top of page

A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. (IX.) Előadás az MVSZ X. Világkongresszusán
Az előadás videós változata itt tekinthető meg:

1:56:25 és 3.00:41 között

A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE


Tisztelt Hölgyeim és Uraim!


Nyári családi kenutúránkon, a mintegy tucatnyi jelenlévőből én voltam az egyetlen, aki kovid ellen nem injekcióztatta be magát. Egy értelmiségi nagycsaládot képzeljenek maguk elé: hívők és nem hívők vegyesen, a legkülönfélébb foglalkozásúak, inkább jobboldali érzelműek, jellemzően Orbán- és Fidesz-pártiak. Még a társadalmi felelősségvállalás tekintetében is meglehetősen nagy a hasonlóság: Unokahúgom például éppen amiatt neheztelt meg rám annyira, és nevezetett engem dühösen szemellenzősnek, mert szerinte azzal, hogy nem vagyok hajlandó beoltatni magam, mások egészségét veszélyeztetem, mások életét teszem kockára.

Tehát a családokon belül is, és a társadalmon belül is egy teljesen új törésvonal alakult ki.

Ha valamiképp különbséget próbálunk tenni a két tábor között, akkor ezt leginkább abban ragadhatjuk meg, hogy az egyikre inkább a feltétlen jóhiszeműség és engedelmesség, a másikra meg inkább az erős kételkedés jellemző.

Rögtön lássuk be azt is, hogy a társadalmak általános működtetése szempontjából nagyon előnyös, ha minél számosabban vannak a jóhiszeműek, és minél kevesebben a kételkedésre hajlamosak. Olyan időkben azonban, amikor különféle hatalmi tényezők, világuralmi erők avégett igyekeznek minél nagyobb felfordulást teremteni, hogy a zavarosban aztán kedvükre halászgassanak, az emberiség megmentése szempontjából döntő fontosságú, hogy a kételkedők tisztánlátási, igazságkereső eltökéltsége, szabadságharcos szerepe felerősödjék...

Utal-e bármi is arra, hogy a világot különféle világuralmi erők a maguk kénye-kedve szerint igyekeznének alakítani? Hogy a kovid-19 járvány egésze valójában egy álcázott világuralmi hadművelet?1. Jóhiszeműek együgyűsége


Unokahúgom azzal érvelt, hogy őt nem érdeklik a különböző kovidos elméletek, sem a különféle statisztikák, neki csakis a saját, személyes tapasztalati számítanak, márpedig a járvány alatt, abban a református gyülekezetben, ahova ő jár, többen is megbetegedtek és meghaltak a kovidtól.

Elegendő érv-e ez amellett, hogy itt egy olyan természetes világjárvány ütötte fel a fejét, amely annak rendje és módja szerint fertőz, szedi az áldozatait, és aki nem oltatja be magát, az hozzájárul a saját élete és mások élete veszélyeztetéséhez? És ha nem lettek volna lezárások, maszkviseltetések és oltatások, akkor még jobban aratott volna a halál – ahogy öcsém is szent meggyőződéssel állítja?

Ebben az előadásban arra teszek kísérletet, hogy megingassam a saját népes családomat és rokonságomat is teljes mértékben magába foglaló lelkes oltakozók jóhiszemű, engedelmes álláspontját.

Az emberiség jövőjére nézvést ugyanis nem maga a kovidjárvány jelenti az igazi veszedelmet. Sokkal inkább az a világuralmi hadművelet, amelyet bizonyos háttérhatalmak a Covid-19 világjárvánnyal álcázva iparkodnak végrehajtani.

Hogy valóban létezik egy ilyen titkos háttérhatalom és hadművelet, akkor az már most leszögezhető, hogy az ég adta világon mindenki e titkos színtársulat malmára hajtja a vizet, aki

 • minden kétség és minden ellenállás nélkül elfogadja a kovidjárványról és a vakcinákról szóló hivatalos, főáramú álláspontokat és eljárásrendeket;

 • s a tények ellenére nem hajlandó tudomást venni a szóban forgó háttérhatalom tevőleges szerepéről a globális kovidjárvány és oltási kampány kiagyalásában és kivitelezésében.

Tehát ez az igazi tétje annak, mint gondolunk a járványról és az oltakozásról. A biblikus bölcsesség szerint a pokol útja jószándékkal van kikövezve. Ha a lelkes, jóhiszemű, ráadásul tömeges oltakozás valójában sokkal kevésbé segít a járvány legyűrésében, mint amennyire elősegíti a háttérhatalmi erők világuralmi szándékainak beteljesülését, akkor – habár szomorú szívvel, de – ki kell tudnunk jelenteni: a pokolba vezető út a beoltottakkal van kikövezve. A jóhiszeműekkel. És ha valami még megmenthet bennünket attól, hogy életünk pokoli fordulatot vegyen, az az, ha a kételkedők – vagyis a tisztánlátni vágyók, a szinte rögeszmés igazságkeresők – szabadságharcba fognak. Nemcsak a politikai, az egészségügyi és a médiahatalom ellenében, hanem a jóhiszeműek ellen is.

Ha kell, a saját családtagjainkkal, szeretetteinkkel szembeszállva, érveinkkel, tényeinkkel velük hadakozva.

Elmondhatatlanul jó hír: az idő is, a gyorsan szaporodó tények is nekünk, kételkedőknek, szabadságharcosoknak dolgoznak. A kenutúra végére kiderült: magam is a Covid-19 áldozata lettem. De az is kiderült: kétszeresen oltott sógornőmtől és kétszeresen oltott testvéremtől kaptam el a fertőzést...2. Sokkal több halott, sokkal kisebb felhajtás


Így alakult a 2019. és a 2021. év elejének magyarországi elhalálozási statisztikája:

Tehát a Covid-19 járvány „tombolása”, „harmadik hulláma” közepette összesen több mint kétezerrel kevesebben (194 + 1875 = 2069) haltak meg, mint a „csak” influenzás 2019-ben. Ehhez képest az M1 Híradó 2019. febr. 16–18-i adásainak 11 kiemelt címe közül egyetlen egy sem érinti az influenza miatti járványt és elhalálozást. Néhány a címek közül:Ugyanennek a három napnak, vagyis az M1 Híradó 2021. évi febr. 16–18-i adásainak, videós tartalmainak címeit szemügyre véve, a koronavírussal foglalkozó tartalmak sokszorosan felülmúlják a 2019. évi három nap teljes kínálatát! Csak néhány találomra:Mielőtt márciusban, áprilisban a kovidos többletelhalálozás valóban bekövetkezett volna, akkorra már megvolt a csinált vírus, a csinált vakcina, a csinált járványkampány és megkezdődött a csinált oltáskampány!3. Kovidvakcinák – a világ szélhámossága


BitChute, dr. Jim Meehan:

„A COVID-19 OLTÁSOK TÉNYLEGES HATÉKONYSÁGA 1% ALATT VAN”


A 95% részigazsága.
Az 1% teljes igazsága


A COVID-19 OLTÁSOK TÉNYLEGES HATÉKONYSÁGA CSAKUGYAN 1% ALATT VAN!
NNTV – a legfontosabb mutató. A Pfizerrel 132 embert kell beoltani ahhoz, hogy megelőzzük 1 ember megfertőződését. Ez azt jelenti, hogy VÉGEREDMÉNYBEN 132 EGYÉNBŐL 131-NEK SEMMI „SEMMI HASZNA SINCS EBBŐL AZ EGÉSZBŐL”, „CSAK A KOCKÁZATOT KAPJA, ELŐNY NÉLKÜL!”26 országban a tömeges oltatatás megkezdése után megugrott a fertőzések száma. Egy kovidos osztályt vezető főorvos asszony egyenesen úgy fogalmazott, hogy a tömeges oltás a felelős a Covid-19 járvány harmadik hullámáért.
Az oltások előtti helyzetet mutatja a piros vonal. A kék vonal meg az oltások utánit. A szaggatott vonal pedig: ami várható volt, ha a piros vonal tovább folytatódhatott volna.4. Kovidvakcina: biológiai fegyver


Rand Paul amerikai szenátor azzal vádolta meg Anthony Fauci-t, akik már évtizedek óta minden amerikai elnök virológiai és járványügyi főtanácsadója, hogy hazudott az amerikai törvényhozásban: szándékosan elhallgatta a tényt, hogy az USA irányította a vuhani kutatásokat, amelyek éppen az emberről emberre terjedni képes „csinált” vírus létrehozására irányultak.5. Kovidvakcina: nem véd meg! Akkor miért akarják kötelezővé tenni?

„Eszement” oltási kampány?


5.1 Bill Gates és Rockefeller mint népirtók

Az 2011-ben megjelent könyv írója Michael Morris. A mű eredeti címe és alcíme: WAS SIE NICHT WISSEN SOLLEN!Einigen wenigen Familien gehört die gesamte westliche Welt − und nun wollen sie den Rest! Magyarul: AMIT ÖNNEK NEM KELL TUDNIA! Egynéhány családé a világ nyugati része – és most még a többi részét is meg akarják szerezni!A népirtásra vonatkozó szakasz az eredeti könyv 246. oldalán található:


Gates és Rockefeller alapítványaikon keresztül évek óta befektetnek sterilizációs kutatásokba. Nyíltan hangoztatják, hogy a népesség egy részének el kell tűnnie a föld színéről. De hogyan lehet rávenni az embereket arra, hogy önként beoltassák magukat őket károsító anyagokkal? 
Nagyon egyszerű: nem mondják meg nekik, hogy az oltás terméketlenné teszi, sőt megöli őket, hanem azt mondják, hogy megvédi őket.
Ha nem állnának kötélnek, majd kitalálnak egy fenyegető veszélyt, amely annyira megijeszti őket, hogy önként rohannak orvoshoz, könyörögnek, hogy oltsák be őket, sőt még fizetni is hajlandók lesznek érte. 5.2 Szabadkőműves összeesküvések koronatanúja: Aaron Russo


Mint ahogy nagyszabású bűntények koronatanúival gyakran előfordul, Aaron Russo amerikai filmrendező és producer is váratlanul eltávozott az élők sorából, miután egy igazságkereső tévés újságírónak kamera előtt nyilatkozott szabadkőműves tervekről és akciókról. Az információkhoz közvetlenül Nick Rockefellertől, a Rockefeller család egyik tagjától jutott hozzá. „Barátok lettünk, és beszélgetni kezdtünk erről-arról. És... sokat tanultam Mr. Rockefellertől.”
Aaron Russo és Nicholas RockefellerA szóban forgó filmrészlet itt tekinthető meg:

6. Bill Gates chipes szabadalma és globális oltási társulása


Egy francia dokumentumfilmből megtudhattuk, hogy a Bill Gates alapította Microsoft 2020. március 20. keltezéssel, jóformán az egész világra kiterjedően szabadalmat nyújtott be e tárgyban: „Az emberi test adatait felhasználó digitális (vagy virtuális) pénzrendszer.” A szabadalmi leírás szerint 1) az emberi testbe juttatandó oltóanyag nanoelemeket tartalmaz, lehetővé téve az adattárolást és a külső érzékelést (összeköttetést); 2) mobiltelefonon, ill. nagy teljesítményű internetes összeköttetésen (5G hálózaton) keresztül történik a kommunikáció a nanoelemek és a globális adatközpontok között. 3) mindez egy „kriptovaluta rendszer” (tehát egy digitális vagy virtuális, azaz kézpénz nélküli rendszer) részét képezi.

· a nanoelemek érzékelésre bármelyik okostelefon vagy leolvasó képes, általuk nyomon követhető

· mivel túl nagy ellenállás volt a beültetéssel szemben, ezért is kellett a járvány- és oltáskampány színjátékát végigcsinálni7. Kötelező oltatás:

MIÉRT ÁLL BE ORBÁN VIKTOR A SZABADKŐMŰVESEK KÖZÉ?


7.1. Lehetne másképp!


Dr. Vladimir Zev Zelenko, amerikai – ukrán családorvos, a covid-19 elleni “Zelenko protokol” megalkotója.


Dr. Rand Paul, orvos, amerikai szenátor nyíltan is ellenállásra szólítja fel az embereket a Covid zsarnokság ellen.


A “Fellner Live”, Ausztria egyik legnézettebb, esti beszélgetős műsorában megtört a tabu a covid-oltásoknak nevezett, génmódosító eljárásokkal kapcsolatosan. Gerald Grosz volt politikus, aki kétszer is oltatta magát, megijedt, amikor rájött a napokban, hogy átverték az oltással, ahogy emberek millióit.


7.2. Magyarország és a Rothschildok


„A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága” – üzeni nekünk hivatalos fészbukos oldalán Szijjártó Péter, Magyarország külügyminisztere. – „Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt” – szögezi le, miért másért, mint miheztartásunk végett.


7.3 Orbán Viktor, a jövő!


Pat Robertson, amerikai konzervatív újságíró, Az ÚJ Világrend c. könyve, 1993. Hit Gyülekezete:


„Egyetlen szál köti össze a Fehér Házat, a Külügyminisztériumot, a Külkapcsolatok Tanácsát, Trilaterális Bizottságot és a szélsőséges New Age-esek titkos társaságát. Az új világrendre való törekvés. Fel kell számolni a nemzeti szuverenitást. Világkormányt, világrendőrséget, világbíróságot, világbank- és valutarendszert kell létrehozni, és egy világ-elitet mindezek irányítására.”


„A ’would be’, a jövő, akit Sulliven úr mindjárt fel is kérte az Új Atlanti Kezdeményezés (UAK) magyarországi szervezetének létrehozására: Orbán Viktor, a Fidesz-Magyar Polgári Párt, valamint a magyar országgyűlés Európai Integrációs Bizottságának elnöke.


Részlet egy sajtós háttérbeszélgetésből, a meghívó fél hozzájárulásával – amelyre annak köszönhetően kaptam meghívást, hogy korábban terjedelmes interjút készítettem Orbán Viktorral:


Kérdés: Libériában most öldöklés folyik, és az egyik legharcosabb párt nevében természetesen szerepel a béke szó. Elvileg lehet, hogy az UAK-t is olyan célra hozták létre, amelyet te sem világosan látsz?


Orbán Viktor: – Azt gondolom, hogy az életösztönök élesen tartása, vagy finom állapotban tartása mindig indokolt. Helyes, ha az ember gyanakszik, különösen, ha valamit nem saját maga talál ki. (...) Nem tartjuk a globalizációt, a nemzetköziséget a történelmi fejlődés fő útjának. De itt és most, ebben a világban él Magyarország.Következtetésem 1996-ban:


„Trianon óta tudnunk kell, hogy az efféle »nagy szellemi kapacitásnak, pénznek és gazdasági erőnek« semmibe sem kerül tönkretenni egy országot, egy nemzetet, ha hatalmi, gazdasági érdekei éppen ezt kívánják. (...) A vészjósló sebességgel hízó számítógépes világhálózat, az Internet korszakában nem is olyan reménytelen vállalkozás, hogy egy párhuzamosan kiépítendő Új Atlanti Kezdeményezés hálózatával – és más, hasonló háttérszervezetekkel – informális módon, teljes mértékben befolyásolják a világ dolgainak alakulását.”


Következtetéseim 2021-ben:

 • A High Tech, Big Tech óriásival szövetkező szabadkőművesek, saját „isteni” küldetésüktől megmámorosodva végére kívánnak jutni a régi tervnek, az Új Világrend létrehozásának

 • A nemzeti függetlenségünk és a természetes életmód kérdésében Orbán Viktornak van némi mozgástere (l. „pedofília”-törvény)

 • Az oltatás kérdésében Orbán Viktor ultimátumot kapott. Ezért vállalta, hogy akár a kötelező oltatásig is elmegy. (Augusztus 15-én hatályba lép az egészségügyi dolgozók számára az oltást kötelezően előíró rendelet.)

 • Orbán Viktortól már régóta nem idegen a tömeges oltatás gondolata, vagyis az, hogy a tömegek egészségét, gondolkodását, viselkedését mesterséges beavatkozással – programozható anyagok befecskendezésével – szabályozzák. 2009-ben, amikor éppen a H1N1 vírust próbálták háttérhatalmak és világuralmak rémisztően méretesre fújni, az egyik vidék lap megkérdezte Orbán Viktort, hogy be kívánja-e oltatni magát az „új influenza” ellen. Azt felelte, hogy be, s a gyerekeket már be is oltatták.

 • Mindezekből következően a kötelező oltatás dolgában Orbán Viktor részéről nem remélhető sem belátás, sem megértés.8. Mi a Covid-19 fedőnevű világuralmi hadművelet sikeres végrehajtásának igazi tétje?


 • Ha a tisztánlátóknak, szabadságharcosoknak nem sikerül megállítaniuk a kovidos hadműveletet, a természetes, istenes világból egy önjáró elit irányította, mesterséges világ jön létre.

 • Orbán Viktor szabadságharcos ellenállása nélkül Magyarország nem tudja felvenni a harcot a világuralmistákkal, beavatottakkal szemben.

 • Orbán Viktor csakis úgy téríthető le a mostani elvakult oltásos útról, ha az eddigi engedékenyek, jóhiszeműen és feltétlenül engedelmeskedők, a gondolkodni rest oltáspártiak végre hajlandók belátni, hogy A JÁRVÁNNYAL ÉS OLTÁSSAL KAPCSOLATOS KAMPÁNYSZLOGENEK EGYTŐL EGYIK HAMISAK.

 • Ha családi kenutúrám résztvevői – s a hozzájuk hasonlók, szerte a világon – nem hajlandóak belátni, hogy az az immár cáfolhatatlan tény, hogy OLTOTTAK FERTŐZNEK OLTATLANOKAT, minden korábbi kampányállítást és -ígéretet hamissá tesz; s ha további engedményeket készek tenni a főáramú politikai és orvosi tekintélyeknek, akkor ezzel csak azt segítik elő, hogy a világuralmi szélhámosság folytatódjék – beleértve a genderőrületet, a klíma- és kíberijesztgetést –, s ebből se Orbán Viktor, se Magyarország ne tudjon kiszabadulni, egészen addig, amíg az egész Új Világrend-utópia – ahogy ezt már megszoktuk az efféle anyagelvű, hagymázas ideáktól – össze nem omlik, hamvába nem hal. Ennek azonban akkora ára lesz, hogy sokkal kifizetődőbbnek tűnik: ha már Isten nem csak jó szívvel áldott meg minket, hanem az igazi, elmélyült gondolkodás képességével is, nosza, vegyük elő végre és használjuk a józan eszünket.

 • Ebben a mostani, szinte kilátástalan helyzetben, amikor lényegében a jóhiszemű szeretteinkkel van kikövezve a pokol útja, még az is egy nagyon hasznos védekezési módnak kínálkozik, ha legalább politikai tekintetben és értelemben egy igen tekintélyes és kifogástalan védőszentet választunk magunkat. Méghozzá nem mást, mint Orbán Viktor feleségét. A 2009-ben feltett újságírói kérdésre miniszterelnökünk ugyanis így fejezte be válaszát: „Egyedül a feleségem nem vállalkozott rá, mert soha nem oltatja be magát semmivel.”


Abban az emberi egyedben, amelyik manapság soha nem oltatja be magát semmivel, ráadásul ilyen nagy hatalom árnyékában sem, még egészséges, szabadkőműves-mentes gondolatok és természetes világképek dolgoznak. Ne legyünk restek élni ezzel a különleges, Isten adta helyzettel, adománnyal!
Következik:


VIII. Szerepek és szereplők (3.)

Bill Gates mikrochipes szabadalma és globális oltási társulása
 

Kapcsolódó írásaink:


Varga Domokos György: KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY: ÚJ TÖRÉSVONAL. Kettészakadó társadalmak, családok. Tisztelt Olvasó!

705 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page