VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mi lennénk Európa megmentői? Milyen gyorsan foszlik szét egy dédelgetett, önhitt álmunk!Tisztelt Olvasó!


Szépen haladok ígéreteim beteljesítésével, a Megfejtés folytatásának megírásával és a forráslista elkészítésével. Megdobbant azonban a szívem, amikor az imént ezt a hírt olvastam:


„Az Egyesült Királyságban eltörölhetik a vakcina-útlevelet mielőtt alkalmazhatták volna – szombaton közel két millióan tüntettek az oltási igazolvány bevezetése ellen Angliában. Hatalmas társadalmi feszültséget gerjesztett máris a covid 19 vakcina útlevél bevezetése az Egyesült Királyságban, ezért a kormány fontolóra vette azt, hogy megszüntetik a vakcina igazolvány alkalmazását Nagy Britanniában, írta meg szombati lapszámában a The Daily Telegraph.”


Mégiscsak van remény? Mégis van annyi bölcsesség, büszkeség és bátorság messzi London s Anglia polgáraiban, hogy nem tűrik tovább a Covid-önkény, a Covid-fasizmus garázdálkodását?

Ez volt az örömteli része hirtelen támadt érzésemnek.

Volt azonban egy szomorú része is.

Milyen jó volt eddig arra gondolni, hogy mi, magyarok lehetünk, közel a keleti szélekhez, elkorcsosult Európa szabadságának kivívói. Minket akartak demokráciára okítani, holott saját szabadságukért is képtelenek már megküzdeni?! De majd mi megmutatjuk – legfőbb szabadságharcosunk, miniszterelnökünk vezérletével.

S erre most kiderült, hogy mégsem ilyen szép a leányzó fekvése. Másutt már bújnak ki a Covid-igából, s nem is csak nyugaton, hanem keleten is. Szintén friss hír, hogy mivel Romániában egyre kevesebben kérnek a kísérleti oltásból, a kormány a vakcinák egy részének eladását fontolgatja: „Inkább eladjuk, minthogy lejárjanak s tűzbe vessük” – nyilatkozta egy bukaresti „oltásügyi” illetékes.

Nálunk, Magyarországon pedig mit sem lankad a teljes átoltatás és a védettségi kártya erőltetése. S nem hogy milliók, de ezrek is alig gyűlnek össze tiltakozásképpen.

Istenem, milyen gyorsan foszlik szét egy szép, dédelgetett, önhitt álmunk! Milyen gyorsan odavész minapi kemény s konok szabadságküzdelmekben elnyert dicsőségünk! Milyen hamar ki fog derülni, hogy igazából méltatlanok vagyunk mind a bátor, mind a szabadságharcos, mind pedig a demokrata jelzőre! S milyen hamar újra ott fogjuk találni magunkat a „futottak még” leszakadó mezőnyében.

S még csak nem is mutogathatunk másokra, idegeneket téve felelőssé saját hihetetlen együgyűségünkért, megalázkodásunkért és meghunyászkodásunkért...

Kapcsolódó írásaink:


Varga Domokos György: KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY: ÚJ TÖRÉSVONAL. Kettészakadó társadalmak, családok. Tisztelt Olvasó!


(1.) Bevezetés

(2.) Családi törésvonal

(3.) Társadalmi törésvonal

(4.) „Tisztánlátók”: a törésvonal túloldalán. Végső megjegyzések és következtetések


Varga Domokos György: A covid az lesz Orbánnak, mint Nagy Imre Kádárnak


Varga Domokos György: Járványcsinálók fogságában: a pokolra vezető út beoltottakkal van kikövezve. Tisztelt Olvasó!


A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. Ennyi egybeesés nem lehet a véletlen műve I.


A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE II. Laza bűn- és színtársulás


A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. III. Közbevetés: INFODÉMIA