Tallián Hédi más világa – 19. KENYÉRMORZSÁK 2 –NÁDHÁZI MOBY ISTVÁN
Tallián Hédinek különösen jó érzéke van ahhoz, hogy olyan embereket szólaltasson meg, akik a világot nem a megszokott módon, főáramú divatokhoz simulva látják és magyarázzák. Ezért aztán nem biztos, hogy mindegyikükkel azonnal egyet tudunk érteni; az viszont egészen biztos, hogy olyan meglátásokhoz, felismerésekhez juthatunk, amelyek révén egyáltalán esélyt nyerünk arra, hogy kijussunk az egyre lendületesebben és látványosabban szaporodó zsákutcáinkból. Az elkövetkező hetekben itt, a Szilaj Csikón sorra vesszük Tallián Hédi hangfelvételeit... (a Szerk.)
Villáminterjú-alany:
Nádházi Moby István pék
Forrás: PODCAST
Utánközlés a szerző engedélyével
Nádházi Moby István Dél-Angliában él, így csak hónapokkal a 2018-as World Bread Awards "Igazi kenyér" díjának elnyerése után augusztus 20-án a Kenyérlelke Fesztiválon tudtam mikrofonvégre kapni. Ez egy megkésett interjú, és még a technika sem kedvezett nekünk, de mindenképp meg szerettem volna menteni néhány mondatot a bajnokkal felvett anyagból. Hallgassák e villáminterjút szeretettel! (A furcsa hangokat nem birodalmi lépegetők adják ki, hanem vajon mi...?) A képen pedig Nádházi Moby István sörrel készült kenyerei láthatóak.
Kapcsolódó írások
Tallián Hédi más világa – 1. HAMISBÓL ÉDENKÉPES MAGYARORSZÁG?
Tallián Hédi más világa – 2. GYÜTT-MARADT GÁBOR, A KAMERA ÉS A SZÁRNYASOK
Tallián Hédi más világa – 3. ÉDEN, ASZÁLY, SIVATAG? NEMCSAK SZÉCHENYI A HIBÁS
Tallián Hédi más világa – 6. A DEUTENOMIKA ÉS A LEGELŐ JÓSZÁG KÜLÖNÖS KAPCSOLATA
Tallián Hédi más világa – 7. A BOTRYTIS SZEREPE A RÁK MEGELŐZÉSBEN
Tallián Hédi más világa – 13. Ételekről és borokról Mészáros Gabriella konyhájában
Tallián Hédi más világa – 15. Etikus vállalkozás? Etikus vállalkozó?
Tallián Hédi más világa – 16. A Szepsy esszencia a Minden egy interjú
Tallián Hédi más világa – 17. Szenvedélyünk a kovászos kenyér
Comments