Tallián Hédi más világa – 18. A RÓZSA ILLATA ROMANÉE CONTI KÓSTOLÓ
Tallián Hédinek különösen jó érzéke van ahhoz, hogy olyan embereket szólaltasson meg, akik a világot nem a megszokott módon, főáramú divatokhoz simulva látják és magyarázzák. Ezért aztán nem biztos, hogy mindegyikükkel azonnal egyet tudunk érteni; az viszont egészen biztos, hogy olyan meglátásokhoz, felismerésekhez juthatunk, amelyek révén egyáltalán esélyt nyerünk arra, hogy kijussunk az egyre lendületesebben és látványosabban szaporodó zsákutcáinkból. Az elkövetkező hetekben itt, a Szilaj Csikón sorra vesszük Tallián Hédi hangfelvételeit... (a Szerk.)

Interjúalany:
Borisszák a Domaine de La Romanée-Conti pincéiben
Forrás: PODCAST
Utánközlés a szerző engedélyével
Borisszák, különösképp pinot noir rajongók álma, amiben része lehetett az e hanganyagban szereplőknek egy 2019-es őszi délutánon. Európa legáhítottabb gyümölcsöskertjének termését kóstoltuk hordóból a Domaine de La Romanée-Conti pincéiben. A felvételek a kóstoló előtti és utáni percekben készültek és természetesen Tokajról sem feledkeztünk meg...

A képen a Romanée-Conti dűlő kőkeresztje.
Kapcsolódó írások
Tallián Hédi más világa – 1. HAMISBÓL ÉDENKÉPES MAGYARORSZÁG?
Tallián Hédi más világa – 2. GYÜTT-MARADT GÁBOR, A KAMERA ÉS A SZÁRNYASOK
Tallián Hédi más világa – 3. ÉDEN, ASZÁLY, SIVATAG? NEMCSAK SZÉCHENYI A HIBÁS
Tallián Hédi más világa – 6. A DEUTENOMIKA ÉS A LEGELŐ JÓSZÁG KÜLÖNÖS KAPCSOLATA
Tallián Hédi más világa – 7. A BOTRYTIS SZEREPE A RÁK MEGELŐZÉSBEN
Tallián Hédi más világa – 13. Ételekről és borokról Mészáros Gabriella konyhájában
Tallián Hédi más világa – 15. Etikus vállalkozás? Etikus vállalkozó?
Tallián Hédi más világa – 16. A Szepsy esszencia a Minden egy interjú
Tallián Hédi más világa – 17. Szenvedélyünk a kovászos kenyér
Comments