alapján zártuk le hermetikusan az egész világot? Mit veszünk kiindulópontnak ebben a totálisan döbbenetes médiatörténetben? Folyamatosan olyan információkkal bombáznak bennünket, amelyek nem szakértőktől származnak. A Roszpotrebnadzor lényegében a WHO álláspontját közvetíti. Még ha megnézzük is az izolátumokat, amelyeket küldenek, azok nem megtisztított, izolált vírusok, és egyetlen tanulmány sincs, amely megerősítené Koch posztulátumait a vírus kórokozó képességének kimutatására. Tehát mi ellen és mi célból akarjuk beoltatni az egész világot egy olyan kísérleti vakcinával, amelyen nem vizsgáltak meg alaposan?


Irina Medvegyeva, klinikai pszichológus, a Demográfiai Biztonsági Intézet igazgatója


Pszichológusként meglepődtem, hogy milyen keveset beszélnek a mostani kampány okozta lélektani, pszichopatológiai és pszichiátriai ártalmakról.

Sokan pánikba esnek és hipochonderekké válnak. Nem beszélve arról, hogy köztudott, hogy a félelem fokozása gyengíti az immunitást. Ha annyira félnek attól, hogy az emberek megbetegedjenek, akkor erősítsék meg az immunrendszerüket! Javítsák az emberek hangulatát! Ehelyett mit csinálnak? Fokozzák a pánikot! Pontosan az ellenkezőjét teszik annak, amit kellene. Természetesen növekszik az autizmus előfordulása, hiszen még a közeli családtagok is eltávolodtak egymástól. Ezenkívül a maszk automatikusan elválasztja az embereket. Mert az emberek [hozzászoktak] ahhoz, hogy mások arcáról olvassanak. Az elidegenedés olyan nagyfokú, hogy nagyon közeli embereket látok, fiatal párokat, akik külön, maszkban járnak.

Ami a távoktatást illeti, a gyerekeket megfosztják az iskola által nyújtott napi rutintól, legyen az bármennyire is rossz. A szakemberek már egy ideje figyelmeztetnek a képernyő káros hatásaira, ha túl sok időt töltünk előtt, ahogy jelenleg a gyerekek erre kényszerülnek a távoktatásban. Látásromlás, digitális idiotizmus, vagyis ennek következtében romlik az intelligencia. Más részről kirívóan sértik az emberi jogokat és méltóságot. Miért mondták a 65 év felettieknek, hogy maradjanak otthon? Miért nem adta belépőjegyet krónikus betegségben szenvedőknek a koncerttermekbe? Immár nem létezik magánélet és orvosi titoktartás, ha a koncertterem kasszásnője tudja, hogy kinek nem adhat el jegyeket.

A digitalizációval kapcsolatos pánik riasztó mértékben növekszik. Mert megmutatta az embereknek, akik most már maguk látják, hogy mi is az a digitalizáció és a megfigyelés. És mit jelent az emberi jogok megsértése, és az emberi méltósággal való visszaélés vonatkozásában – a jelenség neve: társadalmi megfigyelés. Még az állítólagos bűnözőkkel sem bánnak így. Olyan, mint amikor a fegyőrök figyelik az embereket a koncentrációs táborban.Dr. Klaus Koehlein, orvos, a Vírusmánia c. könyv társszerzője


A kérdés az, hogy a kezelés hogyan befolyásolta a túlzott halálozást, amely tavaly április közepén volt megfigyelhető. A The Lancet nevű orvosi folyóiratban hamarosan találtam egy beszámolót. Napvilágra került egy Covid-19-beteg kezelés, amely valójában halálos ítéletnek tűnt. Nagy dózisú metilprednizolonnal, kortikoszteroidokkal, interferonnal, nagy dózisú antibiotikumok, remdesevirrel és ritonavirral kezelték, amelyek mind immunszupresszív gyógyszerek. Ez azt jelenti, hogy leáll, megsemmisül a beteg immunreakciója, és nem éli túl.

Aztán március végén-április elején találkoztam egy fontos WHO-tanulmánnyal. Ez Solidarity/Discovery and Recovery és egy belga Remap-tanulmány volt. Ezekben a vizsgálatokban a hidroxiklorokint nagy dózisokban és toxikus tartományba lévő dózisokban alkalmazták. Ez azt jelenti, hogy kamrai fibrilláiciót okoz, ami azt jelenti, hogy a beteg meghal.

Tudom, hogy csináltak ilyet Franciaországban, Angliában, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Belgiumban. Ezért ugrott meg a halálozás április közepén. Nagyon élesen és nagyon rövid időn belül. Ezekben az esetekben iatrogén hatásról volt szó, nem a vírus miatti járványról.

Így az emberek és az orvosok nagyon féltek, mert nem mindenki tudta, hogy mérgező hatásról van szó. Azt hitték, hogy a Covid-19 az oka. Kezelési hiba volt, de az adott helyzetben félelmet keltett. Abszurd következményei voltak, mint például az, hogy immár világszerte végezzük az abszurd PCR-teszteket. Éppen egy hatalmas teszt-járvány kellős közepén vagyunk. Jelenleg legalábbis Németországban minden diáknak és minden tanárnak el kell végeznie a tesztet. Így most jön a harmadik hullám, mert több millió tesztet végeznek. Azután egyre több pozitív teszt lesz, és a kormány már a következő lezárásokról beszél.

Nincs járvány, mert az intenzív osztályok nincsenek tele. Épp ellenkezőleg, gyakorlatilag üresek.

A megoldás az lenne, hogy véget vetnének az ostoba teszteknek és beszüntetnék a maszkviselést. Mert nincs járvány.
Pavel Vorobjev, orvos, a Moszkvai Orvosi Tudományos Társaság Tanácsának elnöke


Semmilyen veszély nem fenyeget az utcán, mert a vírus nem jelent veszélyt a társadalomra. Ez ma már egyértelmű. És a halálozások száma sem szélsőségesen magas.Vladiszlav Sapalinov, orvos, az Oroszországi Katonai Tudományok Akadémiájának professzora


Lássuk, mivel állunk szemben és mit kell tennünk, mielőtt túl késő. Mert néhány dolgot már elveszítettünk. Éppen most veszítünk el valamit, amikor arra kényszerítenek, hogy beoltassuk magunkat. Ez törvényellenes. Alkotmányellenes és ellentétes az Orosz Föderáció törvényeivel. Lendületet kell adnunk jó értelemben, és nem szabad hagynunk, hogy a munkaadók törvényellenesen beoltassák munkavállalóikat. Ez most nagyon fontos. Vesztésre állunk az oltási igazolványok frontján. Ezek a dolgok a többség hallgatólagos beleegyezésével történnek.

Ha most csendben maradunk, végül megkapjuk a Covid-útlevelet. Mit jelent ez? Jogilag nonszensz, sérti az Orosz Föderáció alkotmányát, sérti a törvényeit és csapást mért az Orosz Föderáció alkotmányos rendjére.

Orvosi szempontból is ostobaság a Covid-útlevél, mert köztudomású, hogy az immunglobulinok nem korrelálnak az immunitással, sem pedig azzal, hogy valaki ne kapja el a betegséget, és jelenlétük nem garantálja, hogy a betegség nem alakul ki. Azt is tudjuk, hogy az emberek kétszer vagy háromszor betegszenek meg ugyanabban a fertőzésben. Február elején az Influenza Intézet igazgatója beszédet tartott, amelyben azt mondta, hogy az emberek még mindig fertőznek. Megértem, miért mondta. Ki akarják kényszeríteni, hogy torvábbra is mindenki maszkot hordjon. Nem, várjanak, nem fogjuk megszüntetni a korlátozásokat – mondják. Miért nem? Mert kiderül, hogy az oltott személyek fertőzőek lehetnek és újra megbetegedhetnek. A Covid-útlevelek ezért minden logikát nélkülöznek.Vjacseszlav Borovszkij, pszichoterápiás szakorvos, az Erkölcsi pszichoterápia módszerének szerzője


Most már senki sem kíváncsi a szakértők véleményére. Egy évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy azok, akikhez fordultunk, valamit félreértettek, de most már látjuk, hogy mindent nagyon is jól értettek. Ezt az idézetet a Gazdasági Főiskola első rektorának tulajdonítják: „Az államnak ninc szüksége Oroszország lakosságának 71%-ára, akadályozzák a modernizációt. Nem beszélnek angolul, viselkedésük már, mint a nyugatiaké, és nem tudnak részt venni az innovciós folyamatban.” Azt jelenti, hogy országunk lakosságának nagy része – és azt hiszem, hogy a világ lakosságának nagy része is – halálos ítéletet kapott, amelyet most hajtanak végre. Olyan háborúban vagyunk, amely kegyetlen, elvtelen, etikátlan, erkölcstelen. A józan ész megszűnt. Csak egy csoport kapzsi gazembert látunk. Olyan mániákus őrültekkel állunk szemben, akikkel nem lehet értelmesen beszélni.Elena Kalle, molekuláris biológus


Amit most látunk, az annak a háborúnak az eredménye, amelyet a biológiában vívtak meg, és sajnos a társadalom nem vette észre. Nagyon régen kezdődött, és Calia Farber újságírónő igen találó szavaival élve, a háború nem a klasszikus tudósok javára ért véget, akik bizonyítékokat akarnak a tényekre, hanem a globalisták nyertek.

A Covidhoz hasonló férevezetéseket nem először használták. Eredetük visszanyúlik az AIDS-hez, amikor is kijelentették, hogy a szerzett immunhiányos szindróma annak tulajdonítható, hogy valakit megfertőz a vírus. Ekkor PCR-teszteket alkalmaztak a tünetmentes emberek számának feltornázására. És az AIDS misztifikálására használt összes technikát felhasználták a Covid esetében is. A kutatóintézetnek nevezett kartellek között vannak olyanok, ahol a klasszikus tudósok háttérbe szorulnak a globalistákkal szemben. A rendszer alapján egyre több pozíciót foglalnak el ezekben az intézményekben olyanok, akik a globalista tudományt, nem pedig a társadalmat szolgálják. Az árulás gépezete teljes gőzzel zakatol.Olga Csejverikova, a Moszkvai Egyetem Geopolitikai Központjának igazgatója


Minden tudománynak az erkölcsön kell alapulnia, ellenkező esetben büntethető kísérletezéssé válik. Jelenleg pontosan erről van szó. A tudomány átlépte az erkölcs határát, és ma a fő technológiák azok, amelyek elpusztítják az embereket: a nanobio-informatikai kognitív technológia, az ún. konvergens technológia. Ennek a technológiának az alapja maga a transzhumanizmus. Ez nemcsak egy mozgalom, hanem a mai uralkodó világnézet, amely különböző neveken indokolja ezeket a pusztító technológiákat.

A transzhumanisták olyan lényekként határozhatók meg, akik az ember utáni létre törekszenek. Implantátumokkal rendelkező, mesterségesen szaporodó, szétosztott személyiségű, aszexuális lényekről van szó, akiknek a tudata egyrészt a mesterséges, másrészt a biológiai testben van.

Azt mondják, ezek a fejlett technológiák gyökeresen megváltoztatják a világot, és hogy meg kell védeni minden lény méltósághoz és élethez való jogát, függetlenül attól, hogy agytípusa emberi, mesterséges, poszthumán vagy állati. Így az eredeti embert állati szintre silányították, és a robotot pedig emberi szintre emelték. A transzhumanisták nem embernek tekintik az emberi lényeket. Számukra ez biológiai és kísérleti alany.

Számunkra a transzhumanizmus fasizmus, mert tagadja az ember létezéshez való jogát. Ezenkívül nemcsak sugallják, de meg is teremtik az új normalitást. Az „új normalitás” kifejezés azt sugallja, hogy a régi normalitás hamarosan már nem lesz normális. És felváltja az új normalitás. Ráadásul ez egy tipikus Overton-ablak. Ránk fogják kényszeríteni a bioetikának ezt a változatát, ahogy az új pandémiával is tették, amikor a valódi embereket nemcsak a polgári jogaiktól fosztották meg, hanem emberi jogaiktól is. Azt hiszem, most ez lesz a legfontosabb: csak az erkölcs védi meg az emberi személy méltóságát.S akkor most ezután következik, tisztelt Olvasó:


III.

Álcázott járvány- és oltáskampány általános eljárásrendje 

Kapcsolódó írásaink:


Varga Domokos György: KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY: ÚJ TÖRÉSVONAL. Kettészakadó társadalmak, családok. Tisztelt Olvasó!662 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK