VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Még a köztévé Híradójából is megtudhatjuk az igazat, ha nem a hókuszpókuszra figyelünkTisztelt Olvasó!

Azt mondja a műsorvezető: „Nem állnak jól az átoltottsági listán a szomszédos országok. Csak Ausztria van az uniós átlag felett a szomszédból, ill. Szerbia, unión kívüli országként. De Szlovénia, Horvátország, Szlovákia és Románia lemaradt.” Nos, ha nem vagyunk résen, máris vesztettünk. Hiszen elsőre megdobban a szívünk, hogy milyen jó, hogy a környékünkről mindenkit messze verünk, kimagaslóan a legjobbak vagyunk. De miben is?

A napokban kesergett itt a Szilaj Csikón Zacsek Gyula a CÖF-nek írt, ám aztán válasz nélkül hagyott levelében. Számomra visszatetszést keltő az a kormányzati megfogalmazás, hogy a pandémiából és az oltásból sporteseményt csinálnak és büszkén jelentik, hogy az ország második helyen áll a lélekszám arányos beoltottság alapján” – bosszankodott egykori országgyűlési képviselőnk, hozzátéve: „Mindezt úgy adják elő, mintha tudnák azt, hogy mindez valójában mit jelent. Ebben benne lehet a nemzet tragédiájának visszafordíthatatlansága is!!! Egy év múlva majd azzal büszkélkedhetünk, hogy saját elhatározásból, rosszul megfogalmazott politikai célból kiirtottuk a Kárpát medence lakosságát!”

Az egy dolog, hogy valamiféle olimpia számot csinálni az oltakozásból, csakugyan elég kificamodott ízlésre vall. De ha ez menti meg az életünket, ám legyen! Akkor csak kampányoljanak, még ha ilyen furcsán teszik is. S csak szólja is meg a műsorvezető Szlovákiát és Romániát, hogy ott gondot okoz az alacsony oltási hajlandóság. S Ukrajnát is állítsa csak pellengérre, mondván, „az pedig külön kategória, az oltási folyamat kezdeti szakaszában vannak”.

Jött ezek után az ukrajnai tudósító. Tisztelt Olvasó, tegye magáévá az alábbi híradását, s ha megtette, utána kérdeznék valamit.


„Továbbra sem szabad levenni a maszkot Ukrajnában, nem is lenne érdemes. Bár valamelyest csökkent a napokban az új fertőzöttek száma, az oltásokkal viszont rendesen le vannak maradva. Árulkodó adat, hogy a 40 milliós országban eddig csupán százezren kapták meg a vakcina mindkét adagját. Ennek ellenére bíznak abban, hogy a nyáron nagyobb fokozatra tudnak kapcsolni.

Nos, tisztelt Olvasó? Érzett-e valami büszkeséget? Némi fölényességet? Lesajnálta-e a nagy hókuszpókuszolás közben az „ukránokat”, hogy még ebben az oltakozásban is ennyire nagyon gyengén állnak hozzánk képest?

Vagy pedig megállt Önben egy pillanatra az ütő? Mert elkapta a váratlan felismerés, a hókuszpókuszba csomagolt kicsi, de annál nagyobb horderejű igazságmagocska?

Mivel is etetnek minket hetek, hónapok óta? Miért is kell nekünk agyonoltakoztatni magunkat? Miért kell bármi áron dobogós helyezést elérnünk ebben a versenyszámban? Hát persze! Azért, hogy elkerüljük a fertőzés erősödését! A járvány újabb hullámát! A lélegeztetőgépeket, a covidos elhullást!

S erre ezek az ukránok, a botrányosan, árulkodóan aluloltottak, akik már csak abban bíznak, hogy később mégis csak sikerül nagyobb fokozatra kapcsolniuk – szóval ezek az ukránok oltások nélkül is elkezdtek jól lenni. Elkezdtek „bár valamelyesen” csökkenni átfertőzöttség és covid-halál dolgában. Vessük csak ezt össze, tisztelt Olvasó, azzal a hírrel, amit már itt a csikón is megosztottunk Önnel!


Összesen 26 ország számolt be a vuhani koronavírus (Covid-19) „eseteinek”, sérüléseinek és halálozásának jelentős emelkedéséről azután, hogy az „oltásokat” széles körben alkalmazzák. Továbbá: A világ legátoltottabb nemzete korlátozásokat vezet be, mert növekszik a fertőzések száma.

Így most már egyszerre két oldalról szembesülhetünk vele: ez az egész oltási hókuszpókusz valóban egy méretes hülyítés, ócska szemfényvesztés. Semmi köze egymáshoz átoltottságnak és fertőzöttségnek. Nem a koronavírus ellen szeretnének agyonoltatni bennünket, hanem egészen más okból. Hogy miért, erre egyszer még visszatérünk, tisztelt Olvasó...Kapcsolódó írásaink:


Varga Domokos György: KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY: ÚJ TÖRÉSVONAL. Kettészakadó társadalmak, családok. Tisztelt Olvasó!


(1.) Bevezetés

(2.) Családi törésvonal

(3.) Társadalmi törésvonal

(4.) „Tisztánlátók”: a törésvonal túloldalán. Végső megjegyzések és következtetések


Varga Domokos György: A covid az lesz Orbánnak, mint Nagy Imre Kádárnak


Varga Domokos György: Járványcsinálók fogságában: a pokolra vezető út beoltottakkal van kikövezve. Tisztelt Olvasó!


A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. Ennyi egybeesés nem lehet a véletlen műve I.


A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE II. Laza bűn- és színtársulás


A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. III. Közbevetés: INFODÉMIA