VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A COVID-19 FEDŐNEVŰ VILÁGURALMI HADMŰVELET MEGFEJTÉSE. IV. Álcázott járványkampányTisztelt Olvasó!

Mikor tekinthetünk álcázottnak (hamisnak) egy bármilyen járvánnyal foglalkozó kampányt? Akkor, ha a valóságos helyzet tényszerű és célszerű bemutatása, a kívánatos tájékoztatás és szükséges figyelmeztetés helyett hátsó szándékok, titkos célok beteljesítésére törekszik. Akkor, ha az egész kampány valójában egy elterelő hadművelet megvalósítását szolgálja.

Azt, hogy pontosan mik lehetnek ezek a hátsó szándékok, titkos célok, s mire irányul az álcázott hadművelet, a későbbiekben igyekszünk kideríteni. Egyelőre csak azt kívánjuk hitelt érdemlően igazolni, hogy a különféle főszereplők (természetes személyek, intézmények, médiumok, titkos szervezetek, kormányok) különféle nyilatkozatai és intézkedései NEM EGY VALÓSÁGOS JÁRVÁNY VALÓSÁGOS MEGFÉKEZÉSÉRE IRÁNYULTAK, HANEM ARRA, HOGY ELHITESSÉK EGY CSINÁLT JÁRVÁNY VALÓSÁGOS ÉS ÉLETVESZÉLYES VOLTÁT!

Mielőtt nekifognánk állításunk bizonyításának, elkerülhetetlenül tisztáznunk kell, hogy milyen értelemben és milyen mértékben tekintjük csináltnak a Covid-19-et.

a) Ismereteink szerint valóságosan létezik egy olyan, sars-cov-2-nek nevezett koronavírus, amely influenzaszerű megbetegedések tüneteit okozza.

b) Ismereteink szerint ezt a vírust egy influenzavírusból hozták létre laboratóriumban, mesterséges beavatkozással. A jelek szerint a beavatkozás arra irányult, hogy 1) valamelyest súlyosabb betegségtünetek előidézésére legyen képes, mint a természetes influenzavírusok; 2) laboratóriumi körülmények között módosítható legyen a vírus, ily módon szabályozható legyen a hatása, körülményesebb az azonosítása és az ellene való védekezés.